Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון התחילו רעשים בטוויטר הימני, לא שומעים אותם בזמן המוזיקה אבל הם מורגשים כשיש חלקים שקטים או אפילו כשאין מוזיקה בכלל.

הסאב זה סיפור אחר, הוא עושה רעש ממש ממש רע והאמת שלא שומעים את זה באוטו בזמן המוזיקה, גיליתי את זה במקרה כשפתחתי את הבגאז' בזמן שהמוזיקה התנגנה לכן אין לי מושג כמה זמן הדבר הזה נמשך.

אשמח לחוות דעת ולדעת מה האפשרויות שלי.

 

טוויטר:

[video=youtube;jXYD-2yc4yw]https://www.youtube.com/watch?v=jXYD-2yc4yw

 

סאב:

https://www.youtube.com/watch?v=Xjrefb1JDhg

פורסם

מאור הרעש המכאני שיוצא מהסאב יכול להגיע מכמה וכמה מקומות - זה יכול להיות סליל שיצא קצת ממרכוז, זה יכול להיות מתלה מכאני כלשהוא שלא זז חלק כמו ספיידר וזה גם יכול להיות גריל או בורג או אפילו טרמינל שהתחיל להיות רופף.

 

קשה לאמר ככה בוודאות אם זה נזק מכאני ישיר לסאב או משהו שהוא מרעיד שנהיה רופף לאחרונה.

 

לגבי הטוויטר - עד היום אני לא יודע אם ניגשת למתקין מורשה מטעם דרור לסדר את ההתקנה או לא אבל מערכת שנכנסת לפרוטקשן מראש מהווה פתח לאחוזי עיוות שמיעים וזה אחד מרוצחי הרמקולים - יתכן וזה גם מה שקרה לסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דיברתי עם המתקין של דרור בזמנו, לא ידע כל כך מה לעשות ולא הבין מה הבעיה עם המגבר, כשניסיתי לקבוע איתו גם נעלם לי על הדרך. המתקין שלי לעומת זאת מתעקש שהמגבר פשוט לא סוחב הכל ושהסאב כבד לו מדי ושצריך להוריד גיין.

לגבי הסאב, מה אני יכול לעשות עם זה? או שפשוט אתעלם כל עוד הוא עובד? הטוויטר נשמע כמו בעיית מגעים כי אם יש משהו שלמדתי בפורום זה שטוויטר או עובד או לא עובד, אין באמצע. הרעש אגב יחסית פסק אחרי שעשיתי נסיעה ארוכה.

×
×
  • תוכן חדש...