Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהכבלים צריכים להיות עבים ועדיפות ל2מ' ומעלה, ומה שחשוב הוא הנחושת שבפנים, לא הגומי שלפעמים מתעתע ונראה שהוא עבה, אבל בפועל בפנים מה שצריך להיות עבה הוא דק. איך אפשר לדעת אם כבלים איכותיים? יש יצרן מומלץ?

אם רכישה מאמזון או איביי תבטיח לי כבלים איכותיים, אני מעדיף לרכוש משם. גם לקרוא ביקורות, ולהיות בטוח שאני קונה מוצר איכותי, עם נתונים בעמוד מכירה והכל גלוי.

אפשר לקבל המלצה לכבלים איכותיים? זה משנה שהמצבר שלי 90AH אולי אני צריך כבלים חזקים יותר מרכבים עם מצבר קטן יותר? תודה

פורסם (נערך)

הכתובת שלך זה חנויות שמוכרות ציוד למוסכים, הכבלים שנמכרים באוטודיפו וכו' זה טיפה נחושת והרבה גומי, הם אפילו לא יתחילו לדגדג רכבים שזקוקים למצבר כזה גדול.

וגם בכבלים איכותיים, אל תעבור את ה-3 מטר, אתה מריץ שם מאות אמפרים, וההפסדים הם משמעותיים מאוד בזרמים הללו.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • ספונסר פורום
פורסם

הפתרון הטוב ביותר הוא לקנות כבל רתכת ו 4 תנינים איכותים בחנות חשמל או חנות לציוד ריתך.

פורסם

מה שאורן כתב מעלי מדויק, קנה מידה טוב נוסף הוא שהכבלים צריכים להיות כבדים למדי, בצורה מורגשת.

עם זאת, אני משתמש בשנה האחרונה בבוסטר סיני פשוט והוא נותן עבודה יפה, הנעתי איתו כבר אולי 20 מכוניות תקועות שונות ובראשן דוקאטו דיזל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הכל טוב ויפה אבל בוסטרי של היום בנוי על סוללות Lipo שאורך חיים קצר ומתקצר חזק עם חום.לצערי ברגע אמת שצריכים אותו הוא לא טעון או שמת לגמרי ואז אין ברירה כבלים זה הפתרון שלא דורש שום טיפול ובדיקה.

פורסם

אני לא יודע להתעסק עם כבלים של רתכת. מעדיף לקנות משהו מוכן. העדיפות הייתה מאמזון או איביי בכדי לקבל מוצר איכותי.

בינתיים מצאתי בארץ, במחיר של 89, מה דעתכם?

אלה אותם הכבלים שמוכרים באוטו דיפו ב 39?

האם יתאימו למצבר 90AH?

http://www.workimhi.co.il/items/1211999-1211999-D7-A1-D7-98-D7-9B-D7-91-D7-9C-D7-99-D7-94-D7-AA-D7-A0-D7-A2-D7-94-D7-9C-D7-A8-D7-9B-D7-91-D7-A4-D7-A8-D7-98-D7-99-ROHER-PRO

פורסם

אני הנעתי 90 אמפר עם הכבלים של אוטו-דיפו בלי בעיה.

תשמע - זה לא כזה מסובך.

ככל שהכבל עבה יותר - הוא מוליך טוב יותר.

מכיוון שכולם עלו על הפטנט - אז מה שעושים זה כבל עבה שרובו גומי - אז שיהיה עבה וכבד.

בדרך כלל יש יותר מדגם אחד בחנות - פשוט תשווה.

פורסם (נערך)
אני הנעתי 90 אמפר-שעה עם הכבלים של אוטו-דיפו בלי בעיה. -קיבולת המצבר זניחה כאשר יש צורך להניע רכב עם כבלי התנעהעם מצבר בעל קיבולת של 90AH או 60AH ליכולת ההתנעה בעזרת כבל דק או עבה. ההבדל נעוץ בצריכת הזרם של הסטרטר בזמן ההתנעה.

תשמע - זה לא כזה מסובך.

ככל שהכבל עבה יותר - הוא מוליך טוב יותר. - כבל בעל שטח חתך של 1 ממ"ר מוליך טוב בדיוק כמו כבל בעל שטח חתך של 25 ממ"ר. ההבדל הוא במפל המתח שנוצר על חוטי הנחושת של כבל בעל שטח חתך קטן יותר הוא גדול יותר ועלול לגרום להתחממות ייתר של חוט הנחושת והמסת הבידוד החיצוני וגם המתח שמגיע לסטרטר נמוך יותר. שורה תחתונה רצוי לרכוש כבל הקצר ביותר שניתן בעזרתו להניע את הרכב ממצבר של רכב אחר ובעל שטח חתך של 25 ממ"ר לפחות.

אם קונים כבל ארוך רצוי לעלות בשטח החתך של הכבל.

מכיוון שכולם עלו על הפטנט - אז מה שעושים זה כבל עבה שרובו גומי - אז שיהיה עבה וכבד.

בדרך כלל יש יותר מדגם אחד בחנות - פשוט תשווה.

הערות/תיקונים באדום.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אני הנעתי 90 אמפר עם הכבלים של אוטו-דיפו בלי בעיה.

זה לא מדד לכלום.. יכול להיות שהמצבר ברכב היה גבולי אבל עשה את רוב העבודה, כך שבכבלים זרם זרם נמוך יחסית.

יום טוב גם לך

פורסם

לי אין מצבר של 90AH, רק 70AH. ועדיין הצלחתי להגיע למצב שכבלים די איכותיים (לטעמי) לא הניעו, שני בוסטרים שונים לבד לא הניעו (בוסטרים סינים סטנדרטים), רק כבלים מרכב אחר במקביל לבוסטר הצליחו להניע.

כך שאין לשפוט ממקרה בודד על איכות הכבל.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...