Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקצרה: אני מעוניין לקנות מכשיר סיני שהיצרן מספק עם מטען 5V-3A;9V-2A;12V-1.5A, בארץ מחליפים את המטען הזה למשהו אחר, לא יודע בדיוק למה.

בבית יש לי מטען סמסונג 5v 2a, האם בטוח להשתמש בו על המכשיר החדש?

בטוח הכוונה שלא יהיה נזק ארוך טווח לסוללה וגם המכשיר יטען במהירות המקסימאלית.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

לדעתי פשוט תבדוק באתר יצרן המכשיר מה מטעין אותו (מבחינת וולטאז' וכו'), ואז - שוב עד כמה שההיגיון שלי עובד - כל מטען עם נתונים תואמים יצלח. על המטען אמורים כמובן להופיע הנתונים.

פורסם

אתה יכול להשתמש במטען 5v 2a, ההטענה שלו תהיה קצת יותר איטית מאשר 5v-3a.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אולי תוכל לתת לנו פרטים מדוייקים יותר וגם קישור למוצר. שאלה נוספת האם מדובר על ספק כוח או על מטוען ?

ייתכן שהספק נמכר עם תקע אמריקאי/בריטי לכן בארץ מחליפים את המטען או/גם המטען מיועד לעבוד על מתח של 110-120 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי התאור שלך מדובר במטען לטלפון סלולרי עם טכנולוגית טעינה מהירה QC, צודק?

אז אם אתה רוצה טעינה מהירה אתה צריך מטען שתומך בזה, מטען רגיל יטעין בצורה רגילה

פורסם

מצטרף לארמאגדון. אם מדובר במכשיר עם QC2.3 הזמן מטען QC3 של יצרן מוכר (Aukey,Tronsmart, Anker). אולי אפילו מטען 2 יציאות QC (הוא קצת יותר גדול פיזית ועולה עוד כמה דולרים, אבל יפתור בעית טעינה של 2 מכשירים במקביל אם מתעורר צורך). כמוכן כבלים מתאימים מבית טוב (אני משתמש בשיומי, אבל יש מבחר גדול. עדיף יצרן מוכר ולא משהו מעוצב אבל בלי אבא ואמא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הנקסוס 5X כולל מעבד 808, תומך QC2.0.

השיומי מבוסס 835, תומך QC3.0.

הוזר על המלצתי לרכישת מטען איכותי תוך QC3.0 וכן כבלי type-C איכותיים - אני מצאתי מתוצרת שיומי שבמבצעים בעליאקספרס נמכרו בדולרים בודדים. כמוכן קנה לך מתאמים מ-micro USB ל-type-c מאותה צוצרת - מדובר במתאמים של כמה מ"מ שתכניס לארנק ובמקרה הצורך יאפשרו לך לטעון ממטען סנדרטי של מישהו אחר.

בנוסף - קנה מטען QC3.0 לרכב של אחד מהיצרנים שהזכרתי, עם 2-4 יציאות (מספיק שאחת תהיה QC) - שימושי ביותר.

בכל מקרה - מטעני QC2.0 יעשו את העבודה, גם אם יהיו קצת פחות זריזים. יש תאימות לאחור, ובמקרה הצורך אפשר להשתמש בכל מטען USB, כמובן עם מתאם ל-type-c.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חברה ספציפית מומלצת? חיפשתי באתרים הסינים ובקושי קיבלתי תוצאות (ושל שיומי לא מצאתי בכלל)

יש את זה, אבל ללא שם היצרן:

https://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_453949.html

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם (נערך)

הנה מבחר של מטעני Aukey. יש לי כמה כאלה, וכן של Tronsmart.

אלה היצרנים שאני מכיר אישית, אבל יש עוד מותגים מוכרים.

לי יש מטענים עם יציאה אחת (הם הקומפקטיים ביותר), לבן שלי יש של שתי יציאות (לטלפון + מכשירים נוספים, כגון אזניות או שעון דופק), ולנסיעות לחו"ל יש לי מטען 3 יציאות שמאפשר להטעין משקע אחד 2 טלפונים + את ה-TransformerBook. מאותה סיבה יש לי מטעני 4 יציאות לרכב (טלפון, מצלמת דרך ואפשרות לעוד 1-2 מכשירים).

זה מתאם type-c.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
מצטרף לארמאגדון. אם מדובר במכשיר עם QC2.3 הזמן מטען QC3 של יצרן מוכר (Aukey,Tronsmart, Anker). אולי אפילו מטען 2 יציאות QC (הוא קצת יותר גדול פיזית ועולה עוד כמה דולרים, אבל יפתור בעית טעינה של 2 מכשירים במקביל אם מתעורר צורך). כמוכן כבלים מתאימים מבית טוב (אני משתמש בשיומי, אבל יש מבחר גדול. עדיף יצרן מוכר ולא משהו מעוצב אבל בלי אבא ואמא).

מצטרך.

בלצוולף סביר

https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html

טרונסמרט מעט יותר טוב

https://www.geekbuying.com/item/product-346624/

יש מודלים דומים עם מספר יציאות, תחפש בחנויות האלה עם אותן מילים

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

בור סוד - הטרנסמארט שקישרת הוא QC2.0. הבליצוולף (מותג מוכר, אישית לא התנסיתי בו) הוא QC3.0.

אחד הבנים שלי משתמש באותו טרונסמארט כבר שנה וחצי (Mi4c) ומרוצה מאד.

• תוכן חדש...