Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש רכב חכור, ואין לי בעיה עם הדלק, ובכל זאת אני נוהג בה בדיוק כמו שהייתי נוהג במכונית הפרטית שלי.

האוטו בליסינג, החיים שלי לא.

כל הכבוד, לי יש אופנוע מהעבודה ואני שומר עליו ורוכב איתו הכי רגוע אי פעם, הרבה יותר רגוע וזהיר ממה שהייתי עם הכלים הפרטיים שהיו לי, וטוב שכך :)

פורסם

רכבי דיזל זה בהחלט אופציה שכל חברה צריכה לשקול (וכפי שנאמר פה, יש חברות בהן מחיר הרכישה כמעט זהה לגרסאות הבנזין). גם להפסיק עם ליסינג תפעולי מוסדי, ולעבור לרכישה במימון וליסינג פרטי (לעובדים שנוסעים ממש מעט).

החיסכון המצטבר בעלויות הוא עצום.

פורסם

אני עם גטה ומנוע 1.2 מוציא 13 קמ"ל בנסיעה לא רגועה לחלוטין... , אישתי ללא בעיה מוציאה מעל 15 קמ"ל על הגטה...

תצרוכת הדלק היא יחסית לנוהג ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תודה על הנתונים ואולם כאשר אין נתונים מדוייקים לגבי כמה רכבים נדגמו מכל דגם לא ניתן לדעת האם התוצאות משקפות.

יש כמה נתונים תמוהים למשל:

צריכת דלק שונה די מהותית בין פיז׳ו וסיטרואן עם אותו מנוע 1.2?

צריכת דלק זהה של אוקטביה 1.8- לאון 1.2 - סופרב 1.4?

זה בגלל פלטפורמה אחרת ומשקל של הרכבים+ כיול גיר ומנוע לטובת פיג'ו 308. הצריכת דלק שלי ממוצע 1-14. ואני נהג לא רגוע!

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

פורד פוקוס סטיישן אקו-בוסט, ליסינג עם דלקן, נהיגה בעיקר בין עירוני, בבדיקה עם אפליקציית GC FREE - ממוציע 11.6 קמ"ל, והצריכה הכי טובה - 12.3.

פורסם
תודה על הנתונים ......

....יש כמה נתונים תמוהים למשל:

צריכת דלק שונה די מהותית בין פיז׳ו וסיטרואן עם אותו מנוע 1.2?

צריכת דלק זהה של אוקטביה 1.8- לאון 1.2 - סופרב 1.4?

לגבי האוקטביה 1.8 , אני יכול להעיד שזה קרוב לצריכת דלק שלי (12.5 ק"מ לליטר).

אצלי נסועה של 90% בין עירוני (בדרך כלל במהירויות שעדיף לשתוק ... ) אומנם זה ליסינג, אבל לא מדביק את הדוושה לרצפה בכל הזדמנות, הרכב גם ככה מאפשר קצב מהיר ...

פורסם
כתוב את דגם המנוע ליד כל רכב, או לפחות הנפח, אין.

אין טעם גם, מנועי דיזל יקרים יותר בעלות ראשונית

ההפך הוא הנכון, וגם לא הכי מדויק: מצבר ואלנרנטור של מנועי דיזל יקר יותר ממנועי בנזין. סיכוי גבוה שילכו המזרקים לעומת הבנזין.

פורסם

אני דווקא חושב שצריכת הדלק כאן מוטה לטובה. רוב רכבי הליסינג גומעים ק"מ גבוה בבינעירוני מאשר ברכב פרטי, ולכן צריכת הדלק הממוצעת נמוכה יותר.

• תוכן חדש...