Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רעשים מרצועת אביזרים בדרך כלל מדובר במיסב של של האלטרנטור או מיסב של מדחס המזגן. זאת לא בעייה עם משמעות גדולה אפשר להחליף מיסב ולתקן בפחות מ-1000 ש"ח. מנוע מזייף דורש כיוון הצתה. רעשים מהמנוע ודליפות לחץ אי אפשר לתקן אלא אם עושים שיפוץ מנוע/ראש מנוע. קורוזיה במערכת קירור: לרוב סתם כסת"ח של המכון.

הרבה תיקוני פח ופגושים : התעללו ברכב.

סך הכל נראה הימור לא קטן לקנות את הרכב במיוחד אם יש רעשים מהמנוע עצמו ובריחת קומפרסיה. הייתי עובר לאקזמפלר הבא.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם
רעשים מרצועת אביזרים בדרך כלל מדובר במיסב של של האלטרנטור או מיסב של מדחס המזגן. זאת לא בעייה עם משמעות גדולה אפשר להחליף מיסב ולתקן בפחות מ-1000 ש"ח. מנוע מזייף דורש כיוון הצתה. רעשים מהמנוע ודליפות לחץ אי אפשר לתקן אלא אם עושים שיפוץ מנוע/ראש מנוע. קורוזיה במערכת קירור: לרוב סתם כסת"ח של המכון.

הרבה תיקוני פח ופגושים : התעללו ברכב.

סך הכל נראה הימור גדול לקנות את הרכב במיוחד אם יש רעשים מהמנוע עצמו ובריחת קומפרסיה. הייתי עובר לאקזמפלר הבא.

תודה!!!

פורסם

בדיקה מצויינת ואפיינית למכונית בת 8 עם נסועה כזו.

בדיקה נקייה תשיג רק עם מכונית חדשה, וגם זה לא בטוח.

תבדוק רק שהמכונית שמורה ולא מחובטת מכל עבר.

עלות יישור הקו לא אמורה לעבור את ה 1,500 ש"ח, ותשתדל להוריד את זה למוכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שרשור ישן אבל סתם לידע כללי הרכב לא נרכש . בעיקר כי הקומפרסיה הייתה 92 74 86 69 אם אני זוכר נכון. וממה שנאמר לי ראש מנוע בדרך. ברכב שאני קניתי בסוף הקומפרסיה הייתה 99 100 100 100

• תוכן חדש...