Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר תדלקתי את האופנוע ומאיזו סיבה דחפתי את האקדח למיכל אבל לא לחצתי להפעלה

אחרי כמה שניות אני מסתכל על המסך ורואה שחוייבתי ב 22 אג' וכל זה כמובן מבלי שיצאה טיפה אחת של דלק

כששאלתי את המתדלקים הדעות היו חלוקות

1 גימגם ואמר שלפעמים זה קורה והוא לא יודע מה עושים

השנייה אמרה שהיא בכלל לא רואה חיוב על המחשב , כמה שהסברתי לה שעל המסך מופיע כבר חיוב של 22 אג' לא עזר והיא בשלה אין חיוב במחשב (כמובן שהיא שקרנית)

ביקשתי את הטלפון של מנהל התחנה והוא הסביר לי שברגע שאני מרים את האקדח נכנס דלק לצינור שאותו אני כמובן מקבל ואין פה שום בעיה , ששאלתי אותו למה לא ראיתי את זה באף מקום הוא אמר לי שהמשאבה שלו ישנה וכך היא עובדת.

אז מה אתם אומרים שקרן או דובר אמת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה לא הוזה, הייתה כתבה על כך בכולבוטק בזמנו.

ניסיתי למצוא לינק לפרק, לצערי ללא הצלחה.

ואם כבר פתחת על כך שרשור - תעשו את הבדיקה של פות"ש בתחנות בהם אתם מתדלקים קבוע !

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

מדובר בעודפים שנשארו בצינור.

בדר"כ בכל תחנת דלק נורמלית עושים בלילה בדיקת אקדחים על מנת לראות שהתדלוק מתחיל רק מרגע הלחיצה.

פורסם

אז אתה אומר שזה בסדר? אני לא הייתי הראשון שתידלק במשאבה הזאת אז אילו עודפים היו בה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ממליץ לך לעבור לתדלק במקום אחר - ככל הנראה, גונבים שם כסף מאנשים (מתכנתים את המשאבה להתחיל את החיוב בעוד בכמה אגורות. הלקוח לא מרגיש את זה בכיס, אבל בסופו של החודש זה מצטבר לסכום יפה).

פורסם

מבין 1000 לקוחות פרומיל אחוז ישימו לב ל 22 אג'

וכל השאר אפילו יתביישו להזכיר את זה או שלא יבחינו,

אז למי ששם לב יחזירו בחדווה ותעשה חשבון לבד כמה רווח

יש להם מהפרוטת הללו,

כל הכבוד ששמת לב,אגב מעניין אם החזירו לך,אם התעקשת אני

מקווה שעד הסוף ובצדק!

פורסם

זה תקין כיוון שפרפר המדידה לא נמצא באקדח התדלוק עצמו, אלא בתוך המשאבה.

אחרי שהזזת את אקדח התדלוק כמה גרמים של דלק עברו דרך הפרפר, זרמו בצינור ונספרו.

גם בבית, כשתסגור את הברז, מונה המים בחדר מדרגות לא יפסיק להסתובב מייד אלא לאחר כמה שניות.

זה לא סופר מדוייק, אין מה לעשות.

פורסם

אני עברית קטן, לא יודע פרפר פה פרפר שם.

אני יודע שאני משלם X ומקבל Y (עפ''י חוק, לא כי הם נחמדים).

אם שילמתי X וקיבלתי Z, זאת בעיה של התחנה.

מצידי שיעמידו שם גמד שישפוך לי דלק למיכל עם דליים.

אם שילמת על דלק, אותו לא קיבלת, זו עילה לתביעה עם פוטנציאל ליצוגית.

אדם מן השורה לא ילך לשבור את הראש בשביל 20 אגורות אבל יש לא מעט עוכרי דין שחיים מזה.

פורסם

בסיום התדלוק אחרי שהמשאבה נעצרה והגעת לסכום כסף שהגבלת, תנער את הצינור. תקבל את הכמה גרמים האלו בלי שהמשאבה ספרה אותם.

פורסם
אני עברית קטן, לא יודע פרפר פה פרפר שם.

אני יודע שאני משלם X ומקבל Y (עפ''י חוק, לא כי הם נחמדים).

אם שילמתי X וקיבלתי Z, זאת בעיה של התחנה.

מצידי שיעמידו שם גמד שישפוך לי דלק למיכל עם דליים.

אם שילמת על דלק, אותו לא קיבלת, זו עילה לתביעה עם פוטנציאל ליצוגית.

אדם מן השורה לא ילך לשבור את הראש בשביל 20 אגורות אבל יש לא מעט עוכרי דין שחיים מזה.

אם כבר, פתח תדלוק ותוציא את המשאבה לפני האיפוס האוטומטי. שים את האקדח בבקבוק שקוף ותן למשאבה להתאפס. תוכל להבחין בכך שכמות של כחצי כוס דלק זורמת עוד לפני שהמשאבה התאפסה ולמרות זאת יופיע 0.00 ש"ח.

בתור מתדלק אני נאלץ להתמודד עם כל ישראל ישראלי שאומר לי מה המשאבה התחילה לפני שיוצא דלק אה?

וזאת למה, כי הם לא שומעים את זרימת הדלק בהתחלה, כשהלחץ עוד מתחיל להבנות, אע"פ שיוצא בהחלט דלק.

לא מסנג'ר חס וחלילה על התחנה שדיברת עליה, אבל עם כל הכבוד, לא הכל רמאות בשוק הזה, ואין צורך להתלהם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כעקרון, צריך להפנות את זה לרשות להגנת הצרכן. הם יודעים להוריד יופי של קנסות על מקומות כאלה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...