Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לעבור לבנק אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים ומועדים לשמחה.

לאחרונה אני ממש לא מרוצה מהבנק בו אני כבר לקוח כ-7 שנים.

אני פחו מעוניין להיכנס לפרטים של מדוע אני לא מרוצה ואני גם לא רוצה לדבר רעות על הבנק שלי כרגע

לכן אחסוך ממכם את הפרט הזה של איזה בנק אני לקוח אבל בגדול אני שוקל ממש ברצינות לעבור בנק

בטווח המיידי.

חשוב לי שבבנק תהיה אפליקציה נוחה לניהול ותפעול החשבון, שאוכל לבצע פעולות בצורה מהירה ויעילה,

חשוב לי שגם יהיה מענה אנושי מהיר ויעיל, מה שלאחרונה אין בבנק שלי, עד לא מזמן המענה האנושי היה

יעיל, מהיר ונוח מאוד.

בנוסף אני בדרך כלל לא משתמש עם מזומן, אני משתמש בכרטיס אשראי מזומן שברגע שאני מבצע עיסקה

החיוב מתבצע באותו הרגע וזה משהו שהוא מאוד חשוב לי, נוח לי מאוד להתנהל עם הכרטיס הזה מבלי

להתחיל לחפש בנקט ולהגיע מדי פעם שחסר לי כסף והגיהוץ בכרטיס מסוג כזה הוא נורא נוח וחופשי.

בבנק שאני חבר בו אני בכל שנה מחדש את הפטור שלי מעמלות בנקט (משיכה, הפקדת מזומן\ המחאה וכיו''ב),

וזה משהו שאני מתכוון ליישם גם בבנק הבא.

אם יש לכם מידע אודות הטבות נוספות שהבנק שאתם ממליצים עליו יכול לצ'פר אותי בהן ושאוכל ליהנות יותר

משירותים חדשים ומתקדמים בבנק אשמח מראש לדעתם עליהן.

תודה רבה מראש.

שוב שבת שלום וחג שמח לכולנו.

שלומי.

פורסם

אין לשאלה שלך תשובה אחת. התשובה תלויה במקום מגורים\עבודתך, שכן היחס בסניף הוא עניין נקודתי. לכן אתה צריך לשאול חברים באיזה סניף בנק הם מנהלים את חשבונם ומה טיב השירות שהם מקבלים בסניף. יותר מזה - גם בתוך אותו סניף יש דרגות שונות של לקוח, אשר מקבלים יחס לפי דירוגם.

כרטיס חיוב מיידי (debit card) קיים בכל הבנקים - לנעשה זה עניין של חברת האשראי שבשירותיה אתה משתמש - פשוט, מסיבות היסטוריות מקובל בישראל הרבה פחות מאשר באירופה.

לגבי עמלות - בדרך כלל לקוחות חדשים מקבלים פטור מעמלות למשך תקופה מסויימת ואחר כך עליהם לנהל מו"מ. כך גם בכרטיס האשראי אם כי באמצעי זה יש משמעות להיקף השימוש בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק אם PEPPER מתאים לך. אין "בנק", הכל במובייל. לא מתאים לכולם.

http://www.pepper.co.il/

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף לדעה שזה תלוי בסניף בנק שבאזור שלך ובצרכים שלך.

יש לי חשבונות במזרחי ובלאומי

החשבון הראשי במזרחי בסניף ביחד עם החשבונות של כל המשפחה, יש לנו כוח מיקוח ואחרי קצת ויכוחים שאבא שלי עושה הוא מסדר את כולנו לכל מה שאנחנו צריכים.

פתחתי חשבון נוסף בלאומי אך ורק לצורך הפקדת צ'קים מתחת לבית (במקום לסוע רבע שעה לכל כיוון כל הפקדה) ולכן משלם את עמלת המינימום כל חודש, אין לי פעילות שמצדיקה בקשת/נתינת פטור.

מאז הם סגרו את הסניף אצלי והתאחדו עם סניף אחר בעיר אחרת והייתי ממש קרוב לסגור את החשבון, אבל עכשיו יש להם באפליקציה פי'צר ששוה לי עוד יותר מקודם - - הפקדת צ'קים מהאפליקציה (היה בהתחלה רק צ'קים של לאומי, עכשיו כבר של כל הבנקים), אני כבר לא ניגש לסניף עושה הכל מהבית וחוסך הרבה זמן ועצבים עם המכונות ט'אץ שפעם עובדות ולרוב לא.

