Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASUS זנפון 2 [וירוס]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי המכשיר הנ"ל.

המכשיר מקפיץ לבד את האפליקציות , מה ניתן לעשות?

איפסתי את המכשיר, אבל זה לא עזר

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עידכון , הורדתי אנטיוירוס ובסריקה הוא מצא איומים והסיר אותם .

לאחר מספר ימים מביצוע הריסטרט חזר שוב הנייד לפתוח לבד אפליקציות ולסגור אותם .

האם מנסיון של מישהו פרימוט של המכשיר והתקנת קושחה מקורית מחדש אמורה לפתור את הבעיה ? .

האם יש מדריך מסודר לפירמוט והתקנת קושחה מקורית ? .

תודה מראש ושבת שלום .

פורסם

קספרסקי הורד והותקן ולא נמצאו איומים.

האם מישהו יכול להמליץ על רום מומלץ לזנפון 2 , והאם יש מדריך פירמוט והתקנה מסודר ?.

פורסם
רום אחר יפתור את הבעיה.

כן, וגם ייצור בעיות נוספות מחוסר תאימות למכשיר (וגם כי מי שבנה אותו, לא ממש ידע מה הוא עושה, וכיבה פונקציות חיוניות), וסיכוי טוב שגם יבוא עם רוגלות וטרויאנים בילט אין (זה במקרה שמי שבנה את הרום, כן יודע מה הוא עושה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה שטויות בפוסט אחד,

לפעמים המפתחים הבודדים בונים רומים יותר טובים מהמקור, אתה יכול לשאול כל אחד שבתחום.

דוגמא בולטת אלו cyanogenmod שהתחלפו לא מזמן עם lineagesos, אלו חברות עם צי מפתחים שזו עבודתם, התאמה למגוון מכשירים שונים, ובמידה והבחור מעוניין ברום מקורי, עד רבה, יש מגוון מפתחים שעושים שינויים כאלו ואחרים על מנת לייעל את הרום סטוק.

לומר שהם מבטלים פונקציות חיוניות זה לא יותר מזלזול וחוסר ידע, זה לא ילד קטן שמעוניין להוריד את משקל הרום ולהפיץ אותו.. להזכיר לך שזה תעסוקה ללא רווח.

יש המון פורומים שמספקים פלטפורמה ייעודית לשיתוף רומים, מודים וכו', Xda, 4pda שאין סיבה שיהיה שם רוגלות וטרויאנים כפי שאתה קובע.

אז למען הסר ספק, רום אחר כן היה פותר ללא צל של ספק את הבעיה.

אבל, לדעתי מדובר באפליקציה סוררת שעשתה בעיות, תעבור על האפליקציות שבמכשיר ותראה אם אתה מכיר את כולם,אלו שלא בדוק מה הם עושות..

בדרך סוג האפליקציות שעושות דברים כאלו אלו חיקויים של אפליקציות גדולות כמו סיירי קבצים, מנהלי משימות, תוכנות עריכה לתמונות. נסה לחפש אותם.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

אם אפשר מדריך מפורט לרוט לזנפון 2 , הגרסא שלי היא 5.0 , ואם אפשר מדריך מפורט להתקנת 7 ? , תודה ושבת שלום .

פורסם

חפש בהקשר זה ghost touch תופעה מוכרת בזנפון 2 שהטאץ נלחץ לבד , לי היה את המכשיר כ 8 חודשים והעדפתי לזרוק אותו למגירה מאשר לתקן אותו. התיקון של זה רק החלפת מסך :(

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב גם לי וגם לאשתי יש זנפון 2 , המכשיר שלי לדוגמא כבה פתאום למרות שיש לו 53% סוללה או 40% , הוא נדלק רק לאחר חיבור למטען לדקה , כנ"ל בזנפון 2 של אשתי .

האם זה מצביע על בעיה בסוללה ? , או שזוהי בעיית רום ?.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התקנתי רוט , הורדתי רום חדש ל - SD card , ע"מ להתקין את הרום החדש אני נכנס למצב רקוברי ואז מופיעה לי "שגיאה" .

איך אני יכול להתקין את הרום ? .

תודה מראש .

• תוכן חדש...