Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיקה מקומפיוטסט.

115 אלף ק"מ.

יד שניה מפרטי, היה ליסינג.

מה דעתכם?

בשילדה יש "משמעות נמוכה" בלבד..? קורת רוחב זה משמעות נמוכה?

שברולט קרוז.jpg

עריכה אחרונה על ידי EndlessWave
פורסם

זאת נראית בדיקה מוזמנת ע"י מגרש מכירה.

בתכל'ס נראה שהרכב עבר תאונה לא קלה בחזית (למרות שכתוב משמעות נמוכה) השאר כסת"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוכנות גדולה. אני חייב להגיד שאני יודע שכולם לא אוהבים בדיקות של סוכניוות גדולות, אבל לרוב, בסוכנויות הגדולות רוב הבדיקות שראיתי לא טובות (גם זו לא משהו), לכן אני מאמין שכשיש בדיקות בודדות שהן טובות - זה אמין..

פורסם

תסלח לי - אבל לא הייתי מגדיר את הבדיקה "טובה" הפגיעה בחזית ממש לא נראית לי, ולפעמים בדיקה עם הרבה ריג'קטים קטנים שרובם כסת"ח - יותר טובה, למרות שזה לא נראה כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תסלח לי - אבל לא הייתי מגדיר את הבדיקה "טובה" הפגיעה בחזית ממש לא נראית לי, ולפעמים בדיקה עם הרבה ריג'קטים קטנים שרובם כסת"ח - יותר טובה, למרות שזה לא נראה כך.

מסכים לגמרי.

• תוכן חדש...