Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

קניתי שברולט ספארק 2017 LTZ לפני כחודש וחצי ומאז שאני נוסע עליה שמתי לב לכמה דברים ורציתי לדעת האם דפקו אותי או שזה קורה לעיתים וצריך ללכת למוסך שירות או שבכלל הכל בסדר.

אז ככה

1. יש מערכת ניטור שמן באוטו ובחודש וחצי ירד מ100% שמן ל88% השאלה אם זה תקין - עד כה 1500 ק"מ.

2. ההגה טיפה רועד במהירויות גבוהות ואולי סוטה ימינה טיפה - כנראה איזון גלגלים וכיוון פרונט אבל זה הגיוני שהאוטו הגיע ככה?

3. הדבר שהכי מציק לי - שאני לוחץ על כפתור סרקולציה פנימית של אוויר מהמנוע, כלומר שלא יכנס אוויר - לפעמים נכנס וזה משגע אותי, כמובן שלמשל בקיץ זה יפגע ביכולת של המזגן לקרר.

אשמח לתשובות, תודה.

פורסם

1- בהתחלה יכולה להיות צריכת קטנה של שמן, תמשיך לעקוב אחרי זה.

2- הרכב לא אמור היה להיות ככה, הרגשת את זה מההתחלה?

Sent from my bent knee using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המוניטור ב % מציין את איכות השמן על סמך הערכת המחשב ( לא מדידה ישירה) עפ הנסועה שלך בתלות פרמטרים רבים .

בעם הנסיעות שלך הם קצרות המלובות בהתנעות רבות ,איכות השמן המחושבת תרד מהר יותר מנסועה ארוכה יחסית בין ההתנעות .

זהוא לא חיישן גובה שמן אלה איכות שמן מחושבת מוערכת.

לגבי הכפתור סירקולצייה רצוי להכנס למרכז שירות לראות שאין תקלות ואולי רק צריך לבצע קליברצייה למע המדפים - הרכב באחריות כך שכדאי להכנס לבדיקה זה ללא עלות מצדך.

חיים יוד.

• תוכן חדש...