Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מישהו יכול להסביר לי כיצד מגדירים את עניין התדרים יש לי יונידן שקניתי באמזון ואין לי מושג כיצד להגדיר לארץ 

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 1.6.2022 בשעה 08:32, Fraysa כתב:

היי, צריך לעשות הבדל רגע. ה-R8 שנמכר בארץ זה אכן R7 עם עינית נוספת ותמיכה בעברית ומסד נתונים עדכני. ה-R8 שנמכר בחו״ל זה דגם חדש לגמרי שיצא לפני כחצי שנה. 

להגיד לך אם העינית עושה את העבודה? לא יודע. עם זאת, לשלם פי 3 על מוצר שמגיע עם עברית ומסד נתונים (שאפשר להוריד בחינם)… לא תודה. 

יש לי יונידן R3, איך אפשר להשיג מסד נתונים לישראל?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בפורום של יונידן יש בחור שמפרסם מסדי נתונים להרבה מדינות, תעשה חיפוש בגוגל.

הוא יחסית מזהה את הכל.

בתאריך 5.8.2022 בשעה 09:11, AMOS כתב:

הזמנתי אתמול R3 משומש מאיביי עם הimport charges 

האם ניתן למלא מראש את  הטופס האלקטרוני של משרד התקשורת או שמא להמתין להגעת המוצר לארץ?

המחיר של ה-R3 כולל מיסים ומשלוח באמאזון הוא במחיר רצפה, אפשר לשאול מתוך סקרנות מדוע לקנות משומש? 

בתאריך 5.8.2022 בשעה 09:11, AMOS כתב:

הזמנתי אתמול R3 משומש מאיביי עם הimport charges 

האם ניתן למלא מראש את  הטופס האלקטרוני של משרד התקשורת או שמא להמתין להגעת המוצר לארץ?

המחיר של ה-R3 כולל מיסים ומשלוח באמאזון הוא במחיר רצפה, אפשר לשאול מתוך סקרנות מדוע לקנות משומש? 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

אשמח לראות קישור, כי נראה שאין אפשרות להזמין כרגע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

@AMOS
כמה יצא בסוף בשקלים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום שמתי לב שהצג של ה-R3 שלי קצת התחיל לזייף בצבעים. לא משהו סופר נורא, זאת אומרת כן אפשר להבדיל בניהם אבל נראה שהוא די נפגם.

שזה די מוזר, בהתחשב שאני חונה בבית ובעבודה בחניון תת קרקעי. בקיצור, די מבאס. כנראה שהייתי צריך להשקיע קצת יותר וללכת על ה-R7.

2016 BMW M235i.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 22.8.2022 בשעה 18:24, Fraysa כתב:

היום שמתי לב שהצג של ה-R3 שלי קצת התחיל לזייף בצבעים. לא משהו סופר נורא, זאת אומרת כן אפשר להבדיל בניהם אבל נראה שהוא די נפגם.

שזה די מוזר, בהתחשב שאני חונה בבית ובעבודה בחניון תת קרקעי. בקיצור, די מבאס. כנראה שהייתי צריך להשקיע קצת יותר וללכת על ה-R7.

שכחתי לצלם את זה. בתמונה הצג נראה חתוך אבל זה סתם ה-refresh rate של המסך מול ה-shutter speed של המצלמה.

בכל אופן, לגבי הצבעים - זה לדוגמה הצבע הכתום. ניתן לראות שהוא קצת "מזייף", שזה קצת מוזר, שוב, בהתחשב בכך שאני חונה

בחניון תת-קרקעי גם בבית וגם בעבודה ולא נוטה להשאיר את הרכב שלי בשמש.

image.thumb.png.721bbd2f4ab46f2e82f0e1c17670daed.png

בכל מקרה, ברכב הבא כבר ארכוש את ה-R7/8.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 18:33, Fraysa כתב:

שכחתי לצלם את זה. בתמונה הצג נראה חתוך אבל זה סתם ה-refresh rate של המסך מול ה-shutter speed של המצלמה.

בכל אופן, לגבי הצבעים - זה לדוגמה הצבע הכתום. ניתן לראות שהוא קצת "מזייף", שזה קצת מוזר, שוב, בהתחשב בכך שאני חונה

בחניון תת-קרקעי גם בבית וגם בעבודה ולא נוטה להשאיר את הרכב שלי בשמש.

image.thumb.png.721bbd2f4ab46f2e82f0e1c17670daed.png

בכל מקרה, ברכב הבא כבר ארכוש את ה-R7/8.

ה- R3 שלי מותקן קבוע והרכב עומד לא מעט בשמש, אין אצלי בעיה במסך.

אבל...בשביל מה אתה צריך את המסך? אצלי הגלאי מוגדר כך שהמסך כבוי תמיד ורק כאשר יש התראה הוא נדלק. פחות תצוגות דולקות מול העיניים.

לא הייתי מחליף גלאי בגלל זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סתם מבאס לראות שמוצר שעולה כזה הרבה נהרס ככה מהר. 

אני לא מחליף בגלל התצוגה. אמרתי שאחליף בלי קשר לדגם החדש ברכב החדש.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 15 שעות, Fraysa כתב:

סתם מבאס לראות שמוצר שעולה כזה הרבה נהרס ככה מהר. 

אני לא מחליף בגלל התצוגה. אמרתי שאחליף בלי קשר לדגם החדש ברכב החדש.

OK, אבל בשביל מה להחליף?

אם כולנו פה תמימי דעים שהשימוש העיקרי של הגלאי הזה הוא לגילוי "דבורה", מה נותן גלאי חדש יותר?

• תוכן חדש...