Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחילת השיווק בתחילת יוני.

יש שמועות לא מבוססות שישנם שני רכבים שהגיעו לצורך תקינה.

השאלה הגדולה היא המחיר!

לא מאמין שיתומחר בפחות מהבן דוד (2008).

התחלתי של 120000 זה הניחוש שלי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר של הסיטרואן יהיה כנראה אפילו יותר נמוך מהפיג'ו המקבילה לדעתי - לובינסקי מתמחרים את סיטרואן נמוך יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מתקשה להבין את חוסר היכולת של סיטרואן להתרומם בשוק הישראלי מאז משבר הBX. ׳מביני עניין׳ ימשיכו להמליץ על פולסווגן כרכב אמין ועל הצרפתית ובמיוחד סיטרואן כרכב לא אמין וחבל. לדעתי האישית והלא מחייבת.... פשוט רכב מקסים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא חושב שסיטרואן היה ממש אמינים או מביאי בשורה טובה יותר, קח לדוגמה את מנועי הTHP

אבל עדיין, זה לא שפולקסוואגן היו אמינים (מנועים כושלים ותיבות הילוכים DSG).

עדיין אנשים רצים לסוכנות הגרמנית, לך תבין זאת. אולי שיווק?

פורסם

לפולקסוואגן יש עדיין את התדמית של כאילו יוקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא חושב שסיטרואן היה ממש אמינים או מביאי בשורה טובה יותר, קח לדוגמה את מנועי הTHP

אבל עדיין, זה לא שפולקסוואגן היו אמינים (מנועים כושלים ותיבות הילוכים DSG).

עדיין אנשים רצים לסוכנות הגרמנית, לך תבין זאת. אולי שיווק?

תקן אותי אם אני טועה אבל הכשל במנועי ה THP היה נקודתי למספר מצומצם של דגמים (וגם יצרנים נוספים שהשתמשו במנוע) והכשלים טופלו ונפתרו מול כשל רוחבי של כך הקונצרן בכל הדגמים עם גיר כושל. תוסיף את פרשת הדיזל גייט שרק מחזקת את הטענה שלי שהם לא רק משתינים על הלקוחות שלהם אלא עושים את זה מהמקפצה. ועדיין אנשים עומדים בתור...לך תבין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נכון מאוד, הכשל הנקודתי של סיטרואן טופל וסודר ולכן הפליאה.

הרי פולקסוואגן בתחילה לא טענו אפילו שיש בעיה בגיר הסורר.

ועוד משווקים אותו ומוכרים, גם אם חלקית סודרו חלק מהכשלים שלהם.

ואנשים דופקים להם בדלת ומתחננים לקנות.

פורסם
׳מביני עניין׳ ימשיכו להמליץ על פולסווגן כרכב אמין ועל הצרפתית ובמיוחד סיטרואן כרכב לא אמין וחבל. לדעתי האישית והלא מחייבת.... פשוט רכב מקסים.

כהנמן, טברסקי ודן אריאלי עשו מזה קריירה :) .

חזיר דיזל

פורסם

חברים.

סיטרואן מכרה מתחילת השנה כ-2900 רכבים לעומת פולקסוואגן שמכרה רק 2100.

זה לא אומר שהמצב בסיטרואן טוב אבל זה כן מראה שהמצב בפולקסוואגן גרוע!

גולף וג'טה מוצעות גם בליסינג, יש קרוסאובר מרשים ומרווח. וזה עדיין שם את היצאן הגרמני במקום ה 15 בטבלת המכירות בישראל 2018.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אני מתקשה להבין את חוסר היכולת של סיטרואן להתרומם בשוק הישראלי מאז משבר הBX.

לא כל כך רחוק, בדרך הייתה את הקסארה שהייתה מאוד מהנה לנהיגה, אבל גם עם מתלים קונבנציונליים לא נהנתה מאמינות מי יודע מה, עם פלסטיקים מתפרקים ומתפוררים. הרכב נעלם לגמרי מהכבישים. גם ה-c5 לא כיכבה בראש מצעד האמינות, בלשון המעטה. בקיצור, זה לא סתם קיבעון ישראלי, יש תרומה של היצרן לעניין - לפחות עד ל-c4 האמינה יחסית ו(להבדיל) הברלינגו המוצלח.

אפשר להגיד שתזמון התקלה הסדרתית במנוע של ב.מ.וו הגיע בדיוק בעיתוי הכי גרוע, כשסוף סוף לא היו שום טענות לסיטרואן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קסארה כמו גם אחותה ה 306 היו מכוניות אמינות למדי. הקסארה יוצרה מיד לאחר ה BX ולכן סבלה לא מעט מתדמית קודמתה. היו לה מכללים פשוטים ואמינים ואפילו גיר מצוין של ZF בשנותיה הראשונות לפני שקילקלו את העסק עם ה AL4. שלבי הפלסטיק של מערכת האיוורור היו עדינים מדי ולעיתים התפרקו או נשברו, אבל לזכרוני זו היתה הבעיה היחידה הקשורה בחלקי הפלסטיק של האוטו. מכל מקום נדמה לי שעל דבר אחד אין מחלוקת, האוטו הזה נסע וגם הרגיש יופי.

פורסם

גם הברלינגו עם כל הכבוד לא הציגה אמינות של סוזוקי או טיוטה או מאזדה ונהגתי כמה שנים על כזאת. אבל התקלות שלה היו בעיקר מציקות ולא מהותיות או יקרות לתיקון. זה מחיר שהייתי מוכן לשלם בסעיף האמינות בכדי לקבל את היתרונות של סיטרואן. הבעיה היא ירידת הערך הגבוהה.

פורסם
חברים.

סיטרואן מכרה מתחילת השנה כ-2900 רכבים לעומת פולקסוואגן שמכרה רק 2100.

זה לא אומר שהמצב בסיטרואן טוב אבל זה כן מראה שהמצב בפולקסוואגן גרוע!

גולף וג'טה מוצעות גם בליסינג, יש קרוסאובר מרשים ומרווח. וזה עדיין שם את היצאן הגרמני במקום ה 15 בטבלת המכירות בישראל 2018.

תבדוק כמה ברלינגו וג'אמפי נמסרו מתוך הכמות הזאת - ואז תגלה שפולקסוואדן מוכרת הרבה יותר דגמים פרטיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...