מבחינת התנהלות הבנק עצמו, לא הייתי הופך אותו לעיקרי ולא משנה איזה ניסים ונפלאות היו מציעים לי.

פורסם
פורסם

פטור מעמלות רק בבנקים הקטנים, אלא אם אתה לקוח מאוד רווחי/גדול לבנק ואז גם בבנקים הגדולים אבל יש לך גם שירות אחר שם.

יש תכניות עמלות בכל בנקים, כדאי לך לבדוק.

בנק קטן השירות יותר אישי ושקט אבל כמות הסניפים קטנה משמעותית ולרוב הסניפים לא קרובים למקום מגורייך. מוקד הטלפוני רע שכן זהו בנק קטן ומכאן יש פחות השקעה.

נוסף יש בעייה של כספוטמיים כי הבנק לא פזור בכל מקום.

בנק גדול תקבל אפליצקיות נורמליות, אתר אינטרנט יותר מפורט, מוקד טלפוני יעיל, כספוטיים, ואמצעי שירות אחרים שאין בבנקים קטנים. לעומת זאת השירות בסניף לרוב פחות אישי ויש שיגידו פחות מהיר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כספומטים אינם מהווים בעיה - הבנקים מתואמים כך שלצורת משיכת מזומנים (ש"ח ומט"ח) אפשר להשתמש בכל כרטיס בכל מכשיר.

יש משמעות למכונות הפקדת צ'קים - אם אתה משתמש בשירות זה לעתים קרובות. אישית אני מפקיד צ'קים בודדדים מדי שנה, ועושה זאת בטלפון (הבעיה היחידה שלי היא שהאפליקציה של בנה"פ לא מתממשקת עם המצלמה בשיומי שלי, ואני נאלץ להשתמש במוטו של אשתי).

מבחינת טיב השירות - בדוק אם אתה מתאים לשירותי הפרימיום של הבנק (כל בנק והכינוי שלו לשירות). בהחלט יש לכך משמעות בחווית השירות, אפילו לאדם כמוני שמבקר בבנק פעם ב-2-3 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטרף לדעה שזה תלוי בסניף בנק שבאזור שלך ובצרכים שלך.

יש לי חשבונות במזרחי ובלאומי

החשבון הראשי במזרחי בסניף ביחד עם החשבונות של כל המשפחה, יש לנו כוח מיקוח ואחרי קצת ויכוחים שאבא שלי עושה הוא מסדר את כולנו לכל מה שאנחנו צריכים.

פתחתי חשבון נוסף בלאומי אך ורק לצורך הפקדת צ'קים מתחת לבית (במקום לסוע רבע שעה לכל כיוון כל הפקדה) ולכן משלם את עמלת המינימום כל חודש, אין לי פעילות שמצדיקה בקשת/נתינת פטור.

מאז הם סגרו את הסניף אצלי והתאחדו עם סניף אחר בעיר אחרת והייתי ממש קרוב לסגור את החשבון, אבל עכשיו יש להם באפליקציה פי'צר ששוה לי עוד יותר מקודם - - הפקדת צ'קים מהאפליקציה (היה בהתחלה רק צ'קים של לאומי, עכשיו כבר של כל הבנקים), אני כבר לא ניגש לסניף עושה הכל מהבית וחוסך הרבה זמן ועצבים עם המכונות ט'אץ שפעם עובדות ולרוב לא.

מבחינת התנהלות הבנק עצמו, לא הייתי הופך אותו לעיקרי ולא משנה איזה ניסים ונפלאות היו מציעים לי.

אם רק זה השימוש שלך, למה לא להעביר אותו לטוטאל דיגיטל?

https://www.leumi.co.il/Lobby/total_digital/36599

פורסם

כשאני רושם כספומטים, אני מתכוון לכספומטים ללא עמלות נוספות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תבדוק את מזרחי באינטרנט (סניף שחק). זה סניף וירטואלי שהכל נעשה דרך האינטרנט, מייל ופקסים כשיש סניף גיבוי שאתה ביחר. היתרון הגדול שלו זה בנקאי קבוע שזמין עבורך בחיוג ישיר (ואם הוא איננו יש צוות מגבה) 6 ימים בשבוע מ ן בבוקר ועד 8 בערב (יום שישי עד אחת). לגבי עמלות אתה צריך לבדוק ספציפית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...