Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, בבדיקת קניה לרכב התוצאות של הקומפרסיה (נמדד ע"פ מתח מצבר) יצאו לא אחידות.

בוכנה אחת יצאה 94

השניה 100

והשלישית 83.

כנל גם לגבי הבולמים. הבדיקה נעשתה במכון בדיקה 'טכנו טסט'.

הבנתי שיכולה להיות סטיה ושהמכשור אינו מתאים לסוג הרכב.

האם יש לי ממה לחשוש?

מישהו יכול לעזור לי למדוד קומפרסיה בשיטה האמינה של לחבר מד לפלאג ולתת סטארטר? או שאין צורך בבדיקה הזאת?

מצרף כאן תמונות של התוצאות.

IMG-20170331-WA0001.jpgIMG-20170331-WA0002.jpgIMG-20170331-WA0000.jpg

עריכה אחרונה על ידי ori_fadida
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רכב כמעט חדש. אם לא היה בליסינג/השכרה מרובת אנסים,הייתי מבקש מהמכון ,שיבצע בדיקה חוזרת על חשבונו כי הן רחוקות מההיגיון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוצע באותו מכון כמה פעמים נוספות וכל פעם זה הראה תוצאות​ לפעמים יותר ולפעמים פחות אל עדיין עם הפרשים.

הרכב עבר רק 10 אלף. ככה שנראה לי מוזר.

איפה ניתן לבצע בדיקת לחץ הפוך?

מישהו מחברי הפורום יכול לעזור לי בכך?

פורסם

הרכב באחריות, אז למה לשבור את הראש, נגשים עם המוכר

למוסך מרכזי ובודקים את הנושא.

אגב זה גם אינטרס של המוכר אמור להיות וגם שלך.

לא רואה שום סיבה להפרשים כאלה ב 10K.

ביגלל זה הבדיקות האלה לא שוות הרבה, בטח לא 500 שקל.

פורסם

הם אומרים שהם לא סומכים על תוצאות הבדיקה ורוצים לעשות בדיקה אצלם ובמידה והכל תקין העלות שלה תהיה 450 אם יש תקלה היא תטופל.

יש דרך זולה יותר לבצע את הבדיקה?

פורסם
הם אומרים שהם לא סומכים על תוצאות הבדיקה ורוצים לעשות בדיקה אצלם ובמידה והכל תקין העלות שלה תהיה 450 אם יש תקלה היא תטופל.

יש דרך זולה יותר לבצע את הבדיקה?

אף אחד לא שאל אותם אם הם סומכים או לא. עשית את הבדיקה בעסק שהוא מורשה משרד התחבורה וזה התוצאות אז מחובתו של המורשה יבואן להתייחס לנתונים הבעייתיים האלה ולטפל ברכב מתוקף האחריות. שלא יינסו לרכב עליך ותסביר להם שאם הם ייתנגדו אתה יכול לפנות לדרגים המשפטיים. מה זה השטויות האלה לא סומכים?!?

פורסם

דעתי שונה.

חלק גדול ממכוני הבדיקה אינם שיא הדיוק והמקצועיות. חלק הממיכשור אינו מכויל נכון ו/או אינו מתופעל נכון. אי אפשר לסמוך באמת על הנתונים. הוכחה ?

קרה לי לא פעם שנאלצתי לעבור טסט חוזר מלא עם רכב מסוים. בלי כל קשר למה שתוקן בין שתי הבדיקות ברכב הרי באותו מכון ובאותה עמדה השוויתי את דפי הפלט ה"ממוחשבים". הבדלים לא סבירים ולא הגיוניים בשלל פרמטרים כגון נתוני זיהום, עוצמת תאורה, נתוני בלימה.

לדעתי צודק לחלוטין מרכז שירות מומחה שמסרב לעשות בחינם בדיקה לנושא. הרי זה לא שיש לרכב תקלה ברורה (זיוף, נורת תקלה, סחיבה גרועה וכיו"ב). הבדיקה מצריכה מהמוסך זמן עבודה, מכשור , ידע וכו' ללא שיש בעצם צורך אמיתי. תארו לכם שכל לקוח באחריות יבוא לבדיקה חינם כי גוף צד ג' מצא לכאורה אי תקינות כלשהי בבדיקה שעשה.

פורסם

זה כמו שתבצע תחזוקה שוטפת שהרכב באחריות במוסך כלשהו שמורשה משרד התחבורה ופיתאום תהיה תקלה במנוע שתצריך הפעלת אחריות אז המורשה יבואן יכול לבוא ולהגיד "שמע חביבי, אני לא סומך על המוסך שבו טיפלת אז אל תבוא אליי פתאום שצריך אחריות. איך זה נשמע?

הלקוח בא עם ניירת מורשית ומקובלת של נתונים לקויים שחור על גבי לבן אז אין יותר עובדתי מזה. מילא היה בא עם נתונים באויר ואומר המכון אמר ככה וככה אבל פה יש הוכחות כתובות!

דרך אגב לגבי הדוגמא הראשונה שנתתי יש לי חבר עם סקודה שטיפל במוסך מורשה מישרד התחבורה ויום אחד הייתה לו תקלה מתוקף האחריות אז הוא ניגש למורשה יבואן שאמר לו "ניראה לך שאתה יכול לבוא אליי שאתה לא מטפל פה?" אחרי כמה צעקות והבהרת עניינים הוא כמובו טופל ללא תשלום במורשה היבואן. יש חוקים שמורשה יבואן חייב לעמוד בהם ולא לעשות מהם חגיגה על הלקוח.

פורסם

אבל אין ברכב שום תקלה מורגשת למעט אותו פלט של מכון הבדיקה, שכולנו מסכימים שאמינותו המקצועית מוטלת בספק.

לכן המוסך המורשה מציע פשרה הוגנת.

נבדוק.

אם תתגלה בעיה- נטפל.

אם לא-זו היתה בדיקת סרק, מה שכנראה ברור כבר עכשיו, ולכן המוסך יחייב את עלות הבדיקה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

טוב, לא יודע מה לומר...אני אישית הייתי עומד על הדרישה שגם אם הבדיקה תצא תקינה לא תחוייב עלות. עדיין 450 שח מבחינתי לפחות לא הולכים ברגל. מילא היה כמה שקלים בודדים אז ניחא!

ודרך אגב, יכול להיות שכן קיים קושי סחיבה שהלקוח לא ידע להבחין בו כי אין לו רכב זהה להשוות אליו במיוחד שעדיין אותו צילינדר עדיין מתפקד ביותר משלושת רבעי הכוח שלו.

• תוכן חדש...