Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפלגה משפחתית לחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שבתקציב המתואר האופציה היחידה שלך להפלגה היא מנו ספנות או משהו באותו סגנון.

עכשיו, השאלה היא אם אתה חושב שהמשפחה שלך תהנה מכמה ימים בחדר צפוף וספרטני (כי זה כנראה מה שתקבל בתקציב שלך), אוכל בינוני מינוס (אבל בכמויות), ערבי קריוקי המוניים/זמר מזרחי דרג ג׳ בתור תוכנית בידור ועדרים של ישראלים ״יפים״. אם כן - לך על זה.

לדעתי, את התקציב שלך עדיף בהרבה להוציא על נופש הכל כלול באיזה מלון ביוון או טורקיה. נכון שהסגנון דומה (עדרי ישראלים ״יפים״, אוכל בינוני בשפע) אבל ההבדל הוא א. שאתה לא תקוע בספינת סרדינים צפופה עם העדרים הנ״ל אלא בד״כ במתחם הרבה יותר גדול, עם כמה בריכות ולפעמים גם חוף ים פרטי, ב. אתה תמיד יכול לברוח מהמתחם לטיולים בסביבה (מה שבלתי אפשרי בהפלגה, מלבד במהלך העגינות) ו-ג. החדר הרבה, הרבה יותר מרווח ונוח. בנוסף, בהפלגה יש תמיד את האפשרות של ים גבה גלים שיגרום לכולם בחילות והקאות.

אישית, אני לא רואה שום יתרון בהפלגת מנו ספנות על פני נופש במלון כזה. השהות במלון עדיפה עשרות מונים על השהות בספינה מכל בחינה שהיא, והעגינות (כמה כאלה כבר יש בנופש של 4 ימים?) שקולות לטיולים בסביבת המלון, אם אתה בוחר במקום הנכון. למשל רודוס.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

ארוחת לילה כבר בתשלום . 10 יורו לפיצה משפחתית מעולה .

אני מאוד אוהב את ההפלגות אבא שלי היה ימאי וזה מזכיר לי את הילדות

בסכום שעולה הפלגה לא רואה דיל משתלם אחר . אולי בדקה ה90

למשל ראיתי שהיום יש טיסה ומלון לבורגס רק ב190 יורו

• תוכן חדש...