Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, אתה יותר שם לב לזה כי קל לך לשים תגית "יוקרה" , מאשר שתראה פורד פוקוס שחונה על המדרכה, אז הוא לא יהיה "בעלי הפורד השמוקים" אלא סתם שמוק בפני עצמו.

בדיוק כמו שקל לעשות תיוג של דת ועדה למי שמתנהג בצורה וולגרית או לא מוסרית, אך לא לתייג כשאדם זה לא משתייך לזרם דתי או עדתי כלשהו.

אני מבין מה אתה אומר, אבל לא מסכים עם זה.

לא צילמתי אתמול, אבל מתוך כ-12 רכבים שחנו במעבר, 4 היו מרצדסים ואחת הייתה גראנד שירוקי.

אתה רוצה להגיד שזה החלק של הרכבים האלו אם נסתכל על כלל הרכבים?

פורסם

כל כך הרבה ערס ושינאת חינם נשפכו כאן, למעט צדיק יחיד בסדום. ביום שילמדו לפתוח דלתות ולא יעבורו מסמר סתם כי לא בא להם בטוב אוטו יקר כמו שלרוב המגיבים כאן, התופעה תלך ותעילם. בינתיים מעדיפים להסתקן בקנס שסיכוי שלו יחסית גבוהה מאשר בדפיקה וודאית.

יש כאלה שחונים במקומות אסורים על מנת שלא ייפגעו לכם ברכב, כי הישראלי שחונה לא אכפת לא מרכב אחר. יש גם כאלה.
פורסם

אני עדיין משוכנע שכמות מיצובישי מגנום 2007 של שיפוצניק מצוי שחונה על מעברים די זהה בכללי. פשוט הם פחות בולטים לאנשים בעין

פורסם

אתה טועה. זוית הראיה שלך biased לחלוטין. אתה מתעצבן על אדם בגלל שיש לו רכב יקר ואז אתה מחפש להצדיק את משוא הפנים בעזרת "הוכחות". זה מזכיר לי שבקבוצות פייסבוק למיניהן תמיד כשמעלים תמונה של רכב יוקרתי חונה בחניה אסורה, חצי מהתגובות הן "מותר לו יש לו מרצדס" או "המניאק חושב שיש לו מרצדס אז מותר לו הכל" ואז מעלים עוד עשרות תמונות של מניאקים עם רכבים רגילים ואף אחד לא חושב לכתוב את אותו המשפט.

אז האמת היא שהרוב המוחלט של עברייני התנועה בכבישי ישראל הם אזרחים ממוצעים לחלוטין, עם רכבים ממוצעים לחלוטין.

פשוט, מתוך קנאה אוטומטית, כשאנחנו רואים רכב יקר שמבצע עבירה, אנחנו שמים לב אליו הרבה יותר.

בכל חניה בישראל תראו את הביטוי האולטימטיבי לתרבות הקופים שלנו בדמות מאות רכבים פשוטים שחונים איפה שבא להם, באיזה זוית שבא להם וחוסמים את מה שבא להם. פשוט המשפט "תראו את זה, קנה מאזדה 3 וחושב שהוא יכול לחנות איפה שבא לו" לא מתגלגל לנו על הלשון בשילוב עם הצקצוק המזדמן.

יש תופעה נוספת ומצומצת, של בעלי רכבי יוקרה שחונים בכוונה בצורה עקומה כדי שאף בבון ישראלי לא יתקרב אליהם וישאיר את החותמת שלו על הרכב. האמת, בזמן האחרון אני כבר הרבה פחות כועס עליהם, על גבול המזדהה איתם. הרכב הקודם שלי בישראל עבר מסכת התעללות הזויה ובלתי נתפסת של קופים ישראלים חסרי מנוח שדאגו לשרוט ולדפוק אותו בכל הזדמנות אפשרית, למרות שאני משתדל תמיד לחנות ישר ומדויק ולהתרחק כמה שאפשר מאלו המועדים לפורענות. בשיא הרצינות, כמות הדפיקות והשפשופים שהיו לי על האוטו פשוט בלתי נתפסת יחסית לרכב שהיה בן שנתיים ובטח יחסית לעובדה שהשתדלתי בכל פעם למזער סיכונים. אף פעם אגב, לא השאירו לי פתק עם מספר. כולל כשמשאית קרעה לי 2 דלתות מצד ימין של האוטו. אנחנו גרים במערב הפרוע וזו עובדה. בשילוב עם העובדה שאין שום סוג של אכיפת חניה\תעבורה בישראל, אני אולי מסכים איתם. כל אחד דואג לתחת של עצמו. עד שרשויות האכיפה יתעוררו לפחות.

פורסם

אתה טועה הן בפרשנות והן בהבנה של מה שכתבתי ואפילו מחזק את מה שטענתי בתגובה שלך.

לא טענתי שרוב האנשים שמבצעים עבירות תנועה הם בעלי רכבי יוקרה, טענתי שאחוז רכבי היוקרה שמבצעים עבירות ״בריונות״ גבוה מחלקו היחסי בכבישים.

אתה טוען שאני טועה ואז כותב שלמעשה אותו בעל רכב יקר חונה באלכסון שלא ידפקו לו אותו ואתה מבין אותו.

אז אני לא. רכישת רכב מסכום מסויים לא מקנה לך את הזכות לחנות באלכסון או במעבר. אם אתה מפחד שידפקו לך אותו - תחנה רחוק או תיסע באוטובוס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה חושב שמקום מסויים הוא ג'ונגל ששורץ בבבונים פראיים, אל תכניס לשם את הרכב היוקרתי שלך. הטענה שזה מסייע לשמירה על הרכב משריטות פשוט בדיחה. סביר להניח שערסים שרואים מכונית יוקרתית שחוסמת להם חניה לא ישארו אדישים.

כשאני נתקל בג'יפ יוקרתי שחונה על 2, המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שמדובר בזקן שבקושי מסוגל לנהוג אז אין מה לצפות ממנו לחנות בין הקווים. מאד מרגיז לדעת שאנשים עושים את זה במודע כי הם שמים ז' אחד גדול על כולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין לעשות מדגם סטטיסטי מבוסס על נסיון אישי של אנשים ששמו מכיסם 200+ אלף שקל ויודעים להעיד כמה וונדליזם מושך רכב כזה?

מנסיוני זה מאוד תלוי סוג הרכב. לאף אחד לא צורמת בעין אאודי או לקסוס. אבל מרצדס ובמוו לא באים לאנשים טוב בעין.

פורסם

עזוב. בוא נניח ששמת 600 אלף על ב.מ.וו סדרה 7. סתם דוגמא היפוטית [emoji12]

אתה נוסע לקניון/סופר/קופת חולים. המקום די עמוס, אבל וואלה מצאת 2 חניות פניות.

מה אתה עושה? חונה דאבל פארקינג? או חונה רגיל?

פורסם

טריפל, על שלוש חניות נכים, ומי שיגיד מילה לא במקום, אני יעשה אותו נכה בעזרת השם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...