Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2017 ב130K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש, לא משהו מפוצץ - אלא משהו מינימלי שאוכל לצאת איתו לפגישות עסקיות ושיכבד את המעמד - וחשבתי על המאליבו. הציעו לי בשברולט אותה ב130 אלף יד שנייה *פרטי* 0 ק״מ, שווה? זו גרסת הLS הבסיסית שעולה 160 מחירון

האם יש אלטרנטיבה עדיפה במחיר הזה? חשבתי על מאזדה 6 או יונדאי סונאטה - אבל המאליבו פשוט יפהפייה.

אם יש גם משהו יד שנייה בן כמה שנים שלדעתכם שווה את המחיר (נניח 70-80-90k) אז בכיף אשמח להמלצות.

זה צריך להיות אוטו חזק, מרווח, בטוח וכזה שאפשר לבוא איתו למעמדים עסקיים בלי להרגיש כאילו אתה בא בכפכפים.

ישן/חדש פחות קריטי כל עוד הוא עונה על התנאים

תודה רבה

פורסם (נערך)

הכוונה שהרכב נרשם עליי יד שנייה 0 ק״מ מפרטי (לא ליסינג)

המחיר לא כולל אגרת רישוי - אמרו לי זה עוד 2000 שקל

השאלה איך המאליבו ביחד לסונאטה ולמאזדה 6, ובכלל לשלל הג׳יפונים למיניהם? והאם מבחינת עלות:תועלת (למרות ההנחה המשמעותית) יש איזה רכב יד 2 ששווה לי להסתכל עליו?

עריכה אחרונה על ידי Regev Elya
פורסם

הרכב נאה ומשיג את המטרה של להרשים.

רק מי שמבין בשוק הרכב יידע ששילמת עליו פחות מאשר על פלואנס...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קח בחשבון שהוא מאובזר כמו פלואנס ואף פחות - הגה פלסטיק ,ריפודי בד פשוט -תיסכל על האיבזור של המחליפה של הפלואנס ..

פורסם

מה לגבי המאזדה 6? אני יכול לנסות להשיג אותה במחיר דומה דרך היבואן

שוקל גם את הפג׳ו 2008 שהיא יפהפייה בעיניי - יש אותה 0 ק״מ יד ראשונה גם ב20% פחות - תשעים ומשהו אלף במקום 115

פורסם

למה לא מאליבו דור אחד אחורה ? חזקה משמעותית מהדור החדש ואף מרשימה ממנה, ותוכל להביא את רמת הגימור הגבוהה ביותר במחיר נמוך מהמאליבו החדשה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

גם אני שוקל בחיוב את המאליבו אבל בגרסת ה-LT המאובזרת יותר.

לדעתי ההפרש ביניהן הוא די מינורי ושווה את התוספת.

אגב, מאיפה קיבלת הצעה של 130K? בכל אתרי האינטרנט של חברות הליסינג ה-LS נמכרת ב-132K.

פורסם

תראה תמונות, מ 2013 עד 2015 כמדומני, הרכב חזק מאוד אם כח חשוב לך, ומשרה ייצוגיות, נכון שהחדשה נראה יותר קרבית, אבל בפועל לא כזו חזקה,

חבל שהם לא הביאו גרסת 2.0 ליטר טורבו לדגם ה LT, פשוט חבל.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
למה לא מאליבו דור אחד אחורה ? חזקה משמעותית מהדור החדש ואף מרשימה ממנה, ותוכל להביא את רמת הגימור הגבוהה ביותר במחיר נמוך מהמאליבו החדשה.

לא מוצלחת

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

המאליבו החדשה מרווחת יותר מהישנה ונעימה הרבה יותר מבפנים. נוסעת סבבה, לא יכול להגיד יותר מזה. הדור הקודם, למרות 260 כ"ס, די סורס ע"י הגיר ולא ממש אהבתי.

למרות זאת, אני מכיר רק את ה-LTZ. אם אתה קונה גרסה ערומה יתכן שהפנים שונה מאוד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

בפנים הכל פלסטיק, זו הבאסה היחידה. חבל שלא הביאו גרסא מאובזרת יותר שמכבדת את הקטגוריה בה הרכב נמצא. לקחתי אותה לנסיעת מבחן דרך אגב, רכב נעים מאוד - משייט על הכביש כמו חמאה.

דרך אגב מצאתי גם יונדאי סנטה פה בת 4 ב140,000 עם 30k קילומטראז׳. עדיף?

פורסם

הוא לא סתם נמכר כזה זול בגלל המנוע הצנום זה איפשר להוריד את המחיר לרמה של משפחתית.

יכול להיות שהוא לא משהו אבל עם שילוב יחסית נוח של גיר ואוטומטי ומנוע טורבו שלא יכניס אותך כל יומיים להחלפת מותחן או קלאצ'ים זה נראה כמו בחירה בריאה יותר מפאסט או ג'טה.

לגבי רנו כמו שאתה גם הגיר הרובוטי הצרפתי לא בדיוק מראה אמינות גבוהה למרות שהוא מתחיל לעשות בעיות רק אחריי 100K ק"מ.

היום רוב השוק הוא גיר רציף או רובוטי במכוניות מה סוג שאתה מחפש לכן תראה על מה אתה מוכן להתפשר.

• תוכן חדש...