Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סוזוקי סוויפט 2012 שעברה 40 אלף קילומטר.

דוושת הבלם מרגישה קשה לפני ההנעה, מתרככת מעט אחרי ההנעה.

האוטו בולם מעולה, אין חריקה מהבלמים אבל ההרגשה היא שהדוושה מעט קשה בהשוואה למזדה ספיריט שהייתה לי.

בנוסף לדוושה הקשה, האוטו קופץ מעט ברגע שאני נוסע במהירות יחסית גבוהה ועוזב את הגז...כאילו הברקסים מושכים את האוטו אחורה.

אם אני מפמפם את הדוושה בעמידה ברמזור הדוושה מתקשה מעט ומשתחררת בתחילת נסיעה.

לדעתכם יש בעיה במערכת הבלמים או שאני סתם הוזה?הבלימה מעולה אבל הדוושה מוזרה לי.

תודה.

פורסם

אתה הוזה. לא משווים מערכת בלימה בין 2 רכבים שונים. הדוושה קשה לפני הנעה בגלל שמערכת הוואקום לא פעילה שהרכב כבוי. בלי קשר בדוק מה מצב הברקסים אצלך ושהקאליפרים לא תפוסים.

פורסם

תודה מאור.

בדיקה של הקאלפרים מחייבת ביקור במוסך או שניתן לבדוק בצורה כלשהי באמצעים ביתיים?

מה לגבי הקפיצה הקלה שמרגישים בנסיעה יחסית מהירה?אתה חושב שהברקסים קשורים לזה?

פורסם

לגבי הקפיצה קשה לדעת צריך להרגיש במה מדובר בדיוק. לגבי הברקסים בתור התחלה תרים את הגלגלים הקידמיים באויר אפילו עם גק ותסובב אותם עם היד תראה שמיסתובבים בחופשיות ולא תפוסים. לאחר מיכן תוריד גלגל אחד וצלם לנו את הרפידות בחלק שהם צמודות לצלחת.

• תוכן חדש...