Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו נכנס ברכבי מאחור. יש פרטי ביטוח של הנהג הפוגע. תיקנתי את הרכב במוסך (במקרה מוסך הסדר שלי). 2250 ש"ח תיקון + 700 ש"ח שמאות. נתתי צ'ק דחוי ל- 3 חודשים. חב' הביטוח של הנהג הפוגע מסרבת לשלם. בעצת חב' ביטוח שלי הלכנו לתביעה משפטית (עו"ד של חב' הביטוח).

השאלה, מה קורה עם התשלום בינתיים? המוסך הסכים לדחות את הפדיון בחודש נוסף - וזה מסתיים בעוד שבוע. והתביעה תיקח עוד הרבה זמן. יש לי 2 אפשרויות:

1. לספוג את התשלום ולחכות לתביעה.

או 2. לתבוע בינתיים את הפוליסה שלי. ואז לא ברור לי אם ומתי אקבל החזר של השתתפות עצמית ןהנחת היעדר תביעות?

 

אודה לעצתכם.

פורסם

אם התשלום מכיסך לא מפיל אותך לקרשים, שלם והמתן לתביעה.

 

האם הוגשה התביעה?

 

למתי נקבע הדיון?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

×
×
  • תוכן חדש...