Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קיבלתי הצעה לקנות יונדאי וולוסטר שנת 2011 דגם אינספייר, עם 88 אלף ק', ב-55 אלף ש"ח מחיר אחרון.

מה דעתכם על המחיר והאם כדאי לרכוש רכב שכבר ירד מפס הייצור?

זה יהיה הרכב הראשון שלי למען הסר ספק

תודה

פורסם

אני מבין שזה ה1.6?

מנוע אמין לגמרי וגם הקילומטראז סביר מאוד.

אני לא מאמין במחיר "טוב" או "לא טוב"

אם ראית את הרכב ואתה מוכן לשלם עליו סכום כזה- מצוין, אם לא-לא.

רק שים לב שזה רכב לא פרקטי ככ, והקהל שלו צעיר ככה שיש סיכוי שהרכב ננהג באגרסיביות.

פורסם

אני לא מבין את השיקול של רכב שירד מפס ייצור, מילא החברה פושטת רגל ואז אפשר לדבר ללמפה ,

אבל זה שהפסיקו לייצר אותה לא אומר שהפסיקו לייצר את המכלולים שלה (מנוע 1.6 וגיר רובוטי כפול מצמדים שיש בסיד וI30 שלא חסרות בליסינג).

ובלי קשר, הדור השני יושק בקרוב.

פורסם

מנהיגה רבה ברכב הזה אני יכול לומר לך שהגיר הזה מאוד אדיש לטעמי.

תעשה נסיעת מבחן עליו ולאחר מכן לבדיקה אם הוא מתאים לך.

פורסם
אני לא מבין את השיקול של רכב שירד מפס ייצור, מילא החברה פושטת רגל ואז אפשר לדבר ללמפה ,

אבל זה שהפסיקו לייצר אותה לא אומר שהפסיקו לייצר את המכלולים שלה (מנוע 1.6 וגיר רובוטי כפול מצמדים שיש בסיד וI30 שלא חסרות בליסינג).

ובלי קשר, הדור השני יושק בקרוב.

סתם שאלות תם של צעיר, לא עסקתי בנושא הרכב עד לתקופה האחרונה כאשר החלטתי שאני קונה לעצמי אחד.

זה פשוט סכום נכבד מאוד שחסכתי ואני עובד על הכסף שלי קשה, לכן אני מאוד בררן וחושש בין אם לצורך ובין אם לא

אני מבין שזה ה1.6?

מנוע אמין לגמרי וגם הקילומטראז סביר מאוד.

אני לא מאמין במחיר "טוב" או "לא טוב"

אם ראית את הרכב ואתה מוכן לשלם עליו סכום כזה- מצוין, אם לא-לא.

רק שים לב שזה רכב לא פרקטי ככ, והקהל שלו צעיר ככה שיש סיכוי שהרכב ננהג באגרסיביות.

אכן, אני מת על המראה של הרכב, והמנווע בהחלט יכול לספק נהג חדש כמוני

החיסרון היחידי שאני רואה לפחות בקנייה שלו היא שבמחיר הזה אפשר לקנות רכב מיני בשנתון גבוה יותר (ברורים ההבדלים בין מיני לבין וולוסטר)

אני צעיר בעצמי וזה יהיה הרכב הראשון שלי. הרכב היה אצל מכר מבוגר יחסית שלא השתולל איתו :)

הרכב מודל 2011. אתה מצפה שעוד ייצרו אותו?!

אל תדאג ליבואן יש חלקי חילוף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לא לזה התכוונתי

אין צורך לשחק ראש קטן ידידי

מנהיגה רבה ברכב הזה אני יכול לומר לך שהגיר הזה מאוד אדיש לטעמי.

תעשה נסיעת מבחן עליו ולאחר מכן לבדיקה אם הוא מתאים לך.

אין לי ניסיון רב מדי ברכבים

ג'טה ידנית, מאזדה 2 ולאון FR אלה בעיקר הרכבים שנהגתי עליהם (לא שלי)

ברור שאנהג עליו בטרם אקנה :)

פורסם (נערך)

הגיר טוב מאוד. לא מהיר כמו DSG6 לצורך הדוגמה או אפילו DSG7, אבל עובד היטב ודי חלק גם בפקקים, נותן לך להוריד גם 3-4 הילוכים בשניה ויש שליטה על הגיר מההגה (יתרון גדול לדעתי). הרכב לא מרגיש מהיר, אבל בפועל ביחס למנועי 1.6 הוא נוסע מעולה.

נ.ב

מדובר בדגם כפול המצמד או ידני בכלל? :lol:

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הגיר טוב מאוד. לא מהיר כמו DSG6 לצורך הדוגמה או אפילו DSG7, אבל עובד היטב ודי חלק גם בפקקים, נותן לך להוריד גם 3-4 הילוכים בשניה ויש שליטה על הגיר מההגה (יתרון גדול לדעתי). הרכב לא מרגיש מהיר, אבל בפועל ביחס למנועי 1.6 הוא נוסע מעולה.

נ.ב

מדובר בדגם כפול המצמד או ידני בכלל? :lol:

כפול מצמדים אוטומט

פורסם

אני גם מעוניין לקנות ולוסטר.. לא ידעתי שהגיר הוא רובוטי והסוכן אמר לי שזה לא הכי נוח,לכן אבדוק אותו בנסיעת מבחן.. חשוב לי שינהג חלק..

