Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים דיפדפתי לתומי בCYC ואז משהו משך לי את העין, מתברר שיש ציפוי של סונקס "Sonax - CC36 Ceramic Coating" מישהו שמע עליו :o המחיר נראה יחסית סבבה ולא נראה שהעבודה קשה

פורסם

יש כאלה ששמעו, אבל שלומי אדרת כבר הספיק ליישם אותו)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

נכון. לא שמעתי עוד את החוודים, אבל יצא לי לראות את המצגת שלו. ציפוי זה שונה מאחרים. לפי מחקרי מעבדה של סונקס, ציפויים המוכרים לנו בקשיחותם לוכדים את הצבע/לכה וזה גורם למיקרו סדקים בגלל שינוי טמפרטורות ושוני בקשיחות בין הלכה לבין הציפוי. ה-cc36 גמיש ומאפשר לצבע מתחתיו לנשום. זה בקצרה :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מציע לך להתייעץ עם שלומי לפני שאתה מזמין

פורסם

אילי, אתמול ערכתי בדיקה ל CC36 יחד עם עוד 3 ציפויים מובילים אחרים (את ה CC, שלומי יישם) הבדיקה כללה עמידות בחומצת ג'נטים לא מדוללת , עמידות במסיס אקרילי (טינר) ועמידות לשחיקה - מברשת לשטיחי רצפה.

באופן לא צפוי כל הציפויים עמדו יפה בחומצת הג'נטים במשך חצי שעה אבל במסיס כולם קרסו ופשוט נמסו ונגרם נזק בלתי הפיך.

לעומת זאת, החלק עם הלכה הדו שכבתית שלא צופה, עמד בפני הממיס כאילו ששפכו עליו מים ולא טינר!

גם במבחן השחיקה, כל הציפויים נשרטו באופן שווה ללא הבדל ביניהם.

לגבי הגמישות, אני לא חושב שברמות של חצי עד 2 מיקרון יש חשיבות לגמישות, הגמישות חשובה יותר ברמות של 120 מיקרון (עובי שכבות ההגנה על רכב בממוצע)

בכל מקרה, אין עדיין איזו בשורה פורצת דרך, פשוט עוד ציפוי אחד מני רבים.

פורסם

^^תודה על התגובה המפורטת, מה שחשוב לי זה ישום קל, שאני אכנס לחניון אחרי שטיפה, כמה מעברים עם ווייפפאנל עושה את התהליך ושלום על ישראל!

פורסם
^^תודה על התגובה המפורטת, מה שחשוב לי זה ישום קל, שאני אכנס לחניון אחרי שטיפה, כמה מעברים עם ווייפפאנל עושה את התהליך ושלום על ישראל!

לגבי יישום קל עמיד וזול להחריד, יש רק חומר אחד בתעשיה העולמית שעונה על כל הדרישות : KOCH CHEMIE - PROTECTOR WAX זה ננו ווקס נוזלי המיועד לכל חלקי הרכב כולל שמשות ופלסטיקה עם הגנה של חודשיים בממוצע, מיישמים אותו על יבש או רטוב לאחר שטיפה (עדיף רטוב) ובשימוש חוזר הווקס יכול לבנות פילם של עד 5 מיקרון בנוסף החומר משמש כ 'דרייר' מה שמפחית את כתמי המים למינימום.

פורסם

CARLAB באתר שלהם בפייסבוק אין מחיר על הווקס, תגיד אם אני עושה את הציפוי הנ"ל ומישם מעליו את הווקס הזה שיכבת הנאנו תצליח להתחבר לשיכבת הנאנו של הציפוי?

פורסם

איליה, לגבי המחיר - עלה לי 70 שח ל 750 מ"ג (מספיק לי ל 4/5 מכוניות) לגבי מידת ההתאמה לציפוי של סונקס, אני לא יודע בוודאות, רק הזמן יגיד.

לגבי ההתאמה שלו לציפוי של KOCH 1K אני יודע בוודאות משלומי שהוא מתאים ויש לו ניסיון טוב עם ה PROTECTOR

שנייהם מאותה חברה, אז מן הסתם !

• תוכן חדש...