Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באמת קצת לא מובן לי למה אתה מכניס את הראש למיטה חולה.

קצין הרכב מקבל על זה משכורת, ואילו אתה משלם ממיטב כספך (גם) כדי לא להתעסק בשטויות האלה.

גם אם ההתנהלות היא כושלת וקלוקלת, אני אישית לא הייתי מתקשר בעצמי למוסך, אלא מציק לקצין הרכב.

מצד שני, אם הייתי במקומו של ה"מנהל" האזורי, ככל הנראה הייתי מפגין כלפיך יותר אדיבות ועושה "טובה" ומדבר אתך.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מציע שתחזור להודעה הראשונה ותקרא לאט לאט, במקום להתקטנן על משפט אחד מכל ההודעה.

ציינתי שהפניה לאוויס נעשתה בנוסף לפניה של קצין הרכב, לא במקומו.

"להציב דרישות", "דרישות תיקון". ממתי לדווח להם על הבעיה זה "דרישות"?

וכן, אם אוויס לא מסוגלים לעשות את העבודה שלהם אז אני אצפה שמנהל האזור יחזור אליי. אני נפגע מההתנהלות הדפוקה שלהם, לא קצין הרכב.

המלצה לביינתים עד שיתקנו את הרכב? תגיד להם שהרכב על הפנים וזה סכנה בטיחותית לנהוג בו ותדרוש רכב חלופי אחר, זה דרישה סבירה שאתה יכול לבקש מהקצין רכב שלך שיעזור לך בה - זה המינימום שאפשר לעשות על העיכוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא יודע מה קורה במקום העבודה של פותש, אבל די ברור שקצין הרכב לא מתפקד.

אם פותש יכול לשים את המפתחות על השולחן של קצין הרכב ולדרוש רכב תחליפי תקין ולוודא שהרכב מתוקן בצורה הנכונה, מה טוב. לא בכל מקום עבודה זה אפשרי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יכול לספר שגם מקום העבודה הקודם שלי עבד איתם עד שהחלו להתגלע בעיות שירות כאלה ואחרות וקצין הרכב החליט להעביר את כל הפעילות לאלבר. דפוס קבוע או צירוף מקרים? אין לי מושג.

פורסם (נערך)

קצין הרכב דווקא אחלה (גם מבחינה אישית וגם מקצועית), כך שאין לי אינטרס לעשות לו חיים קשים או להציק לו (מה גם שהוא עכשיו מתאושש מפציעה), במיוחד כאשר זאת לא פאדיחה שלו.

הוא הרי פנה לאוויס (ויותר מפעם אחת במהלך השבועיים האלו), הסביר להם בדיוק מה הנזקים וגם עקב לראות מה קורה עם תיקון הנזקים, אז מי יכול היה לנחש שאחרי הפניות שלו (ושלי) הם עדיין יעשו חצי עבודה?

זה שזה אכן המצב זאת כבר בעיה אחרת.

לגבי הרכב החלופי - כבר נכנסתי לאחד הסניפים שלהם כדי להחליף את הרכב החלופי השחוט שקיבלתי (בתאום מראש כמובן), והרכב שחיכה לי נראה כמו סובארו DL מהשטחים (שם היה הסיפור עם צמת החוטים).

אחרי קצת "צעקות" נתנו לי רכב "חדש" יותר (רק 50 אלף על השעון) עם המגבים בפנסיה (שאותם ביקשתי בינתיים להחליף).

למען האמת כבר אין לי חשק או זמן להתעסק בהחלפת רכבים איתם כי אני יודע שכל הסיפור יחזור על עצמו בסבירות גבוהה (לתאם זמן עם הנציג, לקבל רכב חרא, לתאם זמן מחדש וכך הלאה), אז כל עוד הרכב החלופי נוסע והוא במצב סביר+ אני מרוצה.

ולמען ההגינות אעדכן שמנהל האזור חזר אליי היום (כנראה אחרי פניה של קצין הרכב) ועדכן אותי שהרכב במוסך "עדיין", מחכה לחלקים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

חלק מרכבי ליסינג על הכביש הם פצצה מתקתקת! צמיגים זולים ללא מותג שגם מחליפים אחת ל..., טמפולים לא סדירים בחומרים זולים, תיקונים חאפריים.

עצוב!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

כשאני אומר להציק לו, זה כמובן בהקצנה.

אתה צריך להציק לו בדיוק כמו שאתה מציק למנהל חשבונות שיש טעות במשכורת, וכמו שאתה מציק לאיש האחזקה כיש מנורה מרצדת במשרד ולא בא לו להחליף.

