Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צפיתי בשידור החי (היה עיכוב עקב רוחות חזקות) היה מדהים.

ממש בימי חיינו הצלחנו לראות היסטוריה של שימוש חוזר ברקטות.

הנה הסרטון מאמש למי שלא ראה.

פורסם (נערך)

אני חושב שזאת הפעם הראשונה שטכנולוגיה גרמה לי להזיל דמעה ולצמרמורת של ממש.. הנחיתה של הבוסטרים היתה פשוט לא מהעולם הזה :) הם פשוט תזמנו את הנחיתה שלהם בצורה כל כך מושלמת שזה פשוט לא יאמן.

וזה עוד לפני שאמרתי משהו על הטסלה בחלל.. פשוט הזיה.

ולסיום, אחלה חוש הומור :)

Printed on the circuit board of a car in deep space.JPG

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

אצל אלון מאסק תמיד יש איזה פרויקט אחד שמצליח ובעזרת ה״חמצן״ שהוא מספק

הוא מאפשר לשאר הפרויקטים לנשום. כל פעם זה פרויקט אחר!

לענייננו, אחד השיגורים המגניבים. כל המחשבה של הרכבה בסגנון לגו עם שימוש חוזר במרכיבים

היא יפה מאוד על הנייר אבל מסובכת בטירוף בשטח (ליביו יודע על מה אני מדבר...). מדהים שזה עובד כל כך טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם צפיתי בלייב. קצת הצחיק אותי לראות מצד אחד דיון בפורום על האם היהדות מתירה פדופיליה או לא כשבצד השני משהו כזה מדהים.

אני מקווה שזו אכן נקודת ציון בהיסטוריה שמסמנת תחילת פרק חדש בעידן החלל - זול, נגיש וכבר לא חלום רחוק למדינות שרוצות להעז.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

גם אני ראיתי בלייב. מגניב ש SpaceX, בכל השיגורים שלהם, מציבים מצלמות על הטיל ומשדרים ביוטיוב.

שני המאיצים הצדדיים, אגב, הם מאיצים שכבר שוגרו בעבר לחלל ונעשה בהם שימוש חוזר. האמצעי, שהתרסק בים, דווקא היה חדש. אהבתי את המונח שהם משמשים בו- Flight proven :-D

לא משומש- מוכח כפועל.

הבנתי גם שתכנית המשימה שלהם למאדים היא שיגור חללית מאויישת למסלול והנחתה של חלקי הטיל, הרכבה שלהם מחדש, ושימוש באותו טיל כדי לשגר למסלול חללית תדלוק. לאחר התדלוק החללית המאויישת נשלחת למאדים. קונספט מגניב.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה יהיה נגיש רק כשיהיו חלליות עם מנועים חשמליים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אהבתי את המונח שהם משמשים בו- Flight proven

גם באי ביי שום דבר לא משומש. זה pre-owned.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, היה מרתק. לדעתי השיגור מסמל את העידן החדש של טיסות לחלל - לא רק מיזמים שהם פרטיים, אלא כאלה שהם יעילים יותר כלכלית בזכות השימוש החוזר (נחיתת שני המאיצים בו זמנית היתה mind boggling).

המטען אגב היה נחוץ כדי לבצע תמרון עבור חיל האוויר האמריקאי (תמרון ותנועה דרך חגורת וואן אלן), נחמד ששמו משהו אטרקטיבי ומעורר עניין כמו הטסלה ובובת Starman. אגב במכונית יש עוד דגם ובו בובה קטנה של סטארמן.

פניו מועדות לכוכבים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...