Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 318

alonjp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתפזר חבל על הזמן, קראתי את השרשור ומנסה להבין מה אתה מחפש.

קשה אתה ובצדק, ככה זה אצל חובבים ,יש יותר מידי חשק לכל דבר שלא היה לך.

בוא ונגיד שבבמוו, (לדעתי האישית) כל במוו תתן חוויה שונה מכל שאר אלה שעלו

(הרכבים שנרשמו) מבחינת נהיגה.

חדה ומדויקת, מהנה מאוד לנהיגה (הנעה אחורית זו התמכרות אחרת) ואני די בטוח שאחרי

שתנהג בגרמניה (אפילו 3188) כמה חודשים, לא תסתכל על האחרות באותה מידה.

הכל במקום, הכל מוקפד, נעים לנגיעה ונראה פשוט מצוין (כל לוח השעונים וסביבת הנהג).

אלו 2 השקלים שלי לשרשור וחבל שפסלת, כי במוו זו מכונה שונה מכל השאר לטעמי.

זה לא שאני עובד אצלם, זה לא שאני בוחן רכב או כתב רכב, נהפוך הוא, אני כולה חובב.

אבל אם פסלת, פסלת.

אם הייתה בסוכנות, הייתי צריך להושיב את הילדה בX1 ולראות מה המצב, הרכב פשוט מדהים.

ואם צריך, תקח אותו ללילה (אפשר לסדר את הענין) סע 200 קמ ותחליט.

ממליץ מאוד על הX1, למרות שגם לו יש תעלה במרכז (לרוב הרכבים יש תעלות) שאולי

תפריע...השאלה כמה תפריע, כל יום היא (היא מצטרפת לנסיעות יומיות)תפריע? אתה נוסע

לבד כל יום? ברוב הזמן לבד נוהג?

אני מבין שזה לא נוח לילדה והיא חשובה מאוד, אבל כמה זמן היא יושבת מאחור בשבוע?

ואם לקחת סדרה 3, אז בבקשה, יד שנייה ומנוע 2.0 ליטר.

סליחה על החפירה, אני מאוד רוצה לעזור ואם זה עוזר, בוא עשה סיבוב על X3 במוו שיתן

לך להרגיש את הכיוון הכללי. בוא להרצליה, בוא.

בוא תראה מה אפשר לקנות ב170 אלף שקל (X3 2015), משומש אבל אחלה רכב

(לא מוכר את שלי:-D), אבל בוא קבל כיוון כללי אני חושב שתשנה את דעתך.

תביא את כל המשפחה, ילדים כלבים חתולים ואת האישה (היא מחליטה בסוף).

חובה להביא את כולם, בוא מה איכפת לך, קפה עלי גר בהרצליה.

פורסם (נערך)

הבעיה בב.מ.וו היא שאלא אם כן התקציב שלך מאפשר להשתולל קצת, האיבזור שתקבל עלוב למדי. קח X1 וקח 3008 פרמיום לדוגמא (שאותה אלון גם פסל) והX1 נראה VFM רע מכמה בחינות (לא נכנס עכשיו לשיקולי מותג/פרמיום מול עממי וכו וכו) .

כחובב ובעל ב.מ.וו אני מסכים שהחוויה אחרת, אבל אני לא בטוח שאלון ידידנו ספציפית מחפש חווית ניהוג אותה היא תספק לו, או יעריך הנעה אחורית למשל (מה שלא יקבל בX1 בכל מקרה).

לא שאני הבנתי לגמרי מה הוא כן מחפש, כי הוא כבר פסל לאורך החודשים האחרונים (והשרשורים השונים...) כמות רכבים שהיתה יכולה למלא מגרש חניה לא קטן [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

נדמה לי שאלון ציין באחת מהשרשורים שלו שהוא בדק את הX1, אבל הוא יתקן אותי אם אני טועה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ראיתי שבדק X1 ופסל בגלל הילדה והתעלה המרכזית.

בשביל זה הצעתי סיבוב על הX3 שמתנהל אחרת ומרגיש

אחרת, גם עם איבזור דל. עדיין יש תעלה מרכזית בX3 ולכן

ביקשתי שיביא לנסיעה גם את הילדה אישה כלב ויקבל מושג.

