Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל תודה רבה על העזרה :)

אני חייב לציין שאני כבר חודשיים וחצי בחיפושים אחרי רכב ולא מצליח למצוא את הרכב המתאים..

1. יש לי שאלה שמטרידה אותי. שמתי לב שפורד פוקוס סטיישן נמכרת במחירים מאוד אטרקטיביים. ראיתי פוקוס סטיישן 1.6 2013 ב31K מפרטי עם 150K~.

אני יודע שהסיבה למחירים הנמוכים בדגם הזה הוא בגלל ההצפה של השוק ע"י חברות הליסינג של הדגם הזה.

השאלה האם יש סיבה נוספת? יש סיבה לחשוש? אני יודע שיש לו גיר רובוטי, אבל הבנתי שהוא לא מתדרדר בעליות (דבר שמאוד חשוב לי) ושהוא יחסית אמין.

2. כרגע אני מסתכל לרוב על הרכבים : קיה סיד סטיישן, יונדאי i30cw, קיה פורטה, קיה ריו. האם כדאי להכניס את הפוקוס לרשימה?

האם יש לכם הערות/הארות לגבי הרשימה? אולי דגם/חברה שכדאי לשקול בנוסף?

התקציב הוא אזור ה30K והשימוש הוא לרוב נסיעה לעבודה ולפעמים עם הילדים לסבאסבתא.

55% בינעירוני. (לרוב עליות...)

ממש ממש תודה!!

פורסם

1.1. כן.. זה מה שחשבתי..

טוב אז ממש תודה על האזהרה :)

אז כרגע אשאר רק עם השאלה השנייה. האם יש הערות כלשהן לגבי הדגמים הללו? ובעיקר האם יש דגמים שכדאי להוסיף לרשימה?

פורסם

במחיר שציינת ניתן לקנות פוקוס עם חצי מהק"מ שהוצע לך, העניין הוא שיש אחריות עד ל150,000 ק"מ, לא הייתי קונה פורד פוקוס עם ק"מ גבוה.

במחיר זול זאת אופציה לא רעה בכלל במחיר נמוך בעשרות אלפי שקל מרכב דומה בסגמנט ובשנתון.

פורסם
במחיר שציינת ניתן לקנות פוקוס עם חצי מהק"מ שהוצע לך, העניין הוא שיש אחריות עד ל150,000 ק"מ, לא הייתי קונה פורד פוקוס עם ק"מ גבוה.

במחיר זול זאת אופציה לא רעה בכלל במחיר נמוך בעשרות אלפי שקל מרכב דומה בסגמנט ובשנתון.

ומה לגבי הבעיות בגיר? האחראיות מסדרת אותם?

הבנתי שיש רעידות קלות ובעיות בהעברת הילוכים...

פורסם

בתקציב שלך לרכב בטיחותי להסעת ילדים עם הרבה מקום, מונדאו 2011,2010

רכב חזק, בטיחותי ואמין מאוד ובמחירי רצפה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
ומה לגבי הבעיות בגיר? האחראיות מסדרת אותם?

הבנתי שיש רעידות קלות ובעיות בהעברת הילוכים...

האחריות היא עד 160 אלף לגיר או 7 שנים וגם על מחשב גיר 10 שנים או 240 אלף

ממליץ לך לא לצאת להרפתקאות מה גם שהרכב נטחן היטב בקילומטרז'ים

פורסם

אני ממליץ לך בחום על הקיה סיד סטיישן.

אני נוהג כרגע בכזה דגם 2017 ולפני כן היה לי מ-הדור הקודם 2015. (ליסינג מהעבודה)

שניהם מעולים.

יש בו כל מה שאתה צריך מרכב : כוח , אמינות , מרווח , בטיחות , יציבות על הכביש ולא שותה הרבה דלק.

הוא ישרת אותך נאמנה!

• תוכן חדש...