Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אחותי ביקשה להתייעץ איתי לגבי החלפת רכב.

כרגע יש לה BMW i118 שנת 2012, מנוע 2 ליטר.

המטרה היא כסף נזיל לצורך שדרוג דירה. ההחלפה צריכה להניב לפחות 25K אחרת לא יהיה לה הרבה טעם.

בהנחה שהיא תצליח לקבל על הרכב 65-70K משאיר אותנו הדבר עם רכב עד 40K.

הדרישות הן ככה:

כמה שיותר כוכבים במבחני ריסוק

מספיק מקום לעגלת תינוק

לא עגלה מדי

רק אוט' או רובוטי חלק

היא אהבה את הצורה של הקיה פיקנטו, אישית לא מכיר את הרכב בכלל, האם הוא יתאים לדרישות?

פורסם

לא בטוח אם תא המטען יתאים לעגלת תינוק. מיני מספיק לה בגודל? או שסופר מיני תהייה עדיפה מבחינתה בגזרת הבגאז'?

אם היא תסתדר עם התיבה הרובוטית החד מצמדית, הייתי בודק את סיאט מיי- 5 כוכבי ריסוק, מערכת לבלימה אוטונומית במהירות עירונית, מרווחת יחסית למיני (ב.גלגלים 242 ס"מ), בגאז' גדול יחסית לקטגוריה (251 ליטר), מנוע ליטר אבל גמיש יחסית, אמין (שתבדוק את משאבת המים), חסכוני. לחובתו אבזור די קמצני (הכוונה לאבזור נוחות- את העיקר יש, אבל פריטים שיש במכוניות אחרות אין), חוסר אפשרות לכוון את כיסא הנהג לגובה במשלוחים הראשונים, ו-4 מושבים לעומת 5 ברכבי מיני אחרים.

הסיטיגו, אחותה התאומה, מגיעה בגרסה הרובוטית עם המנוע בתפוקה של 60 סוס במקום 75 בסיאט, ולכן המלצתי על האחרונה (והיא גם זולה יותר).

פורסם

תגיד לגברת שתקח הלוואה ארוכת טווח על 25K ותשאר עם מה שיש כי ההחלפה הזאת תעלה לה יותר מעלות הכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אמליץ לה. האם הסיאט מורווחת יותר מהקיה?

כן. רק שתעשה נסיעה על ה-ASG הרובוטי החד מצמדי, הוא לא לטעמם של כולם/ן.

לא יודע אם ההחלפה תעלה לה מעלות הכסף, אחרי הכל הסיאט (או כמעט כל רכב מיני אחר) כנראה יהיה יותר זול לאחזקה (חסכוני יותר, ביטוחים זולים יותר, מחירי חלפים נמוכים יותר) ויותר זול לטווח הארוך.

פורסם
תגיד לגברת שתקח הלוואה ארוכת טווח על 25K ותשאר עם מה שיש כי ההחלפה הזאת תעלה לה יותר מעלות הכסף.

מסכים.

להחליף רכב מוצלח (לא צויין אחרת) בשביל 25,000 שח נראה לי מיותר.

אלא אם הרכב הנוכחי בעייתי, ואז להחליף נהיה יותר הגיוני

פורסם

לפעמים היכולת להלוואות גם נגמרת, וחוץ מזה שלהחזיק I20 או I10 יהיה יותר זול בכמה מאות (בודדות) של שקלים בשנה, ביחד עם החזר הלוואה נוסף על ה25K זה כבר יכול להיות סכום משמעותי.

פורסם

אשמח להסבר מנומק איך אחזקת יונדאי i10/i20 תהיה זולה רק בכמה מאות בודדות של שקלים בשנה.

רק הטסט לבד,זה כמעט אלפייה.

פורסם
אשמח להסבר מנומק איך אחזקת יונדאי i10/i20 תהיה זולה רק בכמה מאות בודדות של שקלים בשנה.

רק הטסט לבד,זה כמעט אלפייה.

התכוונתי בחודש (תודה על הערה).

פורסם
רק נק' קטנה.

הרכב שלה אמור להכניס סביבות ה80 ולא 65.

עידן

היא היד החמישית, אבל הק"מ די נמוך (60).

בדיקה של מחירון לוי יצחק נתנה מחירון משוקלל של 64...

אני מסכים שהחלפת הרכב מטופשת, במיוחד ביחס לעלות הדירה (3M~),

אבל כנראה שיש סיבות נוספות כגון שלום בית (גיסי נוהג בפורד פוקוס ישנה והיה מאוד לא מבסוט עם הרכישה של ה BMW כבר מהרגע הראשון)

פורסם

תראה נראה לי קצת מוזר הניסיון ההחלפה של bmw שיהיה לך קצת קשה למכור אותה, אבל אם אתה שואל על הפיקנטו היא רכב סבבה לגמרי ביצועים מעולים ואבזור סביר לגמרי. אתה תצטרך לנסות לבדוק על שנתון 11,12 אולי גם 13 לטווח מחיר שאתה צריך. בנוגע לעגלה תינוק אני לא בטוח שהיא תוכל להכניס לפיקנטו, כי היא הבגז' די קטן בכל זאת רכב מיני, אז תבדוק את העניין..

פורסם (נערך)

תסלחו לי מראש,כל הסיפור נשמע לי פנטסטי מידיי.

25000 שח שדרושים לשדרוג לדירה של 3 מיליון שח.

במוו 2012 יד חמישית עם 60000 קמ בלבד,שתמכר על מנת להשיג את אותם 25000 שח.

2 הסנט שלי,החלפת הבמוו ליונדאי i10 תביא לחסכון של אלפי שח בשנה,אגרת טסט יותר זולה,ביטוח יותר זול,טיפולים יותר זולים.

חלפים יותר זולים,מממממ,הכל יותר זול,צפי החסכון בשנה 8-10 אלף שח.

עריכה אחרונה על ידי dts2
  • תוכן חדש...