Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כנראה שיש סיבות נוספות כגון שלום בית (גיסי נוהג בפורד פוקוס ישנה והיה מאוד לא מבסוט עם הרכישה של ה BMW כבר מהרגע הראשון)

שיעשו שבוע-שבוע על הרכבים.

פורסם

הוא שונא את ה BMW... לא מוכן לתת יד לקנייה הזו :-D (ובטח שלא לנהוג עליה)

בכל מקרה, עוד לפני שפתחתי את הדיון אמרתי לה שלדעתי מטופש למכור רכב אמין שהיא מכירה 4+ שנים בשביל הסכום הנ"ל.

אני חושב שיותר מדובר בהרגשה של "אני עושה משהו בשביל לחסוך" מאשר הסכום עצמו.

פורסם

העלילה מתפתחת........

כלומר היא קנתה את האוטו שהיה בן שנה וחצי,יד רביעית????

ועכשיו היא יד חמישית.

פורסם

ראיתי כאן גולף דור 5 למכירה שלפי התמונות שווה בדיקה - ב23 אלף שקלים לפני מיקוח - אולי זו אופציה טובה לחלופה לבימרית.

במעבר מבימר עם מנוע 2 ליטר לפיקנטו - אני חושב שזה יהיה לא נעים כמו מעבר לגולף שכזו אם היא במצב טוב. וגם אני לא בטוח איזו פיקנטו תשיג בסכום שישאיר לך פער רציני ממכירת בימר יד חמישית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהיא צריכה ללבן את העניין מבחינה משפחתית. היא לא באמת תרצה להחליף לפיקנטו ולבכות בכל כניסה לאוטו. (בעלי פיקנטו - לא להתעצבן - אני מניח רק שהיא אוהבת את ה-BMW ולא באמת רוצה להחליף לאוטו קטנטן, חלש ועם תא מטען פיצי)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

איך אפשר לחשוב על פיקנטו וסיאט מיי כשהבחורה מבקשת רכב בטיחותי !!? מכוניות כאלה בחיים לא היו ולא יהיו בטיחותיים ובהחלט כשמשווים עם אוטו גרמני כמו bmw. נסיעה אחת בפיקנטו הספיקה לי כדי להבין שזה רכב בטוח וחזק בדיוק כמו קטנוע.

טוב שהיא ירדה מהרעיון בסוף :))

פורסם

אפשר לחשוב עם המוח.

אפשר גם לחשוב שההמלצה על הסיאט מי טובה- גם הסיאט וגם הסדרה 1 קיבלו ציון של 5 כוכבים- בהגנה על מבוגרים הסיאט קיבלה 89% והבימר סדרה 91%, בהגנה על ילדים המיי 80% והסדרה 1 83%, הבדלים קטנים לכל הדעות. המיי גם משווקת עם בלימה אוטונומית בעיר, בעוד שהבימר לא.

איך נסיעה גורמת לך להבין שהרכב בטוח? בדקת את איזורי הקריסה? בדקת שכריות האוויר נפתחות כמו שצריך?

פורסם
איך נסיעה גורמת לך להבין שהרכב בטוח? בדקת את איזורי הקריסה? בדקת שכריות האוויר נפתחות כמו שצריך?

הוא בוודאי התכוון לתחושה שהרכב משרה. בניגוד לנסיעה ברוב רכבי המיני (מי ודומותיה) שהיא המממ - פחות מלהיבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...