Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמעט חודשיים עם הגלאי...משתמש בהגדרות הבסיסיות שפורסמו פה.

- פה ושם התראות שווא על לייזר (בתוך העיר), כנראה כתוצאה מסביבה מזוהמת מבחינת תדרים ושידורים. לא דרמה, אבל אולי דרך משהו בהגדרות ניתן לפלטר?

- מה שיותר מציק, זה שבנסיעה לאילת סמוך לבסיסים צבאיים קבלתי התראות על תדר KA (בהלוך ובחזור ליד אותם בסיסים צבעיים, בה"ד 1\ יב"א למשל). לפי מה שאני מבין התדרים איתם עובדת המשטרה שונים מהתדרים הצבאיים ולכן צריך אולי לתחום את התדרים בגלאי, מה הטווח המומלץ? (אגב, KA POP דולק אצלי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, Casper כתב:

מה שיותר מציק, זה שבנסיעה לאילת סמוך לבסיסים צבאיים קבלתי התראות על תדר KA (בהלוך ובחזור ליד אותם בסיסים צבעיים, בה"ד 1\ יב"א למשל). לפי מה שאני מבין התדרים איתם עובדת המשטרה שונים מהתדרים הצבאיים ולכן צריך אולי לתחום את התדרים בגלאי, מה הטווח המומלץ? (אגב, KA POP דולק אצלי).

נסה להפעיל KA Narrow, או לשים על WIDE עם Ka 1-3 segments on

נסה גם להפעיל KA Filter.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
בתאריך 28.6.2021 בשעה 17:55, motek כתב:

נסה להפעיל KA Narrow, או לשים על WIDE עם Ka 1-3 segments on

נסה גם להפעיל KA Filter.

KA filter פעיל כמובן.

אשמח להסבר נוסף על הסגמנטים, כי ממה שאני זוכר ההגבלה היא לפי תדרים ולא סגמנטים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בתאריך 17.6.2021 בשעה 15:50, Fraysa כתב:

היי חברים.

הזמנתי מאמאזון R3. לפי UPS, אני נדרש להמציא אישור משרד התקשורת וגם משרד התחבורה משום שרשום שזה מוצר לרכב. הסברתי להם שאין קשר לרכב אבל הם עדיין מתעקשים.

מישהו עשה ויכול לשתף?

649283CC-9D67-4A9C-B13F-62564F7B9586.jpeg

מעדכן שהגלאי סוף סוף הגיע. לצערי בעת החיבור גיליתי שהחיבור למצת שלי לא עובד, לאחר בדיקה גיליתי שהפיוז שרוף אז רק מחר אוכל באמת לחבר.

@kasper איזה mount קנית בסוף, ואיזה hardwiring kit?

כמו כן, אשמח לוודא שאלו ההוגדרות המומלצות עדיין:

KA ON

X  BAND OFF

K BAND OFF

KA WIDE

KA POP ON

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 8 שעות, Casper כתב:

KA filter פעיל כמובן.

אשמח להסבר נוסף על הסגמנטים, כי ממה שאני זוכר ההגבלה היא לפי תדרים ולא סגמנטים.

• Ka 1: 33.399 – 33.705
  • Ka 2: 33.705 – 33.903 (MPH radar guns at 33.8)
  • Ka 3: 33.903 – 34.191
  • Ka 4: 34.191 – 34.587 (Stalkers that drift low)
  • Ka 5: 34.587 – 34.803 (Stalker radar guns at 34.7)
  • Ka 6: 34.803 – 35.163 (Stalkers that drift high)
  • Ka 7: 35.163 – 35.379
  • Ka 8: 35.379 35.613 (Kustom and Decatur radar guns at 35.5)
  • Ka 9: 35.613 – 35.829
  • Ka 10: 35.829 – 36.001

(נלקח מפה: https://www.vortexradar.com/2017/10/uniden-r1-r3-adds-ka-band-segmentation-with-firmware-update-1-31)

גלאי הדבורה עובד על תדר 33.8GHz עם סטייה של +100MHz, מה שאומר 33.8 - 33.9, תוסיף על כך סטייה של הגלאי, ולכן המלצתי לך להפעיל את שלשת הסגמנטים הראשונים.