פורסם

יונדאי כבר עובדים על וולוסטר חדשה, פורסמו תמונות של רכב ניסוי תחת הסוואה בשבוע שעבר, עם אותו סידור דלתות מוזר.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

יש לנו וולסטר 2012 במשפחה ומאזדה 3 - לצעירים.

הם מעדיפים את ההופעה , ובד"כ לוקחים את הוולוסטאר.

לזכותו, לרכב הופעה צעירה ומיוחדת.

עד כה אמינות טובה, עלות טיפולים ואחזקה סבירים , וביטוח לא יקר.

הממסרה עובדת טוב ולא מורגש כי היא דבל-קלץ'.

(גם הבנות משתלטות לסרוגין על הרכב ולא נרשמו תלונות - נוהגות כמו בממסרה אוטומטית רגילה)

ומנגד - הרכב לא פרקטי למשפחה או תפוסה של 4-5 סוסים צעירים ברכב.

די צפוף במושב האחורי ותא המטען סביר.

לכן בצע את השיקולים שלך.

במידה ויש עוד רכב במשפחה, ולעתים רחוקות צריך להסיע עוד מבוגרים במושב האחורי -

זו יכולה להיות קניה נחמדה, מאחר והרכב די אמין ומתאים לצעירים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אהלן, קיבלתי הצעה לקנות יונדאי וולוסטר שנת 2011 דגם אינספייר, עם 88 אלף ק', ב-55 אלף ש"ח מחיר אחרון.

מה דעתכם על המחיר והאם כדאי לרכוש רכב שכבר ירד מפס הייצור?

זה יהיה הרכב הראשון שלי למען הסר ספק

תודה

יש מעט רכבים מיוחדים out there בין המוני העדרים והוולוסטר, עד כמה שניתן מקוראני המוני, הוא אחד מהם. עניין 3 הדלתות הוא גאוני וכמעט גרם לי לרכוש. הבעיה שהוא לא נוסע כמו שהוא נראה, אין לו תכונות ספורטיביות, נוסע כמו סופר מיני טובה. אם אתה מבין את המגבלה הזו לדעתי רכב כיפי בתקציב מתון.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מי שרגיש למהמורות בכביש פחות יהנה מולוסטר. בולמי הזעזועים קשיחים יחסית וזה כמובן לטובת יציבות.

פורסם
מי שרגיש למהמורות בכביש פחות יהנה מולוסטר. בולמי הזעזועים קשיחים יחסית וזה כמובן לטובת יציבות.

קראתי בביקורות שזו אחת מה"בעיות" של הוולוסטר

אני לא בררן גדול ולא מצפה לקבל מיונדאי מרצדס, אבל סביר להניח שזה לא יהיה קריטי עבורי

יש מעט רכבים מיוחדים out there בין המוני העדרים והוולוסטר, עד כמה שניתן מקוראני המוני, הוא אחד מהם. עניין 3 הדלתות הוא גאוני וכמעט גרם לי לרכוש. הבעיה שהוא לא נוסע כמו שהוא נראה, אין לו תכונות ספורטיביות, נוסע כמו סופר מיני טובה. אם אתה מבין את המגבלה הזו לדעתי רכב כיפי בתקציב מתון.

לא שוקל רכישה שלו על מנת להשתולל, אלא שיהיה רכב עם כוח סביר ונחמד, נראה טוב ואמין. לפי ההבנה שלי מהתגובות הוא עונה על הדרישה הזאת. השאלה היא כדאיות הרכישה עקב המחיר, שהוא טוב כמדומני, אבל קשה להשגה עבורי

יש לנו וולסטר 2012 במשפחה ומאזדה 3 - לצעירים.

הם מעדיפים את ההופעה , ובד"כ לוקחים את הוולוסטאר.

לזכותו, לרכב הופעה צעירה ומיוחדת.

עד כה אמינות טובה, עלות טיפולים ואחזקה סבירים , וביטוח לא יקר.

הממסרה עובדת טוב ולא מורגש כי היא דבל-קלץ'.

(גם הבנות משתלטות לסרוגין על הרכב ולא נרשמו תלונות - נוהגות כמו בממסרה אוטומטית רגילה)

ומנגד - הרכב לא פרקטי למשפחה או תפוסה של 4-5 סוסים צעירים ברכב.

די צפוף במושב האחורי ותא המטען סביר.

לכן בצע את השיקולים שלך.

במידה ויש עוד רכב במשפחה, ולעתים רחוקות צריך להסיע עוד מבוגרים במושב האחורי -

זו יכולה להיות קניה נחמדה, מאחר והרכב די אמין ומתאים לצעירים.

אייל.

לרוב אסע לבד, וכשלא עם מקסימום עוד נוסע - 2... כך שהגודל די מתאים ונוח

תוכל לומר לי מה עלויות הביטוח פחות או יותר שאתה משלם עליו לנהג צעיר וחדש?

פורסם

מקיף רגיל כ 3.300 + נהג צעיר 1.200 סה"כ 4.500 ש"ח.

שם-לב זה בצרוף, נהג וותיק + צעיר שניהם בפוליסה.

הרכבים הם שני ושלישי במשפחה.

בדוק אם אתה יכול לצרף לביטוח עוד נהג ותיק (ללא תביעות עבר)

ושניכם תהיו הנהגים הראשיים.

דבר עם חברים בגילך, בד"כ עדיף ביטוח רכב ראשון, כאשר אין עבר ביטוחי או כנהג צעיר/חדש.

לבצע אצל סוכן בסוכנות ביטוח.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...