Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להכליל בצורה גסה ולומר שכל רכיב נוסף הוא פשוט עוד דבר שיכול להתקלקל. עניין סטטיסטי פשוט.

האם המסקנה היא שצריך לחזור לדה שבו כדי ליהנות מהאמינות המופלגת של ארבעת החלקים הנעים שם? לא.

מצד שני, כל המכוניות, הן האטמוספריות והן המוגדשות, השתכללו והסתבכו בצורה איומה במהלך 20 השנים האחרונות, מה שמשווה את התנאים מבחינת מורכבות ומספר חלקים.

לצרפתיות יצא שם רע ובצדק עקב מספר דגמים שבאופן אבסולוטי ומוחלט ואובייקטיבי - נהנו מאמינות גרועה או תכנון דפוק או גם וגם, ע"ע דגמים מסוימים של סיטרואן. מכאן ועד להכפשה של אומה שלמה - זה כבר סיפור אחר.

מדוע הדגמים הבודדים הדפוקים של היפניות או הקוראניות לא הצליחו להכתים אומות שלמות? גם זה סיפור אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה יש אנשים שחושבים שרכב שנכנס לתיקון תקלה "רק" פעם בשנה נחשב אמין.

מי שאין לו זמן או כסף לעשות ניסויים בעצמו, יכול להסתכל על מה שנקרא "חוכמת ההמונים" - מחיר המחירון של צרפתיות מתרסק יחסית ליפניות ויש לזה סיבה.

נשמע שאמינות זה רכיב מרכזי בשיקול שלך ולכן במקומך הייתי נשאר עם יפנית.

מעיד על עצמי: בתור אחד שלא רצה לגעת בחייו באוטו צרפתי, אחרי שנכנסתי לעבודה במוסך פג'ו סיטרואן אי שם בשלהי 2005, ראיתי הרבה דברים "מבפנים" והבנתי שברוב המקרים מדובר על מהומה על לא מאומה. תוך זמן קצר מכרתי את הסובארו וקניתי פרטנר דיזל 1.9 02, אחריה קסארה 03 וגם פיג'ו 306 - ומשם הצי התרחב והשתדרג עם הזמן (C4, ברלינגו HDI וכד').

בהמשך לדבריך - אנקדוטה נוספת: מכוניות קוריאניות.

אם תשאל אותי, לא אמינות ברמה של יפאנית, כן יש תקלות (הגהים, מזגנים, חיישנים, ממירים, נזילות וכו' כו' - חפש בפורום אם אתה לא מאמין ותראה שהן מזדקנות "לא להיט") ועדיין בגלל שהתדמית שלהן טובה, הן מחזיקות "מחירון" טוב.

חוכמת ההמונים של שנות ה 80 רחוקה מלהיות חוכמת ההמונים של שנת 2018 אבל ב"ראש" קשה לאנשים לעשות את השינוי ואני מבין את זה, גם אני לא עשיתי את השינוי עד שראיתי את הדברים מבפנים, ובתור אחד שמכיר את התחום ואוהב לטפל ברכבים, ראיתי שאפשר להרוויח מכוניות טובות בחצי ממחיר השוק כמשומשות, גם אם זה מצריך ממני פה ושם לטפל במשהו.

לציין שבמשך 8 שנים עם קסארה, מעולם לא נזקקתי לטיפול SOS למעט בלאי טבעי (אלטרנטור אחרי 200 ומשהו אלף ק"מ) או בלאי שנגרם כתוצאה מטיפול כושל (כמו בדיון על הסליל הצתה ב C4 שהיה כאן לפני כמה ימים, כדאי לך לעיין בו).

זה לא מתאים לכל אחד - אבל בין זה לבין לא להמליץ למישהו לקנות רכב חדש מהשקית בגלל חוכמת ההמונים של שנות ה 80, סתם הרחקת לכת מיותרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...