אגב, את תדרי הדבורה כפי שציינתי תוכל לראות כאן:

https://www.mphindustries.com/wp-content/uploads/2017/07/BEE-III-brochure-web.pdf

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

לא יודע אם דובר פה לפני כן, אבל במקום לחבר לאחד הפיוזים באמצעות fuse tap, יש כבל RJ11 שמתפצל לשני חוטים וניתן לחבר את הראדר בקלות לרכבים שיש להם חיבור במראה/חיישן תאורה: https://www.amazon.com/dp/B078939GZ2?ref=exp_kiesmotorsports_dp_vv_d. הזמנתי אחד כזה.

2016 BMW M235i.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.7.2021 בשעה 19:25, Fraysa כתב:

מעדכן שהגלאי סוף סוף הגיע. לצערי בעת החיבור גיליתי שהחיבור למצת שלי לא עובד, לאחר בדיקה גיליתי שהפיוז שרוף אז רק מחר אוכל באמת לחבר.

@kasper איזה mount קנית בסוף, ואיזה hardwiring kit?

כמו כן, אשמח לוודא שאלו ההוגדרות המומלצות עדיין:

KA ON

X  BAND OFF

K BAND OFF

KA WIDE

KA POP ON

התקנתי את זה:

https://www.amazon.com/dp/B0788XRBTV/ref=cm_sw_r_em_apa_glt_fabc_X741ESH9JS4NQK7PBEG6?_encoding=UTF8&psc=1

מתח קבלתי מהמראה המרכזית אצלי (לא קיים בכל רכב).

פורסם
לפני 7 שעות, Fraysa כתב:

תודה. יש אצלי מתח במראה המרכזית כך שזה בסדר. לגבי ה-mount עצמו, דווקא חשבתי ללכת על משהו יותר מקצועי כמו BlendMount:

https://blendmount.com/

הם טובים מאוד, אולי הכי טובים....אבל יקרים מאוד.

תבדוק היטב שיש מספיק מקום  (מרווח בין המראה לשימשה) להתחבר. 

פורסם

כן, יש מקום. האמת אין לי בעיה להשקיע את הסכום הזה, כי זו קנייה חד פעמית וגם המכשיר וגם התפסן הולך איתי לרכבים הבאים. הבעיה היחידה שאני צופה היא מצלמת הדרך שלי, שכרגע מאחורי המראה (כדי שלא אראה אותה במהלך הנסיעה). ככה יקרה מצב שהמצלמה חוסמת את השדה ראייה של העינית של הגלאי, אך מקסימום אוריד אותה קצת למטה. 

תוכל להעלות תמונות כיצד יושב המחזיק שהזמנת מאמאזון? האם הוא יציב?

תודה!

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 25 דקות, Fraysa כתב:

כן, יש מקום. האמת אין לי בעיה להשקיע את הסכום הזה, כי זו קנייה חד פעמית וגם המכשיר וגם התפסן הולך איתי לרכבים הבאים. הבעיה היחידה שאני צופה היא מצלמת הדרך שלי, שכרגע מאחורי המראה (כדי שלא אראה אותה במהלך הנסיעה). ככה יקרה מצב שהמצלמה חוסמת את השדה ראייה של העינית של הגלאי, אך מקסימום אוריד אותה קצת למטה. 

תוכל להעלות תמונות כיצד יושב המחזיק שהזמנת מאמאזון? האם הוא יציב?

תודה!

עמוד 88 בשרשור הנוכחי

https://carsforum.co.il/topic/621922-uniden-r1-הגלאי-המוביל-בשוק/?do=findComment&comment=6239486

פורסם (נערך)

כשאני מפעיל את ה- R3 והוא מבצע בדיקה עצמית, על הצג מופיע תדר ה   KA  34.700

לא צריך להופיע   33.800  ?

ספוילר

Screenshot_20210721-191742_Gallery.jpg

עריכה אחרונה על ידי vigi
תיקון
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום!
מקווה שאני בשרשור הנכון.

אין לי היום גלאי לייזר, ולא מכיר סוגים.

מה דעתכם על המוצר הזה, יתרונות? חסרונות? מוצרים דומים עדיפים?:

http://www.autos-sound.co.il/pl_product~BLINDER_HP-905~13~76.htm

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בליינדר הוא לא חוקי.

מותר לך מגלה, אסור משבש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...