Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למתחרות בעלות 3 בוכנות יש מנוע טורבו הרבה יותר זריז.

לכן זה לא משנה 4 או 3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא נראית אותו דבר כמו דור קודם ודור לפניו

הלקוח הממוצע שמגיע לסוכנות סוזוקי לרכוש את הסוויפט כנראה נמצא בשלבים ראשונים של אלצהיימר, לא רוצים לבלבל אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה יותר הקהל של ליאנה/SX4/באלנו/קרוסאובר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למתחרות בעלות 3 בוכנות יש מנוע טורבו הרבה יותר זריז.

לכן זה לא משנה 4 או 3.

אני לא התכוונתי לכח וזריזות.

כיוונתי יותר לשקט יחסי ובלי רעידות מתחת למכסה המנוע

פורסם
מדובר במנוע שונה מהקיים, שיהיה חסכוני יותר בדלק. מבחינת ביצועים הם אמורים להיות טובים יותר, משום שהפלטפורמה החדשה גרמה להורדה משמעותית במשקל (100+ קילו).

משמעותי מאוד. תודה על ההארה [emoji1303].

פורסם

החסכון במשקל שהושג בדגם החדש הוא הישג אדיר. משקלה של הגרסה הידנית לפי תקן דין(ללא 75 ק"ג של תקינה אירופית מגוחכת), עומד על 840 ק"ג. עם 90 כ"ס, מתקבל יחס משקל הספק נאה .

הנתון של 11.9 ש' למאה לא ברור, אלא אם המעבר לשלישי מאיט את קצב התאוצה משמעותית.

מבחן מאוד חיובי שקראתי ב-CAR עורר את סקרנותי - ובכוונתי להשביע אותה בקרוב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

עם משקל כזה, הסוויפט ספורט יכולה להיות מכונה מאוד מאוד מעניינת, כנראה שהסיכוי שתגיע לארץ שואף למינוס:

https://www.carwow.co.uk/news/suzuki-swift-sport-price-specs-release-date-3364

1.4 טורבו עם 140 כ"ס ו22 קג"מ

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כל דגמי סוויפטים לדורותיהם מעולם לא הגיעו בגרסא ספורטיבית לארץ.

אולי מלבד יבוא אישי בשנות ה90

וחבל שכך.

היה יכול להיות אחלה רכב.

פורסם (נערך)

מנועי 3 צילנדרים לא בהכרח רועדים.

ברכבי מיני אכן יש רעידות אבל באיביזה למשל אתה לא מרגיש את זה.

כמו כן גם אין קשר לשקט, הכול עניין של בידוד, מה שיכול דווקא להשפיע לרעה על השקט בסוזוקי זה הגיר הרציף בכבישים הררים.

המנוע בסדר גמור אבל אל תצפו לרכב שיכול להתחרות במנועי טורבו רק בגלל המשקל הנמוך.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהה הידנית חשבתי אתה מדבר על האוטומטית.

פורסם

אני חושב שסוזוקי ספורט ימכר בצורה מכובדת בארץ. גם רכב יפני וגם ביצועים .שילוב מנצח. ביקורות מעולות בעולם.

פורסם

ביקרתי היום בסוכנות סוזוקי בכרמיאל והתרשמתי ממנה באולם התצוגה:

23iywpv.jpg

האמת חיצונית הפתיעה לטובה ולדעתי ניראית במציאות טוב יותר, החזית נמוכה אלגנטית ונעימה לעין, מאחור העיצוב פשוט אבל עדיף לדעתי מהאיגניס.

28w8ll.jpg

הסלון דווקא מעניין אם כי איכות החומרים פשוטה מהמקובל בקטגוריה עם פלסטיק קשיח בכול מקום.

המושב הקדמי בעל תמיכת צד טובה כמו באיגניס אבל המסעד קשיח ולא ממש נוח, באיגניס למשל המסעד רך יותר ולי ולאישתי המושב שם היה נוח הרבה יותר.

iyleo9.jpg

מאחור דווקא הפתעה כי האיגניס מרווחת באזור הבירכים ומושב אחורי נוח למדי, תא המטען לא גדול ולדעתי עגלה יהיה לא נוח להכניס.

אישית הייתי הולך על האיגניס, גם זולה יותר וגם סלון מעניין יותר, אבל בעיקר המושבים הרבה יותר נוחים.

243rx38.jpg

akzifs.jpg

ישבתי גם בבלנו ופה דווקא המושב הכי פחות נוח אם כי מאחור הרכב מרווח מאוד ובעל תא מטען גדול יותר אך עם סף טעינה מאוד גבוהה.

סך הכול כול הכבוד שסוזוקי מאפשר בחירה בין 3 רכבים כאשר המחירים די דומים בין הסוויפט לבלנו והאיגניס שזולה יותר ומציעה את אותו המנוע עם איבזור דומה,אני חושב ש האיגניס הייתה הבכירה שלי.

• תוכן חדש...