סיבוב קטן יכול לתת כיוון גדול וה X3 שונה בהתנהלותה מהX1.

אני אוהב את שתי הפלטפורמות כל אחת והמינוסים שלה(גודל קוטן איכות נסיעה וכו).

רק שה X3 כרכב משפחתי או דיילי יש הגשה ותמורה שונה ביום יום.

גם אשמח לשמוע את דעתו על הנסיעות היומיומיות שלו ואך מתנהל הבחור

בכללי והעדפותיו בכללי.

פורסם

ה-X1 נכנס גם הוא למגרש החנייה הגדול של הרכבים הפסולים...

בקרוב גם ה-DS7 Crossback וה-C5 aircross יצטרפו אליו :lol:

אלון, לא קיבלתי רושם שהמיתוג (יוקרה/עממי) חשוב לך, ירידת הערך שעלולה לנבוע מהמותג - כן.

אולי בכלל צריך לעשות סיבוב פרסה ולהגדיל את התקציב וללכת על הסנטה-פה החדשה כשתגיע (או הסורנטו אם ממש לא בא לך לחכות).

מבינים יותר ממני בסגמנט ממליצים בחום שתנסה את ה-X3, בקיצור - אלון, סע להרצליה, אפילו הקפה בחינם!

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

קודם כל תודה לכולם!

אני מתפזר לכל הכיוונים, זה נכון וזה מחרפן, וכך בכל פעם אני מוצא את עצמי מאריך את הכהונה של הקאמרי שסה״כ נוחה לי לשימוש היומיומי.

אבל בכל זאת צריך להחליף רכב (והאישה לא מרפה) אז...

רוברט, אתה לא טועה, אכן בדקתי את ה-X1 כבר מזמן ואז קצת התאכזבתי מהמרווח בשורה האחורית.

בביקור האחרון בדקנו גם את ה-X1 ושם המצב היה הרבה יותר טוב מה-3, התעלה כמעט ולא מורגשת ויש רושם שניתן לאכלס של שלושה ילדים בנוחות יחסית.

היא עדיין הרבה פחות מרווחת מהקאמרי (או הסונטה) אך נראה כי תספיק.

לכן היא גם נלקחה כאופציה כמשומשת בתקציב של עד-170,000₪.

הבעיה שבתקציב כזה היא זמינה רק בגירסת הכניסה עם המנוע הקטן וחסרת אבזור בטיחות (זה לא דיל ברייקר אבל זה בהחלט מוריד).

בעיה נוספת היא שהמחיר האבסולוטי שלה גבוה לטעמי, בטח כאשר ניתן לרכוש מיד-2 0 ק״מ עם רישום פרטי ב-195,000₪.

בכל מקרה, זו אופציה אבל לא בעדיפות ראשונה.

אם כבר אז במסגרת מחיר זה הייתי מעדיף את ה-XC60 שגם מציעה אבזור בטיחות, ביצועים עדיפים, מרווחת יותר, ואופציה לדגם 3L עם הנעה לכל הגלגלים ו״קצת״ יותר סוסים.

גם זה נשקל, אבל הבעיה שמרוב עצים לא רואים את היער ולכן אני מחפש לצמצם את האופציות..

מייק הגדול, תודה רבה על ההצעה!!

אבל אני קצת עצלן מידי ;)

אכן רוב הזמן אני נוסע לבד, אך כאשר אני נוסע עם הילדים אני לא רוצה שהם יסבלו.

תעלת ההינע ב-3 ממש מוגזמת וגרמה לילדה לשבת בפיסוק רגליים כמעט בלתי אפשרי, מבחינתי זה לא בא בחשבון.

ניהוג זה נחמד אבל ב-90% מהזמן אני נוסע לעבודה וחזרה, נסיעה שיגרתית על קריות-צ׳קפוסט דרך כביש 22, לא בדיוק בית אורן.

