Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בעבר שאלתי פה לגבי רכב בתקציב של 3-5k ואמרתם לי שזה לא שווה לקנות במחיר הזה כי זה לקנות צרות של אחרים . הקשבתי לכם , חסכתי קצת ועכשיו אני רוצה לקנות רכב באיזור ה15k , אני מקווה שזה מספיק כרגע.

אשמח שתייעצו לי איזה רכב לקנות בהתאם לצרכים שלי , אני כמובן לא מצפה לרכב מהשורה הראשונה שנת 2017 אבל סה"כ שיענה על הדרישות..

1.חסכוני בדלק (חובה)

2.שהרכב לא "יצרח" לי ב110-120 קמ"ש , לא מחפש רכב חזק בטירוף אבל שאוכל לנסוע איתו במהירויות האלו ולא להרגיש את הרכב זועק ורועש .

3.פחות קריטי לי המראה , אם הוא נראה טוב זה בונוס .

אם יש רכב שעונה על כל הדרישות והתקציב שלו הוא באיזור ה20k אני מוכן לחסוך עוד קצת בשבילו אם הוא שווה את זה.

תודה רבה לכולם ! :)

פורסם

פיאט פונטו גרנדה מ-2008-2011 תענה לדרישותיך בצורה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פיאט פונטו גרנדה מ-2008-2011 תענה לדרישותיך בצורה טובה.

תודה רבה על התגובה !

התעניינתי באמת בפיאט גרנדה בהתחלה אבל קראתי שיש לה הרבה בעיות בגיר הרובוטי , מה עם העניין הזה ?

פורסם

הפונטו תהיה בחירה טובה משיקולי תקציב וחסכון בדלק. לגבי שיוט ב120 קמ"ש.. אתה יכול לצפות לרעש.

יחד עם זאת, אני עדיין חושב שזו תהיה הבחירה העדיפה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
הפונטו תהיה בחירה טובה משיקולי תקציב וחסכון בדלק. לגבי שיוט ב120 קמ"ש.. אתה יכול לצפות לרעש.

יחד עם זאת, אני עדיין חושב שזו תהיה הבחירה העדיפה.

תוכל לענות על מה ששאלתי בתגובה הקודמת?

פורסם

נצבר די הרבה ידע ונסיון עם הגיר הזה, וגם אם לעיתים דרוש תיקון - בד"כ לא מדובר בתיקון מאד יקר.

חוץ מזה שבכללי - תעדיף ידני אם אתה יכול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או שתבצע פרוייקט בידוד רעשים כולל לרכב - אפשר להשיג תוצאות טובות מאוד באזור ה4-5K

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נצבר די הרבה ידע ונסיון עם הגיר הזה, וגם אם לעיתים דרוש תיקון - בד"כ לא מדובר בתיקון מאד יקר.

חוץ מזה שבכללי - תעדיף ידני אם אתה יכול.

אני לא מדבר על תקלות עם הגיר . אני מדבר חווית נסיעה מזעזעת .. יצא לי פעם לנסוע ברכב יחסית חדש עם גיר רובוטי והחווית נסיעה הייתה זוועה.. כל החלפת הילוך כמעט הורגשה קפיצה כזאת מוזרה באוטו ומלא תקיעות כאלו והחלפה לא נכונה של הילוך ןכן .. אתה מבין?

פורסם

הדרישות שלך מעט סותרות - כדי שרכב יהיה חסכוני, לרוב הוא יהיה מצויד במנוע קטן מצד אחד, ומצד שני הוא יהיה קטן ולא מבודד על מנת לחסוך במשקל. כל זה לא מתחבר לרכב שמשייט בנוחות ב-120. האלטרנטיבה היא רכב היברידי, דיזל או עם מנוע בנזין צנום ומוגדש, אבל בתקציב שלך לא תמצא משהו כזה.

אם אתה מוכן להתפשר משני הכיוונים, דיהטסו סיריון ב-20 תוכל להיות אלטרנטיבה סבירה. אם ידני זו אופציה, אז הפונטו היא אפשרות סבירה, ואולי גם קליאו דור 3 (אבל יהיה קצת קשה למצוא אחת ב-15) או אולי אפילו פיג'ו 206+ (אבל תחפש אחת שהחליפו לה טיימינג, או שתחליף בעצמך, אל תחכה ל-10 שנים לפי המלצת היצרן). כולן יגיעו ל-120, אבל הן לא חזקות במיוחד, ויהיו קצת רועשות שם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...