Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ע''פ אתר WHEEL הדור ה-10 של הסיוויק סדאן יוצע באופן מפתיע עם 2 מנועים לבחירה, אך בעוד שדגם ה-5 דלתות כולל בהיצע צמד מנועי טורבו, גרסת הסדאן תוצע בגרסת בסיס הכוללת מנוע אטמוספרי בנפח 1.6 ליטר, המפיק 125 כ"ס ותיבה אוטומטית רציפה, המאיצים את הרכב ל-100 קמ"ש ב-11.6 שניות ומציעים צריכת דלק של 14.9 ק"מ לליטר.

ויש גם סיוויק סדאן טורבו…

לצידה של גרסת ה-1.6 ליטר, תוצע הסיוויק סדאן החדשה גם בגרסת טורבו 1.5 ליטר 182 כ"ס אוטומטית רציפה, המאיצה את הרכב ל-100 קמ"ש ב-8.1 שניות ומציעה צריכת דלק של 17.2 ק"מ לליטר בממוצע, לפי נתוני היצרן. אבזור הדגם עשיר וכולל: מולטימדיה מקורית עם מסך "7, גג שמש חשמלי, חישוקי גלגלים קלים "17, בקרת אקלים כפות אזורים, קיפול מראות חשמלי, הגה בציפוי עור, צינור פליטה כפול ועוד ואת חבילת הבטיחות "Honda SENSING", המציעה נהיגה חצי אוטונומית וכוללת: התראה על סכנת התנגשות, כולל זיהוי הולכי רגל, בלימה אוטונומית בכל טווח המהירות, התראה על סטיה מנתיב, היגוי אקטיבי המסייע בשמירה על נתיב הנסיעה, בקרת שיוט אדפטיבית, 6 כריות אוויר ועוד.

מחיר גרסת ה-1.5 ליטר החזקה נקבע על 154,900 שקל, מחיר הגבוה באופן תמוה בלא פחות מ-10,000 שקל מגרסת הטורבו 1.5 ליטר האצ'בק, מה שאולי מצביע על כוונותיה של הונדה לשווק את הדגם כחלופה זולה למכונית מנהלים.

לפי דעתי הונדה עשו בשכל שבחרו ב1.6 בגרסת הסדאן (נגיסות מהמכירות של הקורולה?) ולא ב1.0 שנראה עוף מוזר יחסית לסדאנית יפנית .

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

היא נראית יותר טוב מההאצ'בק בעיני אבל 1.6 אטמוספרי ומובילאיי? דיי ברור שהיא מכוונת ציים.

הטורבו מעניינת יותר אבל חסרה חלק מהאבזור שקיים ב-1.5 בהאצ'בק כמו פנסי לד ולמרות זאת עולה 10,000 ש"ח יותר.

פורסם

לשלם עם סיוויק, מאובזרת ככל שתהיה, כמו על סופרב זה נראה לי קצת מוגזם...

אבל זה גם מה שחשבתי איי שם בשנת 2007 כשחמי שילם 140,000₪ על סיוויק שהייתה בינונית עוד בזמנה, כנראה תמיד יהיה מי שיקנה.

פורסם

אני איפשהו מסכים איתך, אבל - קודם כל - סוף סוף גירסת טורבו.

בנוסף - לא יודע מה הקטע של אבא שלי, הוא כבר בסיוויק השלישית שלו :) כאילו זה איזו מציאה של החיים.

דבר אחד אני יכול להגיד - אמינות מופתית + שירות מעולה של מאיר. וזה משהו שבהחלט אי אפשר להגיד על צ'מפיון ועל קונצרן מכוניות ואג.

פורסם
הסיוויק עולה 155, הסופרב מתחילה מ-167. איך זה אותו מחיר, אני לא יודע.

כשאני התעניינתי המחיר היה 157,000₪ דרך מבצע שקר כלשהו..

אני בספק שמישהו משלם על סופרב בסיסית 167 אלף.

תבדוק

פורסם
מחיר גרסת ה-1.5 ליטר החזקה נקבע על 154,900 שקל, מחיר הגבוה באופן תמוה בלא פחות מ-10,000 שקל מגרסת הטורבו 1.5 ליטר האצ'בק, מה שאולי מצביע על כוונותיה של הונדה לשווק את הדגם כחלופה זולה למכונית מנהלים.

מה בדיוק הופך אותה לחלופה לרכב מנהלים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הונדה תמיד תמחרו את הסיוויק ב10%+ מעל השוק,

ונתנו תחושה שהרכב אכן שווה את התוספת (וזה מאז שנת 91 ההונדה "שפיץ" שלדעתי הייתה המיוחדת מבחינה עיצובית).

זה שהם שומרים על המחיר וכך נגזר גם שוק היד שניה מחזק את אלו שקנו כבר והרכב שומר על ערכו באופן יחסי.

פורסם

*מנוע 1.6 עם 125 כ"ס

*מולטימדיה בהתקנה מקומית

*מובילאי במקום מערכות בטיחות

ב135,000 ש"ח.

לא ברור לי שמישהו ישלם שווי שימוש גבוה יותר עבור החבילה הנ"ל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אנשי שווי השימוש בבעיה, אני על קליאו לייפ שנמכרת ב0 קילומטר ב76 אלף שקל משלם שווי שימוש על רכב בשווי 101 אלף שקל.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...