Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי אייפון שלצערי עשיתי לו התקנה נקייה של מערכת הפעלה מבלי שאני זוכר את הסיסמה לApple ID.

כתוצאה הוא ננעל ולא נותן לי להכנס.

יכול להיות שעם הרבה מאמץ אצליח לשחזר את הסיסמה, אבל כרגע אני מעדיף דרך טכנית כלשהי אם קיימת כזו.

מדובר על 6s, הגרסה שהותקנה היא 10.3.2.

יש דרך לפרוץ/להשמיש אותו כרגע בלי הסיסמה?

המכשיר לא גנוב, למען הסר ספק.

תודה רבה לעוזרים!dc7550abaad722eb78f826c02d41a90c.jpg

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם

צור קשר עם אפל, ספק הוכחת קניה או קשר למכשיר ויפתחו לך אותו. אין דרך טכנית לפתוח אותו גם אם אתה מעצמה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה יכול לאפס את הסיסמה באתר של אפל (לינק) ואז להפעיל את המכשיר עם הסיסמה החדשה.

אם אין לך גישה לכתובת המייל אתה בבעיה. למיטב ידיעתי אפילו אפל בעצמם לא יכולים לעזור לך במצב כזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אפל לא יוכלו לשחרר את הפלאפון - אבל באיפוס - אם תספק להם הוכחת בעלות (קבלה עם השם שלך והSerial של המכשיר מאפל עצמה לדוגמא) - אז תוכל להוריד את זה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שכולם כבר אמרו כאן - צריך לספק הוכחת קניה בשביל שאפל יפתחו את המכשיר. אין שום דרך אחרת לפתוח את המכשיר - זכור לי שבגרסאות קודמות הייתה דרך ״לעקוף״ את המסך נעילה של אייקלאוד אבל זה לא עוזר בכלום כי המודם של המכשיר מושבת (מה שאומר שאין אפשרות לקבל או להוציא שיחות או להתחבר לשירותים של אפל כמו אפסטור ואייקלאוד).

אם המכשיר נקנה בארץ דרך אחת הספקיות אתה פשוט ניגש אליהן ומוציא קבלה - לא צריכה להיות עם זה בעיה. ברגע שיש הוכחת קניה אתה מחייג למספר +18006947466 בשיחת חינם לארה״ב דרך סקייפ ומסביר לנציג שננעל לך המכשיר ויש לך הוכחת קניה, משם הם מפנים אותך למייל שאליו אתה שולח את המסמכים והם חוזרים אליך ויוצרים איתך קשר על מנת לפתוח סופית את המכשיר.

בהצלחה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

כפי שכבר נאמר - לדעתי הכי פשוט לאפס את הסיסמה של חשבון האייקלאוד דרך חשבון האימייל שאליו משויך חשבון האייקלאוד. ואז פשוט לפתוח את הטלפון עם הסיסמה החדשה. זה כמובן בהנחה (הסבירה) שיש לך גישה לחשבון האימייל המדובר.

• תוכן חדש...