Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לשים מערכת אנדרויד ברכב, מאזדה 3 2010,

בשביל הוויז, אך אני יודע שמבחינת איכות האודיו אין מה להשוות למערכות דאבל דין כדוגמת פיוניר,

השאלה שלי האם אפשר לשדרג את האודיו במערכות האנדרויד אולי עם DAC ולקבל אנדרויד עם קצת יותר "איכות"?

אני מכיר רק את חברת Eonon שמייצרת מערכות מותאמות לרכבים, מישהו מכיר עוד חברות "טובות" (עד כמה שאפשר) שמייצרות מערכות מותאמות?

אישית לא נתקלתי, אבל מכירים מערכת עם 3GB ראם?

לגבי האנדרויד עצמו, ראיתי שכבר הוציאו עם אנדרויד 7.

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

היי,

בבסיס אתה צודק.

ובחלק ב', אכן אפשר לעשות משהו..

אצלי למשל כשעברתי מ HU למע' AND' (צוקומוקי -ניפון.. ) הוספתי גם BIT1 -DSP.

כמובן כשתשקיע גם בהגברה וברמקולים, תקבל יופי של תוצאה בסאונד - אין 0!

אני אכן יכל לומר שאפשר ללכת עלזה ויש ממה להנות 8) , ואם תשמע FLAC אז בכלל תמקסם באיכות.

(להבדיל מ MP3 שתוריד בטורנט.. ):idea:

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

ההשקעה במגבר ורמקולים גם תגיע, אני קודם כל מחפש HU טוב,

או אנדרויד ושידרוג אודיו, או דאבל דין של פיוניר.

השאלה, שוב אם באמת זה יתן שיפור כלשהו, כי הבנתי שמהיסוד ההגברה/איכות של מערכות האנדרויד בשוק הם פח.

בנוסף, ראיתי בפורומים הזרים, שאנשים כבר שאלו, ואחרים ענו להם שלא באמת יהיה הבדל באיכות.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני יכל לומר לך שאצלי אחרי המעבר שומעים יפה מאוד !, אם היה אכן פח - היה חוזר חזרה.

מה שכן המערכות אנדרואיד שקיימות לפי מה שהתרשמתי לא משהו, אצלי יש כלמני באגים מעצבנים (אני עוד עם גרסה4.4AND, אין שידרוג למיטב הבנתי למה שקיים אצלי). לכן תקבל כמה שיותר פידבקים לגבי דגם ספציפי - עדיף..

אם הסטאפ שלך איכותי האנדרואיד לא זה שיפיל לך תאיכות דרמתית - ןאני מדגיש שאני עובד עם DSP .

אתה יכל -ואף ממליץ לך לעבור ולשמע ברכבים אחרים ולהתרשם. אני בתערוכה הקודמת התרשמתי מכמה רכבים עם AND..

אם יש הגברה איכותית, ויש קומפוננט איכותי, גם בHU פשוט תשמע יפה- אנחנו מדברים על מוזיקה וקבצי 'MP3, לא אולפן הקלטות.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

הבנתי שכבר יש מערכות עם אנדרויד 6/7.

• תוכן חדש...