הפיאסטה של האישה מבחינה זו יכולה לספק הרבה הנאה בכבישים המפותלים, ובהתחלה אפילו עשיתי זאת מספר פעמים, אבל ת׳כלס בסוף זה מסתכם לנסיעות מנהלתיות.

חשוב לי מאוד הנוחות נהיגה, נוחות נסיעה, תא נוסעים מרווח (אם רוצים להרגיש כמו סרדינים תמיד יש את הפיאסטה), איכות בתא הנוסעים והרגשה עשירה ולא דלה (שירגיש קצת יותר טוב ממשפחתומטית ממוצעת, לא לקסוס LS, אבל גם לא קורולה), ביצועים סבירים ואבזור בטיחות אקטיבי (לפחות בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל), וכמובן שגם רמת בטיחות כללי. הגבוהה ביותר (אני נוהג לסמוך יותר על ה-iihs).

מבחינת האישה היא מעדיפה רכב גבוה (ג׳יפון) והאמת שאני דיי מסכים איתה, זה נוח יותר לשבת גבוה, הבעיה שאני לא ממש מוצא רכב שיענה על כל הדרישות שלי וישאר במסגרת תקציב שפוי (ה-XC60 וחדש יכול להיות אחלה, אם ררק היה עולה ״קצת״ פחות).

לכן היא השתכנעהה לאחרונה שלא חייבים רכב גבוה, וגם משפחתית גדולה יכולה לספק (כמו הסונטה או קאמרי, אך השניה יקרה מידי).

לגבי הסונטה, אכן מדובר על הדגם מתוח הפנים, ואכן אין לו תיקון סטיה מנתיב אלא רק התרעה.

לי אישית זה לא מפריע, אבל בהחלט תמוה כי יש את זה ברכבים הרבה יותר זולים כמו האיוניק..

להגדיל את התקציב אין סיכוי, מבחינתי האישית אפילו הייתי שמח להקטין את התקציב!

180,000₪ על רכב זה לדעתי פאקינג מוגזם, אפילו שיש את הכסף.

לגבי ה-3008, אני מסכים ש-VFM זה אחלה רכב, ים אבזור, חסכוני ולא יקר מידי.

עדיין אני קצת חושש מאמינות וירידת ערך ובעיקר סחירות (הייתה לנו את ה-3008 הקודמת, ואני מבין שזה רכב אחר לגמרי אבל עדיין, מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין) וגם מפריע לי מאוד הגג הפנורמי שמשום מה גוזל המון ממרווח הראש (יש לי תמונה שצילמתי בסוכנות אך לא מתחשק לי להעלות אותה לרשת, אבל תאמין לי שהראש שלי יושב עמוק בתוך הגג).

אני בטוח שניתן לפתור זאת ע״י הורדת המושב עד הסוף למטה, אבל אני לא אוהב את תנוחת הנהיגה הזו, בטח שלא ברכב כמו ג׳יפון שכל הפואנטה שלו היא ישיבה גבוהה ושלטת.

אגב גם בסונטה לימיטד המצב לא משהו, אבל עדיף על פני ה-3008.

פורסם

הבנתי שבתקציב הגבוה שלכם אפשר לקנות אחלה רכבים , אני מבין שאחרי כל מה שרשמת הX3

במוו הוא בול מתאים, אבל במחיר של 180 אלף, זה לקנות אחד ישן יותר 2014 אולי 2015.

אולי ואם תשקול קניית משומש, כן הייתי מציע לכם כל המשפחה לעשות נהיגת מבחן קצרה בחיפה.

אני זה התאים לי בול למרות הרצון לקנות רכב אחר חדש מהסוכנות.

(לאישתי יש 2012 X3 ולי 2013, תאומים זהים כמעט) הרכב פשוט משנה דעות סדרתי,

נותן פתרונות ממש כמעט לרוב הבקשות והדרישות שלי. אחרי שקנינו לאישתי את הרכב אני נדלקתי עליו

(היתה לי 2012 במוו X1 מנוע 2.0 ליטר) והיא לא רצתה משהו אחר למרות שהצעתי...אז קניתי לי גם אחד.

• תוכן חדש...