Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

פתחתי פה הודעה לא מזמן לגבי רכב עד 60k.

במסגרת החיפושים לא ממש מצאתי רכב שאני מרגיש שאני לא לוקח הימור משמעותי לגבי (טויוטה או מאזדה לרוב שמצאתי היו עם קילומטראז גבוה בלי שהבעלים יכלו להראות שטיפלו ברכב כמו שצריך שלדעתי הופכת את ההשקעה ללא כל כך משתלמת).

לכן אני הולך בכיוון מעט שונה ולכן פתחתי הודעה חדשה.

מעוניין ברכב עד ל80k אמין וחסכוני עד כמה שאפשר בדגמים האלה. רצוי שיהיה מרווח ומאובזר אבל פה כנראה תהיה פשרה.

הרכב יסע פחות או יותר ממוצע שרובו זה נסיעות בין עירוניות.

אולי אני טועה אבל מאוד חשוב לי לדעת שלרכב הסטוריית טיפולים מסודרת שהיא מעבר לתחזוקת שבר ולכן התמקדתי ברכבים בשנתון של 2014 (בהנחה שבשנות האחריות טופלו לפי הספר).

מחיפושים מצאתי שלוש אופציות מאוד ריאליות:

שברולט אורלנדו (נכון להיום דגם הבנזין עומד על הפרק) 2014

סיטרואן פיקאסו 2014 דגם הדיזל

פיז'ו 5008.

על האורלנדו קיבלתי כמה המלצות.

ראיתי פה הרבה מילים טובות על הפיקסו החדשה ובעיקר על הדיזל אבל היא ממש על הגבול העליון שלי שאני פחות נלהב להגיע אליו (כל הרכבים המדוברים מליסינג).

על הפיג'ו לא ממש מצאתי מישהו שממליץ, מצד שני המחיר מאוד אטרקטיבי והקילומטראז נמוך מאוד ממה שהוצע לי (כ50000) ואם אני לוקח רכב שטופל עד היום כמו שצריך אז אין סיבה שהוא לא יעשה את העבודה. (לא מעניינות אותי סטיגמות על צרפתיות. אני כיום נוהג על רנו, מטפל אמנם ביוקר במוסך מרכזי אבל מאוד נהנה וממליץ).

מה דעתכם?

אשמח לשמוע אם אני מפספס משהו בחשיבה שלי או שיש עוד רעיונות.

תודה מראש לעונים

פורסם

ה5008 לא מומלצת עקב מנוע בעייתי (יש דגם מתוח פנים ששם יש את המנוע המעודכן שנמכר כיום בליין של PSA ונראה שלא סובל יותר מהמחלות של ה156, אבל אין הרבה כאלה על הכביש).

אולי לבדוק גם קיה קארנס.

פורסם

יש עניין שקצת מפריע לי שגיליתי היום.

כל הרכבים הנ"ל הם מליסינג של חברות גדולות ( אלדן, שלמה סיקסט ואוטו סנטר/הרץ)

חוץ מאלדן בשום מקום לא מטפלים ברכבים במוסך מרכזי אלא בשלל מוסכים מורשים (אני יודע שזה מותר על פי חוק)

גם מי ששבח את הפיקסו ציין שחשוב להקפיד על הטיפולים ויש לי חשש שבמוסכים שאינם של היבואן לא בהכרח טיפלו כראוי.

מצד שני גם השברולט הוא לא טויוטה או מאזדה אז אולי החשש נכון גם לגביו?

לגבי הפיקסו לפחות זה די מרתיע אותי

פורסם

מה מפריע לך לקנות מאלדן? אני מניח שגם עכשיו הם נותנים אפשרות להתחרט ולהחזיר את הרכב תוך חודש ( בניכוי דמי שכירות יומיים, העברת בעלות תבוצע רק אחרי חודש ).

גם לובינסקי טרייד מוכרים את רכבי סיטרואן /פיג'ו שהיו בפריים ליס השייך לקבוצת לובינסקי, והרכבים טופלו במוסכי החברה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין לך בעיה עם צרפתיות ואתה מרוצה מרנו, למה לא גראנד סניק עם מנוע טורבו דיזל? לא יודע האם המרווח מספיק לכם, אבל עושה רושם שבשאר הדרישות היא עומדת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי באלדן אבל להם לא היה להציע לי את המדוברים.

הבאתי אותם כדוגמא חיובית ביחס לשאר.

בלובינסקי ממה שבררתי לא היה במחיר המבוקש שלי .

אני מאוד נוטה לשברולט אורלנדו (פה מדובר על בנזין) אבל מפריע לי עניין הטיפולים.

יש לי תחושה שמי שחוסך בללכת למוסך מרכזי בשביל טיפול סטנדרטי יחסוך גם בתחזוקה המונעת באופן כללי וזה יותר קל במוסך לא מרכזי.

האם השברולט היא מהקבוצה הרגישה לנושא הטיפולים?

פורסם
אם אין לך בעיה עם צרפתיות ואתה מרוצה מרנו, למה לא גראנד סניק עם מנוע טורבו דיזל? לא יודע האם המרווח מספיק לכם, אבל עושה רושם שבשאר הדרישות היא עומדת.

מנסיון עם רנו חדוב עד קריטי שהטיפולים יהיו במוסכי רנו (הרבה דברים שם לא סטננדרטים אז הרבה מוסכים שמטפלים לפעמים אפילו גורמים נזקים)

בהחלט היה אופציה מבחינתי אבל לא מצאתי משהו שנכנס למסגרת התקציב וגם טופל על פי הציפיות שלי

פורסם
מנסיון עם רנו חדוב עד קריטי שהטיפולים יהיו במוסכי רנו (הרבה דברים שם לא סטננדרטים אז הרבה מוסכים שמטפלים לפעמים אפילו גורמים נזקים)

בהחלט היה אופציה מבחינתי אבל לא מצאתי משהו שנכנס למסגרת התקציב וגם טופל על פי הציפיות שלי

אתה לא צריך לספר לי, הייתה לי רנו. לא הייתי פוסל אחת שטופלה בזמן במוסך שמתמחה בצרפתיות.

תמשיך לחפש, צריך סבלנות למצוא רכב נורמלי ביד השניה, מעבר לכך תעקוב בקרסו טרייד אין אם יש להם משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה לי פיקאסו 2009, אני לא מכיר את החדשה, אבל אני יכול להגיד ששלי היתה זוועה, המווווון טיפולים, כל טיפול מאוד יקר, כל כמה ימים מנורה חדשה שנדלקת, וכו' וכו' ולכן אני ממש לא ממליץ

אבל שוב, אני לא מכיר את החדשה. אולי סיטרואן חזרו בתשובה...

פורסם

באורלנדו בנזין הטיפולים לא יקרים, אך יש לוודא שבוצעו באופן סדיר. המנוע/גיר אמינים - אך אם לא מחליפים שמן בזמן - אלוהים ישמור...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...