כל אחד והעבודה שלו :)

בכל מקרה, מגעיל שככה חברות הליסינג מתנהלות, עם רכבים שהם מפגע בטיחותי, ויחס סוג ב ללקוחות שמכניסים כ"כ הרבה כסף. (בהמשך למה שמערכת_X ציין)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כשבאים לשקול קניית רכב מיבואן או לקחת מליסינג יש רשימת בעד ונגד ארוכה. מה שכתבת זה אחד הפרמטרים של הנגד. אין פה שום דבר חדש. אתה לא לקוח שלהם הם לא מתנהלים מולך ולא מקבלים ממך כסף או תשלום. רמת התחזוקה של המכוניות האלה כמו שאתה רואה נמוכה מאוד בדרך כלל. אין מה לעשות, זה חלק מהעיסקה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

כשיש תאונה הם מכניסים את הרכב למוסך פחחות, והוא מתקן את הרכב ומחזיר לך אותו.

אם יש בעיה אחרת זה פתיחת תקלה נוספת שמטופלת על ידי מוסך אחר.

הכרתי את זה עם תאונת פגוש שהגיעה עד למזגן

תנסה לתאם : תעשו לי טיפול וטסט באותו יום ויסבירו לך כמה זה בלתי אפשרי

זה לא קשור לאויס אלא ככה זה עובד בכל החברות

מה שעזר לי זה ליצור קשר אישי עם איש הטיפול בסניף של חברת הליסינג, כדי לקבל יחס אישי,

והגעה למגרש שלהם כדי לבחור רכב חילופי: אין כמו לקחת רכבים שהוחזרו בטרם עת אבל עדיין לא עברו התעללות של רכב חילופי

פורסם
חלק מרכבי ליסינג על הכביש הם פצצה מתקתקת! צמיגים זולים ללא מותג שגם מחליפים אחת ל..., טמפולים לא סדירים בחומרים זולים, תיקונים חאפריים.

עצוב!

ש לך את זה ביותר היסטרי?

צמיג סיני אשר מאושר לייבוא ארצה (למרות הסגידה למותגים בפורום) לא יכול להיות מוגדר כ "פצצה מתקתקת"

רכב שמתוקן במוסך מורשה משרד התחבורה ולא על המדרכה, גם לא "פצצה מתקתקת"

שמן של אמריקן איגל ולא של קסטרול גם לא "פצצה מתקתקת".

פורסם

לא היסטרי אולי מעט הקצנתי אבל זה עדיין מצב עצוב, אני לא מדבר רק על הצמיגים הסינים אלא על זה שמחליפים אותם אחרי שהם כבר עשו את שלהם.

מה שעצוב שזה צי שלם של רכבים, לא 10 ולא 100 אלא הרבה יותר.

כחברות גדולות יכלו להציב רף מעט גבוה יותר אבל כנראה שהעסק מתמקד ברווח מקסימלי כמטרה עיקרית וכל השאר מוצב אחרי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כחברות גדולות יכלו להציב רף מעט גבוה יותר אבל כנראה שהעסק מתמקד ברווח מקסימלי כמטרה עיקרית וכל השאר מוצב אחרי.

הרווחיות בענף גם ככה נמוכה מאוד, ויש הרבה מימון לשרת, בלי קשר לגודל החברה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא רק אוויס לצערי.

ברכב שלי אם יש חוסר מים- מתווכחים איתי כדי שאני אמלא מי ברז. גם אם זה חוזר על עצמו. הייתי צריך להתקע כשהרכב רותח ללא מים כלל, בשביל שיטפלו בתקלה.

הרכב עבר טיפול לפני שבוע, אז למה השמן שחור ומחשב הרכב מאותת שצריך להחליף שמן? כי מסתבר שבליסינג חושבים שזה נעשה מעצמו.

לא שהייתי קונה רכב מליסינג ממילא, אבל אחרי החוויות הללו, אני אזהיר את כול מי שאני מכיר.

פורסם

זה בסדר, בשלמה סיקסט המצב לא הרבה יותר טוב אם בכלל.

הם לוקחים את הרכב לכל כך הרבה זמן בשביל שטויות, ומספקים חלופיים כאלה גרועים - שצריכים לכלות כל הקיצים כדי שאתן להם את הרכב.

פורסם
זה לא רק אוויס לצערי.

ברכב שלי אם יש חוסר מים- מתווכחים איתי כדי שאני אמלא מי ברז. גם אם זה חוזר על עצמו. הייתי צריך להתקע כשהרכב רותח ללא מים כלל, בשביל שיטפלו בתקלה.

.

בול אותו דבר קרה לי, אז ברגע שהוא אמר לי את זה אמרתי לו שאני לא יודע איך להחליף ושיגיע למלא - הטכנאי שהגיע פשוט גער בי תוך כדי שהוא ממלא שאני סתם מטריד ומטרטר אותו ושמים מהברז זה אותו דבר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...