Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות ב.מ.וו. 2006

Guest ®XploiteR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. M3 הדור הבא. תיוצר ב2 גרסאות 3 ו5 דלתות.

מנוע 3.2 ליטר, 450 כ"ס, 6 צילינדרים. אותו מנוע כמו בגרסא השרירית CSL.

2. M1*

3. Z4M*

4. MINI* ב3 גרסאות בנוסף לגרסאות הקיימות.

*נכון לרגע זה אין ברשותי פרטים נוספים חוץ מהתמונות המעודכנות.

m3_2006_1.jpg

m3_2006_2.jpg

m3_.jpg

M1.jpg

Z4m_450.jpg

z4m2_450.jpg

פורסם
מיני פיק אפ?!

על מה הם חשבו לעזאזל?

אני אישית אהבתי את הקבריו.
פורסם

שאלוהים יקח אותם...

מיני אחת הם הפכו למיני D-MAX ומיני אחרת הם הפכו למיני ברלינגו....

גועל נפש... (להוציא את ההקבריולט המהממת)

אמיר..

פורסם

ממממממממ הZ4M נשמעת טוב, ממש טוב. לקחת Z4 "רגילה" שהוא רכב מעולה בפני עצמו, ולהוסיף את האלמנט של רכבי הM. שילוב מנצח! :-)

בברכה:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

כל התמונות האלו עשו אותי חרמן...מזל שהעלת את התמונות של המיני שיורידו את המצב רוח!סתם אחי קבל ח"ח על העידכון!!! המשך כך :)

לפי דעתי הרסו את הZ4 מקדימה אבל לא הייתי מתנגד לאחת [מתנגד=להוריד לפחות זרת:)]

פורסם

המיני קבריולט כבר משווקת ואפילו יש בארץ כמה...

לגבי הפיק אפ דווקא אהבתי את הצורה... לכל אלה שחושבים שbmw המציאו את זה אז... לא... גם במיני הישנות היה כל מיני גרסאות.

למה? ככה!

פורסם

בתמונה של ה-M3 מקדימה בזמן פנייה באמת שאפשר היה להשקיע בפוטושופ טיפה יותר ולהפוך אותה לקצת יותר "אמיתית"... הצבעים של האור וזוויות של הצלליות לא תואמים.

מוטי.

פורסם

גם בדור ה-E46 המראות הן לא "סטייל M3" המוכרות עם הזרוע הכפולה והצורה המעוגלת אלא בצורה יותר אליפטית (ייחודיות ל-M3 של הדור גם כן).

אגב לפי הפוטושופ הנראה גם הם טרחו לעצב לה מראות יחודיות.

טוב שאין את המראות של ה-E36 יותר, הן אולי יפות אבל מעצבנות לאללה לשימוש.

מוטי.

פורסם

אני יושב ומסתכל שוב ושוב באחוריים של הסדרה 3 המדהימה הזאת, בסמל המדהים שיש מאחורה בגלגלים הרחבים האלה, בעיצוב האגריסבי המושך...

וממשיך לשאול את עצמי, מתי באנגל יקלוט שהפנסים שלו מאחורה לא מתחברים לשום חלק ברכב!!! :2gunfire:

:loco::screwy::mad:

• תוכן חדש...