Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חניון מרכז הלאום נמצא ק"מ מהשוק, 10 ומשהו דקות הליכה. חניה חופשית בחינם.

כבר לא. שעתיים ראשונות חינם. 4 שעות - רק עם סרט.

הכי נוח (גם כתבו), בחניון של הרק"ל. לא יודע להגיד איזה חניון עמוס יותר, הר הרצל או גבעת התחמושת. סע ברכבת לאן שצריך, תעלה על הרכבת ליעדים אחרים, ותחזור לרכב עם הרכבת. גם אם חלפו 90 דקות, ותאלץ לרכוש כרטיס/ים נוסף/ים העלות תהיה זולה בהרבה מאשר חניון בתשלום.

מיד כשנכנסים לרכבת, חובה לתקף במכשיר שבכניסה לקרון.

בילוי נעים...

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ את השרשור.

מבחינת פגיעה בדלתות או צפיפות לא אכפת לי.

מחיר לא מעניין אותי. יכול גם לשלם 50 שקל לשעה. 

מגיע ביום חול בשעה 17:30 לאזור מחנה יהודה והולך להסתובב שם שעתיים בשוק סתם לטייל להעביר את הזמן.  

רק מחפש חניון עם סיכוי כמה שיותר גבוה לחניה בערב ושיהיה כמה שיותר קרוב לשוק עצמו (או לכניסה כל שהיא שלו). כלומר כמה שפחות הליכה. 

בקיצור מקסימום נוחות. 

כמובן אסייג. לא חניון פיראטי שבו אדרש להשאיר מפתח לשומר. 

על מה ממליצים? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יצא לי כמה פעמים לחנות בחניון שמול בית כלל, צמוד לשוק.

יקר, לא זוכר בדיוק כמה.

בהרבה פעמים אחרות חניתי בשכונת גאולה (מול השוק מעבר לרחוב יפו) בכחול לבן.

די עמוס שם, אבל סיבוב -2 ותמיד מצאתי מקום, ברחובות הקטנים באיזור רח' הטורים ורשי.

10 דקות הליכה לשוק, והסימטאות שם נחמדות ומעניינות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

יצא לי כמה פעמים לחנות בחניון שמול בית כלל, צמוד לשוק..

"בניין כלל".

ואין שם חניון כבר מזמן.

שיפוצים, הריסות וכדומה.

אבל בבניין כלל עצמו יש חניון.

הכי קרוב שיש לשוק. לא פיראטי. 

אין לי מושג כמה עולה. למקומות כאלה לא מתקרב עם האוטו, רק עם הקטנוע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כמוני כמוך. לרוב מגיע על 2 גלגלים ואז אין בעיות חנייה.

באמת עברו כמה שנים מאז חניתי שם עם רכב.

מזכיר לי שורה מהשיר של קליינשטיין "והארץ מתפתחת כמו ה-# שלי..."

פורסם

יש את החניון של השוק. לא זוכר בדיוק את שמו. יקר להחריד וקלאסטרופובי. אני תמיד ממליץ לחנות בחניוני רכבת קלה ולקחת רכבת. הכי נוח והכי מהיר.

פורסם (נערך)

בסוף התכתי על אגריפס. היה בסדר ואפיךו הדלתות שלמות. 30 ומשהו שקלים לשעה וחצי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

האמת שלא כזה הרבה, כנראה הגיל עושה את שלו. חלקנו מריטוצו במקום שנקרא פאטשו ממש על אגריפס, הבנתי מבעל המקום שהם די חדשים, המקום מתוקתק, מחירים סטנדרטיים, מריטוצו מצוין. אחר כך בשוק עצמו היה מקום כזה שמכין מופלטות במילויים מלוחים שונים, לקחנו קציצות ירק וחציל עם מטבוחה. היה מאוד טעים ועל אף שחלקנו אותה היא הייתה די משביעה. משם קצת עלי גפן ואשתי התמלאה. אני דחפתי עוד בורקס אחד. למי ששאל בשרשור מקביל על סופגניות זולות אז כל השוק מלא בהן, אבל לא בזבזנו מקום ובכללי מתוקים פחות הקטע שלנו. 

השוק עודנו חביב ונעים לטיול כפי שזכור לי. קומפקטי, קל לניווט. 

האמת שמשם נסענו לרובע הנוצרי, אבל אין שום דבר קריסמסי שם. חשבתי זה כמו אירופה, אבל לא. היה רק את הבית של סנטה שהוא כלום בפיתה, והכל היה סגור וחשוך (היה אחרי 19). אז עשינו טיול ברובע שם וחזרנו הביתה. היה נחמד וקריר. 

סיכמנו שנינו שלא שווה נסיעה במיוחד מהמרכז אבל אם בסביבה לגמרי כיף. 

• אהבתי 1

פורסם

יש שתי דרכים שאנחנו עושים 

בשכונה ליד קצת צריך לחפש אבל מוצאים 

חונים בשכונה מרוחקת אבל קרובה מאוד לתחנת הרכבת הקלה (2 דקות הליכה לתחנה וחניה בשפע) גם יש חוויה לילדים 

פורסם

למען הדורות הבאים:

כיום אין ממש חניה באיזור השוק. מגרשי העפר נסללו וגם העיריה צמצמה דרסטית את חניות הכחול-לבן והפכה אותם לחניות לתושבי הסביבה בלבד.

מי שרוצה לחפש חניה כחול-לבן ברחובות צפונית לרחוב יפו (מקור ברוך ורוחמה, לא גאולה) יכול לנסות את מזלו. עם הזמן נהיה יותר קשה למצוא שמה חניה, אבל לפעמים יש מזל.

בצד המזרחי של אגריפס (כניסה דרך בצלאל אליעש) ישנם שני חניונים מוסדרים. "חלונות לירושלים" ו"מרכז כלל" הכניסה לשניהם משותפת, עד כמה שאני זוכר גם המחירים זהים, אבל צריך לבדוק.

בצד המערבי (כניסה דרך בן צבי) יש את "חניון השוק",  קצת יותר עמוס וקצת פחות מתוחזק אבל יותר קרוב לחלקים ה"תיירותיים" של השוק.

בממילא (יצחק קריב) יש שני חניונים מוסדרים: קרתא וממילא. ממילא קצת יותר מסודר לטעמי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 15 שעות, taranta כתב:

מופלטה מלוחה?! :shock2:

חילול הקודש. לפחות היית אוכל ספינג' או משהו.

אצל אשתי בעדה (טריפולטאית) יש גם ספינג מלוח, עם ביצת עין בעיגול. המינימום המצופה מהעדה שהמציאה את הבוריק.

לי זה יותר טעים מהמתוק. מבין איך לרוב האנשים זה מוזר ;)

• תוכן חדש...