Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלים של מאזדה 3 מודל 2010 כבר 3 שנים (שוקל החלפה למשהו חדש בעתיד הקרוב).

אוטו לא רע- צריכת דלק משולבת של 1:11 (ואני לא נוסע לאט). מלבד טיפולים לא רואה מוסך. תא מטען גדול, מושבים נוחים. לא מטוס אבל עקיפות ביניים מבצעת ללא בעייה.

מה עוד מעניין אותך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מאזדה 3 לטוב ולרע.

למצוא אחת פרטית עם ק"מ לא גבוה תהיה משימה לא קלה שכן רובן המוחלט יוצא ליסינג.

הייתי נמנע מאוד מלחפש כאלה במגרשים-תמיד יהיו האופציות הכי שבורות ושחוטות, השוק מוצף.

אם תתפשר על יד2 מליסינג תמצא המון רכבים עם נתונים סבירים במחיר נמוך יחסית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אם תקציבך 45,000 ומעלה,הייתי מחפש דגם ספיריט עם מנוע 2,000 .

נכון,שהרכב ישתה יותר דלק אבל,הרכב משמעותית טוב יותר מה 1600 הכבד והעגלתי (עשיתי השוואה בין המכונית של אבי היקר למכונית של המוסכניק וההבדלים ברורים ביותר) וכמובן מאובזר יותר (גג שמש/מגנזיום ).

1600 יש כמו זבל ורובן גם כאלו-שחוטות יוצאות ליסינג לשעבר שנמכרות במחירי זנות והבעלים של פרטיים כאלו מתקשים מאוד מצדם למכור כי הם לא מעוניינים לחתוך 50% במחיר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק את קולאוטי, תחפש רק מנוע 2.0, ה 1.6 פשוט יבאס אותך בביצועים המעפנים שלו, היו לי את ה -2 מהדור הקודם.

מבחינת רכב, ה 2.0 הרבה יותר כיפית, מאיצה מגניב. ה 1.6 טובה לעיר, בבין עירוני היא לא עומדת בקצב. והיא שותה שתהיה בריאה, שותה הרבה.

צריכה בפועל הייתה לטובת הספיריט ואני לחצתי בשתיהן.

פות"ש, חפש 2.0 - יש שם הילוך שיוט חמישי שאין בדגם של ה1.6, יעזור בצריכת דלק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הבעיה עם מנוע ה2 ליטר הוא ההפרש האסטרונומי במחירים

אם אפשר למצוא 2010 1.6 עם קמ נמוך (100K) יד 1-2 שמפורסמות ב40 ככה שאחרי מיקוח אפשר לקנות ב35-37 אז דגם ה2 ליטר מפורסם באזור ה50 ותמיד יד2-3

פורסם

ה-1.6 מספקת בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 1.6 מספיקה ביותר לעלות לירושלים על 110 קמש עם נוסע אחד (ושימוש בטיפטרוניק). לאוטו עם 4 נוסעים גדולים אכן יש עדיפות ל מנוע 2.0

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אולי לפותש זה לא יספק, קצת משקל ומזגן והרכב עגלה, ולנסוע בטור 4.5 ומעלה כדי להיות ב 100 קמש בעלייה זה לא מספק ודי מבאס , לפי דעתי

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

רכב מעולה,ללא ספק אמינות ללא דופי ומעבר לטיפולים שוטפים וחלקי בלאי הרכב הזה לא רואה מוסך(במידה והוא שמור כמובן).

הייתה לי את ה3 אקטיב וכיום בבעלותי ספיריט ולמרות שיש שיפור ניכר מבחינת כוח-במידה ואין לך צורך בהמון נסיעות בין עירוניות עם רכב מלא תלך על האקטיב.

האקטיב נסחרות במחירי רצפה וללא ספק יהיה לך הרבה יותר קל למצוא אחת שמורה מאשר ספיריט(את שלי חיפשתי כמה חודשים טובים ואינטסיבים עד שמצאתי).

רכב לא חזק מאוד אבל ביחס למשפחתי 1600-עושה את העבודה יופי.

• תוכן חדש...