Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי בעיה שאורות הברקס דלוקים כל הזמן, בדקתי בדוושת הברקס ושמתי לב שאם אני מושך אותה לכיוון ההפוך, ז"א אליי במקום החוצה אז הם נכבים, כל עוד אני מחזיק את זה עם הרגל אליי, ואז שאני משחרר זה יורד חזרה והאורות חוזרים להיות דלוקים.

האם זה משהו שניתן לתקן ע"י קפיץ או משהו כדי שהדוושה של הברקס לא תחזור אחורה מדיי? כי אין בעיה עם הלחיצה על הברקס בעיקרון, זה לא שזה שוקע פנימה או משהו כזה.

תודה מראש,

עריכה אחרונה על ידי gggg2
פורסם

תחפש מיקרוסוויץ' שמפעיל את אור הבלם, לא מכיר את הרכב שלך.. הוא יכול להיות מעל או מתחת לדוושה. יכול להיות שהוא תקין וקפיץ ההחזרה של הדוושה נחלש. קודם כל תאתר אותו.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]492792[/ATTACH]

זה החלק שאתה צריך להחליף, ואז פתרת את הבעיה.

הוא נמצא על דוושת הבלם בחלקה העליון. לא כל כך יקר, אגב.

מדהים! תודה!

יש לך מושג מה המספר של החלק הזה? ז"א איך אני מוצא אותו באיביי

מה אתה חושב שקרה? שזה לא מתנגד מספיק לדוושה ואז זה נלחץ?

פורסם

בחלק מהרכבים הצ'ופצ'יק של הסוויץ' ניתן להארכה/קיצור כדי להתאים למהלך הדוושה, כלומר - יכול להיות שניתן למשוך אותו החוצה קצת (ידנית, בלי כלים ובלי לפרק).

פורסם

אל תמהר כ"כ להספיד את המיקרוסוויץ.

בחלק מהרכבים, ישנה סידקה על הדוושה בין המיקרוסוויץ לדוושה, ולפעמים היא פשוט נופלת.

חפש אותה על השטיח אני מאמין שתמצא.

זה גם מתאים יותר לתיאור התקלה שלך, אתה אומר שאתה מרים את הדוושה, האורות כבים, כלומר חסר ההפרש גובה בין הדוושה למיקרוסוויץ.

ליאור.

פורסם

גם לי זה קרה באלמרה.

הסוויץ' תקין ויש דיסקית גומי שסיימה את חייה על הדוושה.

הכנסתי חתיכת גומי לחור בדוושה עד עכשיו עושה את העבודה

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

אני מנסה למצוא איפה נמצא הסוויצ' הזה, אבל אני לא מצליח לראות אותו מלמאטה של הקלאצ' מישהו יודע בדיוק איך אני יכול להגיע אליו שאוכל לראות אותו בפונטו גרנדה?

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת "

מלמאטה של הקלאצ' "?

הסוויץ' נמצא מעל דוושת הברקס, קרוב לציר שלה. כלומר לך עם האצבע מהדוושה כלפי מעלה עד שתמצא אותו.

העזר בפנס/מראה/מצלמה / התכופפות במידת הצורך.

עריכה: בסרטון הזה תוכל לראות את הסוויץ', לקראת הסוף, בצבע לבן.

עריכה אחרונה על ידי Eily
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...