Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש בימים אלו רכב ויש לי התלבטות.

 

מצד אחד, לקנות רכב מפרטי זה טוב כי אפשר להכיר את מי שנהג על הרכב (בהנחה שזו לא יד גבוהה). אפשר להניח שטיפולו ברכב בצורה טובה. מצד שני, אי אפשר באמת לדעת מה מצב הרכב עד שלוקחים לבדיקה. וכבר יצא שרכב מאישה נחמדה שנשמעת כנה ואמיתית והבטיחה שטיפלה ברכב היטב יצא בבדיקה לא טוב.

 

מצד שני, רכב מסוכנות כמו טריידמוביל, אוטוסנטר, אלבר, וכו' מגיע עם בדיקה ממכון בדיקה של הרכב. נכון, אי אפשר להסתמך על זה, ותמיד כדאי לבדוק לבד, אבל זה בהחלט נותן אינדיקציה ראשונית על הרכב. הרבה פעמים הבדיקות דווקא לא "מחמיאות" לרכבים של הסוכנויות ולכן אני מאמין שהן כן אמיתיות ולא מזויפות. יש יתרון גדול לראות בדיקה של רכב בסוכנות ולהתרשם באמת ממצב הרכב, על פני לקחת כל רכב פרטי לבדיקה (עולה כסף, הרבה זמן וכו').

 

דעתכם?

 

אגב, אני מחפש סטיישן עד 30 אלף ש"ח..

פורסם

מגרשים גדולים לרוב יותר אמינים מקטנים אבל עדיין צריך להתייחס בחשד לגבי הדברים(ובוודאי לגבי הבדיקות).

 

לגבי מגרשים של חברות הליסינג (בטח כמו אלבר) - להתרחק,תן לאחרים להתפנן על נבלות הליסינג ובתקציב שלך בטח טוב לא יצא משמה.

 

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בתקציב שלך לא תמצא במגרשים הגדולים שום דבר רלוונטיים מלבד מכוניות שבורות או כאלה שהתקבלו בטרייד אין עם עבר עלום.

או פורד פוקוס רובוטית שלא ממש מומלצת.

 

המלצתי - חפש i30CW או קיה סיד ממוכר פרטי (כנראה עם עבר ליסינג) יש לא מעט בשוק, ואני מניח שתוכל למצוא אחת במצב סביר במחיר טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איך אני מוצא אחת במחיר סביר?

מצאתי כמה ביד 2, נשמע טוב, מוכר נשמע אמין, פרטי לחלוטין. מבוגרים כאלו..

 

ועכשיו? לוקח כל רכב לבדיקה במבדק? הרי אלו רכבים ישנים. בטוח בבדיקה יהיו דברים במנוע וכו'. איך אפשר לדעת?

פורסם

צריך לדעת להבדיל בין דברים שהם כסת"ח של המכון/בלאי סביר-לבין דברים שהם באמת דיל ברייקר.

אל תצפה שלא תצטרך להשקיע בזמן הקנייה כאלפיים ש"ח לפחות ליישור קו(לפעמים גם יותר-ואם לא אז זה יתווסף למחיר הרכב).

סה"כ כל תקלה ברת תיקון רק צריך לראות שהן לא קריטיות מידי-לצורך זה תעלה לפה תוצאות של הבדיקה,ובמידה ואין משהו שהוא דיל ברייקר תיגש למוסך לברר כמה יעלה היישור קו.

אגב,אני לא מסכים איתך שבדיקות הם בזבוז כסף.

מעבר לעניין המובן לחלוטין של טיב הבדיקה-ברוב המקרים זה גם משמש להורדת עוד כמה מאות/אלפים בסגירה על בלאי,ואז כבר החזרת את הסכום של הבדיקה+.

אולי הסינון הראשוני שאתה עושה הוא לא קפדני מספיק,אם יש לך מוסך קבוע אולי תקח אליו לפני בדיקה במכון ואם נדלקת לך נורה אדומה כתוצאה ממשהו שנראה מוזר תברח.

יש דברים שאתה יכול לעשות לצמצם הוצאות-לסגור שאם יש דפיקה בשלדה לדוגמא,שזה דבר אלמנטרי שסביר להניח שבעל הרכב ידע עליו הוא מחזיר לך את הכסף.

התחייבות על מנוע/גיר זה כללי מידי-והרוב לא יסכימו לזה כי בכל זאת זה לא רכב חדש,אבל שווה לנסות.

בהצלחה

פורסם

לפי דעתי בלבד: רק מ פרטי. אל תתקרב למגרשים המכוניות שם שבורות/ליסינגים ועם הסטוריה לכל רכב סיפור משלו ואיך לא כולם מנהג יחיד ברור.

סבלנות ודריכות על יד2 זה מה שאתה צריך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

×
×
  • תוכן חדש...