Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמבאס בפיקנטו שכנראה אקנה בסוף בגלל האבזור הטיחותי שאין ציון סימול רכב על גבי מראה לשטח מת אבל עדין זה יותר מכל רכב אחר שבדקתי בקטגוריה.וכעת שהביאו את הריו ,לה די המתנתי הגיעה עם מפרט בטיחות פחות מהפיקנטו. מה שכן המחיר 95 יותר זול מיונדאי אי 20 כך שיש פוטנציאל מכירות. אבל לא לגבי

פורסם

פוטנציאל מכירות??? בחלומות... אולי ימכרו כמה לציי רכב, וזהו בערך. מנוע מיושן ועצל 2 דורות אחורה. קודם שהיבואן יתעורר ויתחיל להביא מנועים קצת יותר נורמליים ולא את האשפה של היצרן שדוחף אותה לישראל.

פורסם

יש כבר שירשור רשמי על השקת הריו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מבין איך לא מתביישים לקחת כזה מחיר על רכב מיושן עגלה ושתיין, העיקר שדוחפים לו צפצפה. ולא, כמה לדים בפרונט ואיזה לוק טיפה שונה לא עןשה את הרכב לחדש יותר.

עבודה בעיניים קאיה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מסתבר שבמקסיקו הריו עם מנוע 1600 ולא 1400 בדומה לגאז כאן מנוע 1250 בקנדה מנוע 1600 או 1500 פלא שרכבים לא סוחבים

פורסם

הקודמת הגיעה מדרום קוריאה.

עדיין לא הבנתי מה זה לא סוחב , הג'אז בהחלט לא מהזריזות או החזקות ביותר בקטגוריה אבל נוסעת בלי בעיה.

פורסם

לא בעיה לסחוב בגוש דן השאלה האם בעקיפה בהרים וכו האוטו סוחב . אני מסתמך על תגובות שקראתי . חשבתי לקנות גאז אבל לאחר שהבנתי שזה בקנדה נמכר עם 1600 או 1500 ותרתי שם זה נקרא פיט אבל זה אותו אוטו. אגב יש לי חבר שהיה לו אקורד החליף לאחר שנה אמר שלא סוחב בעליות

פורסם

בפיט זה רק מנוע 1500 בג'אז הוסיפו אותו לאחרונה אבל לא יעשה עלייה לארץ.

השאלה.מה הוא מגדיר לא סוחב, הגיר הרציף תורם להרגשה עצלה , אבל מניסיון עם הגאז אין לה בעיה של סחיבה.

הוא רגיל למנוע גדול יותר שמציע יותר כוח ולכן (עד כמה שהוא אובייקטיבי)היא תרגיש לו חלשה.

מבחינתי רכב שלא סוחב זה רכב שממש מתקשה בעליות , ובכזה לא נתקלתי מזמן.

פורסם
לא בעיה לסחוב בגוש דן השאלה האם בעקיפה בהרים וכו האוטו סוחב . אני מסתמך על תגובות שקראתי . חשבתי לקנות גאז אבל לאחר שהבנתי שזה בקנדה נמכר עם 1600 או 1500 ותרתי שם זה נקרא פיט אבל זה אותו אוטו. אגב יש לי חבר שהיה לו אקורד החליף לאחר שנה אמר שלא סוחב בעליות

אלטו זה לא.

הדגם הקודם היה די עצל אבל לנהג ממוצע כניראה זה הספיק.

על החדשה לא יצא לי לנסוע אבל נסעתי למשל על טיפו עם מנוע 1.6/110 עם גיר 6 הילוכים, מאוד מורגש ההבדל בין מנוע טורבו למנוע אטמוספרי.

בכביש הררי זה מורגש יותר, 6 הילוכים יעזור אבל לא יפצה על המנוע שבסיסו לא חזק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנהג ממוצע שלא מחפש כח רוב הרכבים יספיקו, למי שמחפש דחיפה וסחיבה חזקה, רוב הרכבים כנראה לא יספיקו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...