Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 שנת 2013

avargel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מברר עבור חבר

פיג'ו 208 שנת 2013

כל המידע שתוכלו לתת לי עליו, כולל עלויות אחזקה, נקודות תורפה, כשלים או מחלות, מעלות וחסרונות, שגרת טיפולים (בדגש על רצועת טיימינג האם קיימת ומתי דרושה החלפה).

טיפים יתקבלו בברכה

תודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הרכב נוח מאוד, הביצועים בסדר אבל תיבת 4 הילוכים מסרסת אותו.

נשמעו תלונות על ממיר קטליטי ששובק חיים.

מבחינת עלות טיפולים חבר מחזיק כזאת כבר שנתיים והמחירים סבירים לגמרי, אני לא זוכא בדיוק כמה עלו הטיפולים אך זוכר בירור שהוא ממוצעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב נוח מאוד, הביצועים בסדר אבל תיבת 4 הילוכים מסרסת אותו.

נשמעו תלונות על ממיר קטליטי ששובק חיים.

מבחינת עלות טיפולים חבר מחזיק כזאת כבר שנתיים והמחירים סבירים לגמרי, אני לא זוכא בדיוק כמה עלו הטיפולים אך זוכר בירור שהוא ממוצעים.

עלות התיקונים סבירים בהחלט (גם אני מכיר מישהו שנוסע על אחת). בנוגע לנוחות נסיעה, אני מאד אוהב אותה. מגיעה גם עם אבזור סביר.

פורסם

הידנית חיסכונית לפי הביקורות אך שים לב שרמת איבזור אקסס לא מאובזרת בכלל.

הייתי בודק גם את הרנו קליאו 0.9 שמגיעה מאובזרת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...