Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי או יותר נכון ברשות ההורים ניסן אלמרה 2002 אוטומט שאני נוהג עליה רוב הזמן.

בדרך כלל כשאני ממלא מיכל מלא ואז מדליק את המנוע מד הדלק ישר מראה שהמיכל מלא אולם לפני מספר ימים נתקלתי במשהו מוזר, תדלקתי מיכל מלא ולקח למד דלק כ-5 דקות בקירוב עד שהוא הציג מלא.

יש למישהו רעיון ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

פורסם

גם לאבא שלי יש את זה בניסן סאני , ואצלו זה יותר חמור , יכול לקחת אפילו כמה שעות עד שפתאום המחוג חוזר לחיים, דרך אגב בעקבות אותה תקלה גם המנורה שמזהירה על כמות קטנה של דלק לא נדלקת אז אני מציע עד שתפטור את העניין לא לרדת עם המחוג פחות מהרבע התחתון כי אתה אלול להתקע בלי דלק .

מישהו פעם הסביר לי שהבעיה נובעת ממגעים מלוכלכים על המצוף שצריך פשוט לנקות אותם ולהצמיד יותר טוב ושזה נמצא מתחת למושב האחורי (זה גם מה שכתוב בהיינס)אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה ועדיין הוא נוסע כך.

אם יש למישהו פטרון אני גם אשמח לשמוע.

פורסם

זה לא רק בניסן

גם לי בפיזו יש את הבעיה הזאת

זה המצוף שנמצא במיכל הדלק ומראה על מד הדלק את הכמות....

צריך פשוט להחליף מצוף וזה אמור להסתדר...

פורסם

תודה לכם על התגובות:grin:

מילאתי אתמול דלק שוב והכל חזר לקדמותו, הציג מלא ישר עם ההתנעה, לפי מה שמישהו בעבודה אמר לי יכול להיות שמצוף היה תקוע.

בכל אופן, שוב תודה.

• תוכן חדש...