Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת לד לפנס טרקטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פנס בטרקטור. בפנס יש את הנורה המצורפת כאן.

איזו נורת לד אני יכול לשים שתחליף את הנורה הזו?

תודה

נורה לנגרר1.jpg

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

הנה ההסבר למה לא מומלץ: הנורה שאתה מוציא, זה כ-40W הלוגן. שזה נותן כ-800 לומן. נורת לד שתפיק כמות כזאת של תאורה, תצטרך להיות חזקה בהרבה מהאחד שבלינק שהוא הביא. אבל, אז זה עושה הרבה חום. החום הוא לא בעיה להלוגן, אבל לד לא יכול אפילו 100 מעלות בלי למות מהר. לכן, בשביל עוצמה כזו, צריך נורה עם גוף קירור, כמו בלינק שאצרף כאן. ואז הבעיה היא, המחיר...

http://www.ebay.com/itm/Ultimo-LED-Fari-P45T-9200-Lumen-Alta-Lo-Faro-Conversione-12V-16-x-Z-ES-Chip-/182478860178?hash=item2a7c966f92:g:~gsAAOSwCfdXocpT

יש לשים לב לנתון נוסף. שלפעמים שמים נורת לד בעלת גוון אור בהיר, וזה נותן אשלייה במוח שזה בהיר כמו הנורה המקורית. הבעיה היא, שבפועל כאשר אתה נוסע וחייב לראות בלילה, זה לא נותן לך את מה שהעיניים שלך צריכים באמת, שזה עוצמת תאורה חזקה מספיק, ולא עוזר מעט אור עם גוון בהיר. גוון בהיר איננו בהכרח עוצמה חזקה, אבל עושה אשלייה כזו.

עריכה אחרונה על ידי yosle
שיפור ניסוח
פורסם

אני מבין.

אין אפשרות לשים לד כמו בקישור הראשון וגוף קירור או מאוורר מחשב קטן?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

וואט זה וואט. אם נורת 45 וואט (ליבון, זה אפילו לא הלוגן) עבדה שם, נורת לד בכל הספק עד 45 וואט (אם תמצא כזה) תעבוד היטב. אורך החיים ועוצמת האור הן שאלות אחרות. אפשר להניח שבכל מקרה נורת לד תספק יותר אור באותו הספק חשמלי.

ההמלצה שלי - קנה נורת הלוגן, לא לד, בגודל הנ"ל.

http://www.ebay.com/itm/Osram-64198-H4-60-55W-P45t-12V-Halogen-R2-Off-Road-Lamp-BILUX-Motorcycle-Bulbs-/231933478413?hash=item360050060d:g:PtQAAOSwiYFXKlTL&vxp=mtr

אם צריך, דאג לאספקת 12V בלי מפלי מתח (השתמש בממסר) מהאלטרנטור/מצבר ישירות לפנס.

:turn-l:
פורסם

טרקטורים לרוב הם 24V , או אפילו 48, בכל מקרה לא 12. שים לב לכך.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תודה רבה.

יוצא שיותר פשוט וזול לקנות פרוזקטור לד ולהעיף את הפנס הנוכחי לפח.

• תוכן חדש...