Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחיל לבדוק איך לייבא רכב מארה''ב. הדבר האחרון שאני רוצה זה לקנות ולשלוח ושיתקע במכס כי אין אפשרות להכניס את הרכב לארץ.

בדקתי כבר באתר הרישוי והמכס ולא מצאתי דרישות לרכבים המותרים (או להפך, אסורים) לייבא.

אני חדש לעיניין הזה, אז כל עיצה יעזור ויקבל בשמחה.

האם קיים פה דרישות כמו הגבלה בכ''ס לק''ג, מס' בוכנות, כ''ס כללי, רכב שעבר החלפת מנוע או התקנת טורבו/סופרצ'ארצ'אר בארץ ייצוא (Aftermarket)?

תודה רבה :-)

פורסם

באופן עקרוני? אם אין לך קומבינות בחלונות הגבוהים ממליץ לך לחשוב על ייבוא רכב שכבר מיובא רשמית לארץ(ז"א שיבואן כלשהוא כבר הנפיק לו תקינה) - לייצר רישוי לרכב שלא מיובא רשמית? נדרש אישור מוסך מורשה יבואן לטיפול ברכב דבר שלא יהיה פשוט להשיג וגם לא זול במידה ויתאפשר(שלא לדבר על הבירוקרטיה במשרד התחוברה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה. אם הבנתי אותך נכון, אתה אומר שקודם כל לברר האם הרכב מיובא פעם לארץ? יש מספר מכוניות פה ממה שאני רוצה לייבא, אומנם לא ראיתי אחת מהם בעצמי.

יש המלצעות על יבואנים?

פורסם

יש חברות שמתמחות בתחום.

העמלה שהן גוזרות לא גבוה ומאוד משתלמת (אין לך שום התעסקות, כאב ראש ואובדן ימי עבודה).

שמעתי דברים טובים על יושופ מוטורס, הייתי בודק מולם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...