Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרה.

אני מחפש לקנות רכב בין השנים 2009 ל2012 יש לי התלבטות בין סיאט איביזה לפולו יאנג אני רוצה אך ורק גיר ידני ומנוע אטמוספרי

אשמח לקבל חוות דעת על שני הרכבים חשוב לי שרכב יהיה אמין

תודה לכל העונים

פורסם

פולו יאנג זה מ2011, ואתה מתכוון לדור של הפולו מ2010 והלאה, לא לזה שבא לפניו.

חולקות מכלולים , בידני בשנים האלה הפולו הגיעה רק עם 1.4 85 כ"ס.

האיביזה הגיע עם כמה מנועים , 1.4 85 כ"ס כמו בפולו ו1.6 105 כ"ס.

הפולו מרווחת יותר (5 דלתות מול 5 דלתות באיביזה) ואיכותית יותר מבפנים.

לאיביזה כמה רמות גימור כאשר הFR מקבלת קצת שידורגים.

המושבים באיביזה לא נוחים (לי לפחות ) ואלה בפולו עדיפים.

מניסיון עם ה1.2 TSI , לא הייתי חושש ממנו , מאמין שרוב אלה מ2012 עברו כבר את ההחלפת סט טיימינג והמשאבת מים.

פורסם

אהלן,

עד לפני שבוע היתה בבעלותי איביזה 2010 1.6 אטמוספרית ידנית גרסת "ספורט" הרכב היה מדהים! מכל הבחינות!!

שירת אותי נאמנה למעלה מ4.5 שנים רצופות, בהם ביקרנו אך ורק במוסך לצורך טיפולים שותפים. אותי אישת הרכב סיפק בצורה נהדרת, המושבים ואיכות החומרים היו מספקים מאוד ועשו עבודתם נאמנה. לא סבלתי מפלסטיקה בעייתית או בלאי מיוחד.

כמו כן לא נתגלו בעיות אמינות כלשהם במכלולי הרכב, יש לציין שמנוע ה1.6 חזק יותר וזה מורגש באופן דיי משמעותית מה1.4. הבדל הכח הזמין מורגש.

עלויות הטיפולים היו סטנדרטיות וצריכת הדלק גם היא סטנדרטית הכל כמובן ביחס ישיר לצורת הנהיגה שלך.

פורסם

הוא נחשב אמין. המנוע, 1.4 אטמוספרי הוא יחסית חזק למה שהיה אז בסופר מיני ידנית (ולא שהיה מבחר גדול מידי), אמין ומוכח (שירת את הקונצרן בערך עשור ועבר שדרוגים לטובת פליטת מזהמים ותצרוכת דלק נמוכות יותר ושיפור בכוח). גם התיבה הידנית היא לא DSG וכנראה לא תעשה בעיות.

פורסם
תודה על התשובה.אני מעוניין בדגם פולו יאנג עם 3 דלתות 1.4 ידני מה דעתך על רכב מאוד חשוב לי שרכב יהיה אמין ?

הרכב יהיה אמין מאוד.

אני כן ממליץ בכל זאת לנסות את האיביזה 3 דלתות עם מנוע 1.6 ידני. מבחינת אמינו תקבל מוצר זהה, מבחינת זמינות וכוח יש הבדל משמעותי. ההבדל הכספי ממש זניח בין השניים

• תוכן חדש...