Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לאו דווקא עוצר על שני הנתיבים אבל בהחלט מטה את רכבי לכיוון הנתיב השני וגם מאותת לשם.

אהבתי ולקחתי לנסות גם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא בלם כי הוא ראה את ההולך רגל ולא בגלל הצפירה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני במקרים כאלה תמיד -

מפעיל 4 וינקרים, בודק במראות שאין אף אחד מאחורי, שובר את ההגה שמאלה/ימינה וחוסם את שני הנתיבים, יוצא החוצה, לובש אפודה זוהרת, ממקם משולש אזהרה 30מ' ממקום המעבר ושורק במשרוקית תוך כדי נפנוף ידיים.

ברגע שהולך רגל חצה את הכביש בבטחה אני מקפל את הציוד במהרה, ובמקביל מתקשר למד"א לחזל"ש את הארוע.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

iluxxxa - יותר מדי השקעה! לי יש כפתור שהופך את הרכב לרובוטריק ואז כולם עוצרים 8)

אם הגענו למצב שמישהו עוצר להולך רגל בכיכר ורכב בנתיב השני לא חושב שזה חשוד שהרכב עצר לפני מעבר חצייה אז באמת, המצב שלנו עגום ממה שהוא באמת.

ועוד לצפור יכול לגרום להולך רגל לרוץ בטעות או להתעצבן עליך :roll:

פורסם
אני במקרים כאלה תמיד -

מפעיל 4 וינקרים, בודק במראות שאין אף אחד מאחורי, שובר את ההגה שמאלה/ימינה וחוסם את שני הנתיבים, יוצא החוצה, לובש אפודה זוהרת, ממקם משולש אזהרה 30מ' ממקום המעבר ושורק במשרוקית תוך כדי נפנוף ידיים.

ברגע שהולך רגל חצה את הכביש בבטחה אני מקפל את הציוד במהרה, ובמקביל מתקשר למד"א לחזל"ש את הארוע.

לא יותר פשוט כבר לדרוס את הולך הרגל בעצמך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני במקרים כאלה תמיד -

ברצינות: נראה לי שארבעה וינקרים זה מה שהיה צריך לעשות עם הצפירה

פורסם
היה לי דווקא יום מוצלח ואין לי צורך בטפיחה על השכם ממך ומהדומים לך.

כוונתי בפתיחת השרשור היא להראות את המצב הבעייתי שקרה לי עקב קיום החוק.

לגבי רכב אוטונומי , הוא כפי הנראה יעצור אבל בתקופת הביניים שיחיו זה לצד זה אוטונומיים ורגילים עם כל מיני סוגי נהגים , התאונה כאן נראית לי בלתי נמנעת כי נהג הרכב האוטונומי יקרא עיתון או יגלוש ולא יראה את הסכנה.

תקרא את מה שכתבתי שוב, לא כתבתי במטרה לפגוע בך, אלה פשוט בצורה צינית מהפילוסופיה כאן.

אבל... אם כבר...לגבי הטפיחות, נסה לדמיין את הטפיחה המזלזלת עם הצד המעליב מצד לצד כזה :-D

• תוכן חדש...