Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר שלא נמצא בקבוצה ומעוניין לקנות טנדר חדש. נתקלתי בכתבה שפורסמה בynet לגבי טנדרים של דודג', פורד ושברולט סילברדו וההשוואה שעשו לגביהם. הוא מחפש טנדר שישרת אותו היטב מבחינת חיסכון בדלק וביצועים וכמובן שייתן עבודה כמו שרק טנדר אמריקאי נותן עם עוצמה. לאחר קריאת הכתבה קצת לא ברור עם הדודג' שהוא היה נעול עליו נותן מענה על כך? אשמח לשמוע את דעת המומחים בקבוצה איזה טנדר יותר עדיף או שבכלל עדיף ללכת לכיוון של היפאניות? מבחינת תקציב אין לו בעיה לדעתי, ותודה מראש לעונים..

פורסם

היפניות והאמריקאים לא באותה קטגוריה כן?

הטנדים היפנים הנמכרים בארץ הם מתחת ל3.5 טון ואילו אלו האמריקאים הם מעל.

זה אומר שאם הוא בעל עסק הוא יכול להזדכות על הטנדרים האמריקאים באופן מלא ואילו על היפנים לא.

מה הצרכים שלו? הוא באמת צריך את כל הגודל של טנדר אמריקאי? לא כל מקום מאפשר חנייה של רכב מעל 3.5 טון, לא כיף לנהוג בתוך העיר (בטח ברחוב קטן וצפוף) בתוך רכב גדול. הטנדרים היפנים החדשים מציעים חווית נהיגה כמעט כשל פרייבט (לא 100% כמובן אבל כבר ממש לא כמו בעבר) והרבה יותר נוח לתמרן איתם ברחובות העיר. אבל כמו ששאלתי- מה הצרכים של הבחור? אם הוא צריך להעמיס ציוד רב וכבד ו/או לגרור עגלות גדולות אז אין לו מנוס מלבחור בטנדר אמריקאי.

פורסם

אני בעלים של דודג' ראם מזה שלוש שנים ולא ממליץ עליו לעומת השברולט.

הדודג' נקנה בגלל צורך של רכב בודה והפתור ממס שהוא מציע ובזמנו זה היה ממש פני שהשברולט עבר שדרוג לאיפה שהוא נמצא היום.

החיסרון המשמעותי של הראם זה הצוות תמיכה שלו (מוסך וסוכנות)

מהקניה ועד טיפולים במוסך אני נתקל ביחס מזעזע, שקרים וחוסר מקצועיות.

חבר שיש לו 4 רכבים זהים מדווח על אותו יחס.

הרכב לא הגיע כפי שהוזמן עם חוסר במיגונים והתקנות מקומיות מרושלות. הוציאו לי את המוות לתקן את כל הליקויים.

כל טיפול במוסך הוא סיוט עם מכונאים שפשוט לא יודעים מה לעשות עם הרכב ומזלזלים ברכוש שלך (רכב בהיר מבפנים שמסיים כל טיפול מטונף מבפנים).

התנהלות יום יומית עם כזה רכב היא למפתיע נוחה ומתרגלים לגודל (לא הייתי מתקרב איתו למרכז! גר בנגב).

מתלים מזעזעים שבנויים למשקל כבד (לא נוח גם כשעמוס) וירידה לשטח זה משהו שתוותר עליו מאוד מהר בשביל חוליות הגב שלך...הורדת קפיץ עלים או שדרוג ובולמים עושה פלאות - חבר שם מתלים של פוקס ושווה כל שקל.

פורסם

סיכום:

פורד-יקר וקיצוני מידיי לשימוש יום יומי

דודג' - מוסך מזעזע ויחס נוראי (דרום), נוחות מזעזעת, אם כבר אז את ה"לארמי"

שברולט - לדעתי הכי פחות הקרבה יום יומית, לא יכול להעיד על השאר

פורסם

גם כן 3 שנים עם ראם.

אני מניח שהוא מבין את השלכות הגודל על התנהלות יומיומית. אם הוא בסדר עם זה, אפשר להמשיך.

מבין 3 המתחרות, הראם הוא החסכוני ביותר בדלק. אני משיג צריכה ממוצעת של 1:6-6.5 עם רגל לא כבדה במיוחד על הגז. הפורד והשברולט נעים סביב 1:5-5.5 ופחות. כמובן, ככל שלוחצים יותר המספרים הופכים להיות מבהילים.

הטנדרים מוכרים באופן מלא, לכן יש החזר על מס הבלו.

מבחינת מוסכים, בצפון יש מוסך מורשה טוב בקיבוץ אלונים. אני הפסקתי לטפל במורשה ומקפיד על שגרת טיפולים ע"פ הוראות יצרן במוסך מתמחה.

מבחינת אמינות, לא חוויתי שום בעיה עד היום, אבל הרכב שלי עם ק"מ נמוך יחסית (84k ק"מ).

Sent from my MicroTAC 9800X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קראתי את הדיון שלכם, גם קראתי את הכתבה ב-Ynet שהעלתם שעשתה את ההשוואה בין הטנדרים האמריקאים, אני לא מתיימר להיות איזה מבין גדול, אבל נתקלתי גם בכתבה נוספת שחבר שלח לי אתמול שעושה השוואה קצת אחרת.

אשמח שתגידו לי אחרי שתקראו מה דעתכם

• תוכן חדש...