Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במקרה הזה לא הייתי לקוח סיכון ומחליף שוב שמן ומסנן, קונה לבד את השמן והמסנן (רק מסנן מקורי),

ושוקל להחליף מוסכניק.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי חוזר למוסכניק ואומר לו שיסתכל כי לדעתך יש מצב שקרה בלבול (לתת לו אפשרות לתקן את הטעות ולרדת מהעץ בכבוד). תגיד לו שבעבר השמן נותר זהוב לאורך לפחות 5000 ק"מ אחרי הטיפול ואילו עכשיו הוא שחור אחרי 20 ק"מ בלבד וזה מוזר לך.

אני משוכנע שהוא ימציא משהו כדי לצאת מזה ויחליף לך מחדש על חשבונו. שווה לנסות כדי לא לשאת בעלות של החלפת שמן שוב וגם כדי שאותו מוסכניק לא יעשה את אותה שיטת "מצליח" (בהנחה שזה אכן נעשה במתכוון כמובן) על אחרים.

תודה,

גילעד.

פורסם

הוא מן הסתם היה צריך להחליף גם פילטר שמן- תראה אם הפילטר נראה חדש, אם הוא נראה מאובק ומלוכלך כמו שאר האיזור סביבו אז לא החליפו..

עוד דבר שאתה יכול לעשות- תסתכל שוב על בורג ריקון השמן, אם החליפו תוכל לראות סימנים או שגם הוא מלוכלך כמו האיזור סביבו.

פורסם
הוא מן הסתם היה צריך להחליף גם פילטר שמן- תראה אם הפילטר נראה חדש, אם הוא נראה מאובק ומלוכלך כמו שאר האיזור סביבו אז לא החליפו..

עוד דבר שאתה יכול לעשות- תסתכל שוב על בורג ריקון השמן, אם החליפו תוכל לראות סימנים או שגם הוא מלוכלך כמו האיזור סביבו.

התקשרתי ואמרתי לו שאולי שכחת להחליף והוא אמר לי שבוודאות הוא החליף שמן וגם פילטר ואמרתי לו שזה שחור אז הוא אמר לי שאני יכנס אילו והוא יבדוק את זה

פורסם

אין מדיד שמן גיר אוטומטי ב AL4 של רנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי מושג אפיה הפילטר נמצא ואיפה הבורג נמצא

פורסם

אתה יכול לעלות צילום?. גם של מדיד שמן וגם של המנוע בכללי, תתמקד באיזור שמשמאל למגן חום על סעפת פליטה, הפילטר נמצא שם.

פורסם

לא תפסת את הפילטר שמן בתמונה.

דיברת על שמן בצבע שחור. מה שאני רואה רחוק להיות שחור, לדעתי זה צבע תקין לשמן חדש שהתערבב קצת עם שאריות שמן ישן שתמיד נשארות במנוע אחרי החלפה.

פורסם

אכן נראה שהצבע של השמן תקין, בהיר שאולי טיפה התלכלך עם שאריות שמן קודם שנשארו.

כששמן "שחור" אז הוא ממש שחור בצבע של נפט.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...