Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מענק מילואים לשנת 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו קיבל ב1.5 מענק על שנת 2016? אני לא רואה באפליקציה של החשבון שלי שנכנס הסכום.

עריכה: באתר המילואים באיזור האישי מצויין הסכום:

XfQja9i.jpg

מענק.jpg

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

אצלי לא נכנס, דיברתי עם הקצינת קישור, אמרה שלפעמים יש בעיות ושזה יכנס בפעימה השניה בחודש יוני או יולי (היא לא בטוחה מתי זה קורה).

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

אני גם קיבלתי בלי שום בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעדכן שגם אני קיבלתי :multi:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
מישהו קיבל ב1.5 מענק על שנת 2016? אני לא רואה באפליקציה של החשבון שלי שנכנס הסכום.

עריכה: באתר המילואים באיזור האישי מצויין הסכום:

[ATTACH=CONFIG]486436[/ATTACH]

נראה שמגיעה לך העלאה בדרגה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
נראה שמגיעה לך העלאה בדרגה.

למישהו באמת אכפת מהדרגות האלו במילואים אם אתה לא קצין?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני קצין ולא איכפת לי מהדרגות האלה. במילואים זה לא באמת שווה משהו.

גם אני קיבלתי את המענק ב28/4.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

וואללה הצבא מפנק אתכם

30 יום בימי רגיעה זו הייתה המכסה הממוצעת לחפ"ש

מענק ?

בדיוק במועד א'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש