Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני מחפש רכב שיחזיק לי כחצי שנה - שנה וישרת אותי בנאמנות עד כמה שאפשר כמובן.

אני בן 17 , בלימודים כיתה יב.

מחפש רכב לנסיעות לא תכופות באזור המרכז ולעתים רחוקות מהמרכז לאזור הצפון או הדרום (לא חייב אילת כן?)

מחפש רכב פשוט שידוע כאמין ,שיהיה חסכוני בדלק ורכיבים פשוטים (חלונות ידניים וכו' ) בקיצור כמה שפחות רכיבים שאפשר להתקל בבעיות איתם.

שמעתי הרבה על פורד פיאסטה , אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על הרכב ואם יש עוד דגמים שמתארים מה שציינתי.

תודה רבה והמשך יום מעולה.

פורסם

הסכום הזה יקנה לך בעיקר גרוטאה שהצר האחרונה שלה תהיה צריכת דלק.

תחסוך קצת כסף ותקנה משהו נורמלי יותר, לדעתי תקציב של 10 יפתח לך יותר דלתות וגם אל תשכח להשאיר קצת מזומנים בצד ליישורי קו ותיקונים לא צפויים

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אכן בתקציב הזה הצפי לתקלה גדול קל בחשבון.

הייתי מחפש פונטו או גטס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גטס נשמעת לי כמו בחירה הגיונית בתקציב, הGLF אמנם פשוטה מאוד ולא בטיחותית בעליל, אין אפילו ABS ויש רק כרית אוויר אחת, אבל היא פשוטה יחסית ואין שם הרבה דברים שיכולים להתקלקל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי חבר מהעבודה שכשיו רכש רכב חדש ומעוניין למכור את הרכב הישן שלו.

מדובר ברכב טויוטה קורולה 2001.

המחירון שלה 10K ש"ח , אבל הוא בטח יהיה גמיש.

אם אתה מעוניין , תעדכן ואני אקשר אותך.

פורסם

206. אחרי שנת 2000 באו גם עם 2 כריות אויר ו-ABS.

אני נוסע על אחת כזו שנת 2003. רכב מעולה אם קונים אחד שמור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...